_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 deadwoll said: Adamlar dogal ve yaptiklari isi yaparken kendileri de egleniyorlar. Benim en cok keyif aldigim sey o mesela. Cok zekice cikarimlar yapayim ya da kufurle guldureyim, laf sokayim vs. gibi dertleri yok. Yaptiklari her espri komik olmuyor ama totalde iyiler. Power fm'de de inanilmaz iyilerdi bu arada. Yasadigim yerde cekmiyor diye arabada applicariondan dinliyordum elemanlari. doğal ve severek yaptıkları gerçekten belli oluyor, bende onun için izlemeye-dinlemeye devam ettim ama arkadaş çevresinde yaptığımız geyiğe benzer bi muhabbeti dinleyince eğlendirici gelmiyof bana.nası gülüyosunuz buna plebler hohö diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 tam geyik muhabbeti iste her turlu gideri var..anca sexerken filan dinlenmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Nigger_of_the_sand said: Vingthor said: super kahraman yarattiklari bi bolum vardi. lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo. kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh ahah oldum ya bu ne erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki pek öyle değil gibi ya. hani müslümanlığı yaşamak isteyen birileri varsa eğer insan gibi, örnek oluşturacak bir tip olmuş bence. yobaz denemez yani. sonuçta kimsenin inancı, cinsel tercihi vs... kimseyi ilgilendirmez. ki kendisinin dini bir programını dinlersen eğer hiç öyle yalan yanlış bilgilerle müslümanlığı yayma kafasında cahil birini görmezsin. merak edip araştıran, dinini yaşayan ve herkesin tuttuğu kendine deyip geçen bir tip var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Nigger_of_the_sand said: erdem beyin yobaz bir musluman said: Çünkü Türkiye’deki ateizm, hurafe dinine tepki olarak ortaya çıkmıştır ve çok haklıdır. Ben de aynı şekilde karşıyım. O yüzden dincilerden daha iyi ateistlerle anlaşırım. Hurafeyi reddetmekte ateistlerle hemfikirim ama onlar bir noktada durmuşlar, ben araştırmaya okumaya devam ettim."] said: Dinde zorlamanın hiç bir çeşidi olamaz. Siz gerektiği yerde doğruyu söylersiniz, gerisine karışmazsınız. boyle aciklama yapmis birisine neye dayanarak yobaz diyebiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Fikirlerini biraz inceledim, en azindan kendi icerisinde tutarli biri gibi gozukuyor. Surekli Islam'i sirinlestirmeye calisan, kendi uygulayabildikleri yarim yamalak Islam'i herkese esasmis gibi tanitmaya calisan, Age of Empires koylusu gibi ustune tikladiginda "gercek Islam bu degil" diyen kaypaklarin yanimda olmasindansa Erdem Uygan gibi kendi icerisinde tutarliligi olan bir muslumanin karsimda olmasini tercih ederim. Ama tasavvufi fikirlere sirk olarak bakmasi, kadinlarin ortunmesi gerektigini savunmasi vb gibi seyleri sadece Muhammed diye biri emrettigi icin yapmasi yuzunden kendisini yobaz olarak tanimliyorum. Cunku fikirleri felsefeye degil emirlere, koktencilige dayaniyor. Allah'a inanmayana, emirlerinden cikana, felsefe yapana sapkin gozuyle bakan kisi yobazdir yani. Tutarli biri gibi gozukuyor, zararsiz gibi gozukuyor ama yobaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 evlenicen mi olm adamla, izle geç işte dna'sına kadar incelemeye gerek yok, bırak da adama kalsın birazı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 sardalya said: Benim en nefret ettigim yanlariysa bir isi bitirdiklerinde ortada bir icerik birakmiyorlar. Ne muhabbet rekoruyla ilgili bir kayit aciklama var ortada (birisi allahtan son 26 saatini cekip youtubea koymus) Simdi powerfm bitmis podcast kanalini kapatmislar.. Bu ne arkadas? Cok seviyorum 6 yil bunlarin podcastlerini dinleyerek uyudum ama kitlelerine saygisizlik olarak goruyorum ben bu tutumlarini. http://www.powerfm.com.tr/programlar/cenk-erdem.html podcastler burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Bunların birbirleriyle yarıştıkları bi Tv programı vardı Show Tv'de. Çok iyi değil miydi o program ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Masakari said: Kısa bir süre içinde olsa TR tarihinin en iyi kanalı HOT TV de yaptıkları programlar süperdi. Ne geyikler dönüyordu. unideyken o programi izlemek icin evde tv nin cektigi odaya kumelenir ve antenle goruntu netlesene kadar dans ederdik resmen cok cile cektik cok lakhgsdlkjagldsşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 tv de reklamları çıkmıyormu şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 araba kullanırken denk geliyordum en son prens Harry'nin kızı doğduğu gün dinledim. çok kötüydü birde saçma sapan film titlelerinden film yorumluyorlardı. Net olarak o günü hatırlıyorum sonrasında bir daha dinlemedim/denk gelmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Flassh said: sardalya said: Benim en nefret ettigim yanlariysa bir isi bitirdiklerinde ortada bir icerik birakmiyorlar. Ne muhabbet rekoruyla ilgili bir kayit aciklama var ortada (birisi allahtan son 26 saatini cekip youtubea koymus) Simdi powerfm bitmis podcast kanalini kapatmislar.. . http://www.powerfm.com.tr/programlar/cenk-erdem.html podcastler burda? hmm sagolasin itunes'da niye yoklar acaba? veya varlar da benimki mi buglandi.. zaten dinlemistim hepsini ama :) bu yayinlarin gelecege kalmasi guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 erdem yobaz falan değil, haksızlık etmeyin. pis bir atayiz olmama rağmen çok severim kendilerini. ayrıca Radyonom isminde bir aplikasyon mevcut, orada Müebbet Muhabbet radyo kanalları var, sabah ve akşam canlı yayınları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Black-ice said: Nigger_of_the_sand said: Vingthor said: super kahraman yarattiklari bi bolum vardi. lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo. kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh ahah oldum ya bu ne erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki ya şu bana da çok koydu lan. ama unuttum sonra. o kadar seviyorum ki bu ikiliyi bunu unutturdum kendime. bi de o tarz programlarını fln hiçbirşeyini izlemedim görmedim bakmadım. sadece duydum bi yerden. bu ne saçma bi kafa yapısı ya, sevdiğin birisini, sırf seni ilgilendirmeyen bi düşüncesi olduğu için sevmekten vazgeçmek. bana göre böyle düşünenlerinde yobaz diye aşağıladıkları yobazdan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 ama düşüncesi ilgilendiriyor gobazlığından ötürü direk senin hayatına etki ediyorlar o yüzden senin söylediğin boş bi cümle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 KillJoy said: bu ne saçma bi kafa yapısı ya, sevdiğin birisini, sırf seni ilgilendirmeyen bi düşüncesi olduğu için sevmekten vazgeçmek. bana göre böyle düşünenlerinde yobaz diye aşağıladıkları yobazdan farkı yok. din beni ilgilendirmeyen bir düşünce değil ki. tam tersine çok fazla ilgilendiren; karşı olduğum bir düşünce. ben güzel bir dünyanın din'in boyunduruğundan kurtulmasıyla mümkün olacağını düşünen birisiyim. sevdiğim insanların da benim gibi düşünüyor olmasını istememden daha doğal ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 işte aynısını din manyağı yobazlar da düşünüyor o yüzden farkın kalmıyor. kimse kimseye karışmasa ve her karşıt düşünceliye saldırmasa her şey çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 sen, senden farklı düşündüğü için birisine hoşgörüyle yaklaşamıyorsan, hoşgörü yoksunu olduğun için bu da seni yobaz yapar. bense güzel bir dünyanın, herkesin özgürce düşünebildiği, özgürce yaşayabildiği bir ortamda gerçekleşebileceğini düşünüyorum. https://www.youtube.com/watch?v=UvwEvDM7UAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 dün mü doğdunuz arkadaş. islamın başladığı yerde kimsenin özgürce hareket edebildiği bir ortam yok. ilahi doğrular ve allahsızlar var. pratik dünyadan uzak naifliğin PC'lik dışında hiçbir şeye hayrı yok. ortamda fısıldar kız kaldırırsın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 http://m.t24.com.tr/haber/cenk-ve-erdemin-erdemi-nasil-dindar-oldu,263741 nasil bi kafasi varmis la harbi yobazmis vaybe arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 KillJoy said: sen, senden farklı düşündüğü için birisine hoşgörüyle yaklaşamıyorsan, hoşgörü yoksunu olduğun için bu da seni yobaz yapar. bense güzel bir dünyanın, herkesin özgürce düşünebildiği, özgürce yaşayabildiği bir ortamda gerçekleşebileceğini düşünüyorum. k1nJo said: işte aynısını din manyağı yobazlar da düşünüyor o yüzden farkın kalmıyor. kimse kimseye karışmasa ve her karşıt düşünceliye saldırmasa her şey çok güzel olacak. eğer dediğiniz gibi bir yobaz olsaydım hiç yakın müslüman arkadaşım olmazdı ya da babam'ı babalıktan reddederdim. konuyu çarpıtıyorsunuz biraz hoşgörüyle yaklaşamama adı altında. ben hiçbir zaman inananlara hoşgörüyle yaklaşmıyorum tadında bir şey demedim. sadece sevdiğim insanlar birazdan aşağıda anlatacağım bu zararlı şey'den uzak dursunlar istiyorum ve buna çabalıyorum. bunun da yolu konuşmak, anlatmak ve ufuk açmak. reddedenleri de öyle kabul ediyorum. ama erdem gibi çok sevdiğim zekasına hayran olduğum birinin din'e oldukça inanan biri olduğunu görmek beni üzüyor bu yüzden fazla araştırmıyorum ve ilgilenmiyorum. ben de güzel dünyanın herkesin özgürce düşünebildiği ve yaşayabildiği bir ortamda gerçekleşeceğini düşünüyorum zaten. ve dinler de tam olarak buna karşı gelmeye çalışıyor. dediğinle tezat oluşturuyorsun kendi kendine. eğer dinlere hoşgörü gösterip onları "özgür düşünce" olarak görür ve fantazik güzel dünya ütopyana almak gibi bir hata yaparsan, bir gün o ütopik dünyanda şeriat baskın olursa kadınların düşük varlık olduğu, nisa suresine uygun olarak gerektiğinde hafifçe dayak yediği, insanların taşlandığı kırbaçlandığı hırsızlık yapınca mahkemeye çıkmak yerine sağ ellerinin kesildiği yaşanmaz bir gezegenin oluşmasına da yol açabilirsin bir ihtimal. o zaman ne diyeceksin? ben herkes özgürce yaşasın istiyordum ne oldu böyle diye ortada kalırsın. benim ütopyamda herkes "İZMİRLİ CHPYE OY VEREN LAİK DİNCİ kıvamındaydı ama" dersen bu sefer de savunduğun düşünceyle çelişmiş olur ve kitaptakileri %100 uygulayan müslümanların özgür düşünce haklarına karşı gelmiş olursun. dini inanç denilen şey bir tür özgür düşünce biçimi değildir. tam tersine değiştirilemez dogmaların insanlara işlenmesidir ve bahsettiğin özgür dünyada ona malesef yer olamaz. böylesine zarar verici bir kuruma da güzel bir dünya istiyorsan karşı olmaktan başka bir çaren yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 öncelikle çok sert girdiğimi kabul ediyorum, çünkü üzüldüm. Abi burada sizler, bizler, patidaşlar, okumuş insanlar bile hoşgörü ile yaklaşamıyosa farklı düşüncelere hiç inancım kalmayacak. Umut işte fakirin ekmeği, arada herkes gibi, ya da bazıları gibi bende kuruyorum kafamda herkesin mutlu yaşadığı bir dünyanın hayalini.. ama saçmalamışsın black, sen şeriattan bahsediyorsun, ben babannemin namaz kılmasından. Bireysel olarak değerlendiriyorum ben, Erdemi de bireysel değerlendiriyorum ve kesinlikle tehdit olarak görmüyorum. Devletlerin; dini, dili, ırkı olmamasından yanayım zaten o ayrı konu. ama biri inançlı diye, onu sevmemezlik yapmam, kötülemem, yobaz demem. sırf o inanıyor ben inanmıyorum diye, o aşağılık rezil de değildir. Beni tehditde etmiyordur. Geçen haftalarda bi barda kadıköyde; kapalı bi kadın gördüm, arkadaşları bira mira kız da kola ayran içiyordu. Oha dedim ya.. işte bu.. işte bunun olması gerek. Sen ne yapardın görsen, sttrip gitsin, buraya ait değil o aşağılık pislik yobaz mı diyecektin? Düşünce yapınızı değiştirin bi zahmet, lütfen. Yalvarıyorum. Önce empati yapmanız gerekli ama önce onu öğrenmeniz gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Black-ice said: dini inanç denilen şey bir tür özgür düşünce biçimi değildir. tam tersine değiştirilemez dogmaların insanlara işlenmesidir ve bahsettiğin özgür dünyada ona malesef yer olamaz. Bir düşünceyi bu şekilde kısıtlamak tamamen faşistliktir. john lennon gibi; imagine there is no religion demekte problem yok ama senin gibi dinin bu dünyada yeri yok demekte problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Dinin özgür düşünce sisteminde yeri yok diyor adam. Çarpıtma. Bir daha okudum, öyle demeye çalışmış da olabilir. Daha açık ifade etsin kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 sene 2017, hala bunu dile getirmek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar