Xenus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=BsL8x650rKc yeni youtube kanalı açmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 masadaki kalemlerin kapakları aynı yöne bakıyor. belli ki dağınık bir masa değil, bu çekim için bir kalemlikten masaya dökülmüş. edit kalemlerin çift kapağı varmış göt oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 o parmak nasıl esniyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 şu an kendilerini tekrar ediyorlar. açılmalarını beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 bunlar da mı youtuber oldu radyo programı, rock grubu, din, youtube herşeyi denediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Eskiden Power'da sabah çıkıyorlardı birden yok oldular. YouTube modeli akıllıca olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 inanilmaz komik olduklari zamanlar vardi. veya benzeri yoktu cok komik geliyodu bilmiyorum ama yaptiklari en iyi is itunesda podcastleri vardi power fm sanirim. geberiyodum dinlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 güldüm 1. bölüme iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 super kahraman yarattiklari bi bolum vardi. lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo. kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 orc_lord said: Eskiden Power'da sabah çıkıyorlardı birden yok oldular. YouTube modeli akıllıca olmuş. yeni radyo burda http://www.radyonom.com/podcastler/cenk-erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 peki ya tüketici hakkı teyze sdlghsglh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Vingthor said: super kahraman yarattiklari bi bolum vardi. lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo. kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh ahah oldum ya bu ne erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 erdem bey istiyorsa faşistte liboşta islamcı da olabilir farketmiyor benim için. arada bir podcastten açıp dinliyorum hala gülüyorum ben bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Kısa bir süre içinde olsa TR tarihinin en iyi kanalı HOT TV de yaptıkları programlar süperdi. Ne geyikler dönüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Ben de hayat boyu gülemedim bu abilere.. şu kelime esprilerini ben zaten gündelik hayatımda yapıyorum çokça, böyle olunca da dışardan duyunca gülemiyorum sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Benim en nefret ettigim yanlariysa bir isi bitirdiklerinde ortada bir icerik birakmiyorlar. Ne muhabbet rekoruyla ilgili bir kayit aciklama var ortada (birisi allahtan son 26 saatini cekip youtubea koymus) Simdi powerfm bitmis podcast kanalini kapatmislar.. Bu ne arkadas? Cok seviyorum 6 yil bunlarin podcastlerini dinleyerek uyudum ama kitlelerine saygisizlik olarak goruyorum ben bu tutumlarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ben de zaten bizim yaptığımız esprilere benzer şeyleri söyledikleri için gülüyorum. benzer kafa yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Nigger_of_the_sand said: Vingthor said: super kahraman yarattiklari bi bolum vardi. lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo. kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh ahah oldum ya bu ne erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki ya şu bana da çok koydu lan. ama unuttum sonra. o kadar seviyorum ki bu ikiliyi bunu unutturdum kendime. bi de o tarz programlarını fln hiçbirşeyini izlemedim görmedim bakmadım. sadece duydum bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 geçen sene fln bir ara sabahları ingilizce cümleler okuyan bir kadının konuşmalarını çeviriyorlardı yalan yanlış ne gülüyordum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Vingthor said: inanilmaz komik olduklari zamanlar vardi. veya benzeri yoktu cok komik geliyodu bilmiyorum ama yaptiklari en iyi is itunesda podcastleri vardi power fm sanirim. geberiyodum dinlerken. Aynen efsaneler ama bazen de olmuyordu radyo ya ama normal her gün, her gün ne hazırlayabilirsin abi. Eski programının adı da aynıydı bu arada. Atasözü,deyimler ile ilgili olan bölümleri bombaydı . Ben bu adamlara güldüğüm kadar cem yılmaz'a gülmedim niyeyse. Adamlar amatör ruhla yapıyor sanki ne bileyim seviyorum <3 https://www.youtube.com/watch?v=nFck695PK0c https://www.youtube.com/watch?v=yFQnRsPK5Gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ikinci videoda cenk bildigin cilgin bedis banu http://i.sabah.com.tr/sb/fotohaber/magazin/cilgin-bedisin-banusu-evlendi/22.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Level'da yazdıkları zaman tanımıştım. Arada dinledim ettim falan ama hala hangisi cenk hangisi erdem bilmiyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 bu adamların nesine gülüyor millet anlasamda bende gülsem keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Adamlar dogal ve yaptiklari isi yaparken kendileri de egleniyorlar. Benim en cok keyif aldigim sey o mesela. Cok zekice cikarimlar yapayim ya da kufurle guldureyim, laf sokayim vs. gibi dertleri yok. Yaptiklari her espri komik olmuyor ama totalde iyiler. Power fm'de de inanilmaz iyilerdi bu arada. Yasadigim yerde cekmiyor diye arabada applicariondan dinliyordum elemanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 [video]https://www.youtube.com/watch?v=MMNz-Vk28bw?feature=oembed" width="459"> bir de boyle var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar