Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cenk ve Erdem - Müebbet Muhabbet

Xenus

Öne çıkan mesajlar

Vingthor said:

super kahraman yarattiklari bi bolum vardi.

lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo.

kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh

ahah oldum ya bu ne

erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki
Sosyal ağlarda paylaş

Benim en nefret ettigim yanlariysa bir isi bitirdiklerinde ortada bir icerik birakmiyorlar.

Ne muhabbet rekoruyla ilgili bir kayit aciklama var ortada (birisi allahtan son 26 saatini cekip youtubea koymus)

Simdi powerfm bitmis podcast kanalini kapatmislar..

Bu ne arkadas? Cok seviyorum 6 yil bunlarin podcastlerini dinleyerek uyudum ama kitlelerine saygisizlik olarak goruyorum ben bu tutumlarini.
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Vingthor said:

super kahraman yarattiklari bi bolum vardi.

lehim adam. suclulari bulup en yakin demire lehimleyip hersey benim lehime diyo.

kolonya adam. sadece agzini acinca ucabiliyo......sgfasgsggahdsh

ahah oldum ya bu ne

erdem beyin yobaz bir musluman oldugunu ogrendikten beri ayni gozle bakamiyorum kendilerine ne yazik ki

ya şu bana da çok koydu lan. ama unuttum sonra. o kadar seviyorum ki bu ikiliyi bunu unutturdum kendime.

bi de o tarz programlarını fln hiçbirşeyini izlemedim görmedim bakmadım. sadece duydum bi yerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

inanilmaz komik olduklari zamanlar vardi. veya benzeri yoktu cok komik geliyodu bilmiyorum

ama yaptiklari en iyi is itunesda podcastleri vardi power fm sanirim.

geberiyodum dinlerken.

Aynen efsaneler ama bazen de olmuyordu radyo ya ama normal her gün, her gün ne hazırlayabilirsin abi.

Eski programının adı da aynıydı bu arada. Atasözü,deyimler ile ilgili olan bölümleri bombaydı . Ben bu adamlara güldüğüm kadar cem yılmaz'a gülmedim niyeyse. Adamlar amatör ruhla yapıyor sanki ne bileyim seviyorum <3

https://www.youtube.com/watch?v=nFck695PK0c

https://www.youtube.com/watch?v=yFQnRsPK5Gg
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar dogal ve yaptiklari isi yaparken kendileri de egleniyorlar. Benim en cok keyif aldigim sey o mesela. Cok zekice cikarimlar yapayim ya da kufurle guldureyim, laf sokayim vs. gibi dertleri yok. Yaptiklari her espri komik olmuyor ama totalde iyiler.

Power fm'de de inanilmaz iyilerdi bu arada. Yasadigim yerde cekmiyor diye arabada applicariondan dinliyordum elemanlari.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...