pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 göğüs kafesinin başladığı yerin 2 parmak üzerinde tam ortada sürekli gelip giden bir ağrı var öğlen uyandığımdan beri. öksürünce veya derin nefes alınca artıyor. birkaç gündür çok kahve içiyorum ve uyku düzenim bozuk. bayadır yemek yememiştim, son olarak da pencere kapalı uyudum. neden olabilir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Spor falan yok heralde? Hiç ihtimal dahil etmediğine göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 korkunclu..olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kahve ve düzensiz uyku cevabını vermişsin zaten dsfs. üstüne masabaşı vs kambur çok oturmuşsan normal. git bi demire asılı tut kendini vücut esnesin dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Reflü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Reflü + 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Yep, reflü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 E napayım o zaman, doktora gideyim mi bu saatte? Uzandım 1 saatliğine, hala var ne yazık ki..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Geçenler de bana da olmuştu, epey gaz birikmiş. :) Ertesi sabah geçmişti ama Reni almıştım, o da epey rahatlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 http://www.firstaidfast.co.uk/wp-content/uploads/2014/09/GAV185-Gaviscon-Original-Aniseed-Liquid-600ml.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Benim favorim: https://www.kullananlar.com.tr/wp-content/uploads/2014/10/rennieduo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Gogus kafesini kidirdat bi gerinerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 ingilizcesi çok karizma çektiğin acının. hep söylemek istemişimdir bir ortamda. şimdi söyleyeyim. heartburn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Reflü demeye gelmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 benim arkadasta bana hep diyordu oramda agri var diye. muhabbet sigaradan cikiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 uykusuzluk zaten reflüyü azdırır bide üstüne deli gibi kahve. sigarada içiyosan uğraştırma sök mideyi yerine gima torbası koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 o değilde yaşlanıyoruz agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 GG panpa Gecmis olsun, sicak corba falan iyi gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 bingildak said: o değilde yaşlanıyoruz agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Aynen reflü Abi sağlık konusunda neden bizim nesil bu kadar noob ya. aslında öncekiler de böyleydi belki bilmiyorum. mesela şu ağrı bende de oluyordu, uykudan uyandırmıştı birkaç kez. sonradan reflü olduğumu öğrendim. ama bu ağrıyı mesela uzun süre akciğer ağrısı sandım ben. sonradan reflü falan araştırırken "haaaaaaa tamam ya" demiştim. bi bok bilmiyoruz cidden. bir de hani sindirim sistemine dikkat edin, öyle boktan bi hayat tarzımız var ki kahve, stres, düzensiz-sağlıksız beslenme vs. ta yutaktan başlıyo afedersin göt deliğine kadar rahatsızlığı var, farketmiyosun da farkettiğinde de zaten hastalık gelmiş oluyor. o yüzden dikkat etmek lazım. sonra sindirim sistemi, özellikle bağırsaklar psikolojik durum ile karşılıklı etkileşimli. aslında sağlık başlığı açsak fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 acin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gg wp reflü win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 gittim doktora, gaviscon içtim, arada talcid tablet atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 endoskopi yaptırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 okul doktoruna gittim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar