Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göğüs kafesi ortasında ağrı

pontipati

Öne çıkan mesajlar

göğüs kafesinin başladığı yerin 2 parmak üzerinde tam ortada sürekli gelip giden bir ağrı var öğlen uyandığımdan beri. öksürünce veya derin nefes alınca artıyor. birkaç gündür çok kahve içiyorum ve uyku düzenim bozuk. bayadır yemek yememiştim, son olarak da pencere kapalı uyudum.
neden olabilir sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen reflü

Abi sağlık konusunda neden bizim nesil bu kadar noob ya. aslında öncekiler de böyleydi belki bilmiyorum. mesela şu ağrı bende de oluyordu, uykudan uyandırmıştı birkaç kez. sonradan reflü olduğumu öğrendim. ama bu ağrıyı mesela uzun süre akciğer ağrısı sandım ben. sonradan reflü falan araştırırken "haaaaaaa tamam ya" demiştim. bi bok bilmiyoruz cidden.

bir de hani sindirim sistemine dikkat edin, öyle boktan bi hayat tarzımız var ki kahve, stres, düzensiz-sağlıksız beslenme vs. ta yutaktan başlıyo afedersin göt deliğine kadar rahatsızlığı var, farketmiyosun da farkettiğinde de zaten hastalık gelmiş oluyor. o yüzden dikkat etmek lazım. sonra sindirim sistemi, özellikle bağırsaklar psikolojik durum ile karşılıklı etkileşimli.

aslında sağlık başlığı açsak fena olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...