Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Saeros said: dns'le giremeyenler şunu denedi mi? çatır çatır giriyorum ben bu şekilde imgur açılıyor artık ama resimler patatez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2017 +1 cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 cidden napcaz bu imgur işini ya illa vpn mi? önceden dns le girerdi onu engellediler sonra görmek istediğim linklerin başını filmot olarak değiştirip girmeye başladım şimdi o da olmuyor imgura yönleniyor görünmüyor resimler. bi de ne farkettim dns girmeyince baya yasaklı site var ha.dns le açıldığı için farketmiyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 operaya geçtim sırf bunun için. vpni açıyorum resim yüklenince kapatıyorum. baya yavaş çünkü. chromeda falan zenmatele de aynı şeyi yapabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 chrome'a filmotun uygulamasını ekledim tertemiz açıyor vpn'siz. gifv'lerde bi sıkıntı var gerçi, açmıyor. bende v'yi siliyorum. edit: uydunet kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ben de uydunet kullanıyorum filmot uygulaması da bir tuhaf imgur hiç açılmıyor onu yükleyince.solda sitedeki tüm yazılar alt alta görünüyor başka bişiy yok. eklenti olmadan site açılıyor resimler yok sadece. operanın da vpn bi çalışıyo bi çalışmıyo bişi izliyorum tam heyecanlı yerinde duruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 uydunet'te kaldırmışlar herhalde yasağı sevindirdikleri şeye bak itoğlu itlerin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 sabah açılmıyordu şu an açılıyor. yarın açılmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Resimleri açmıyor, browserda açmaya çalışınca https iken güvenli bağlanma hatası veriyor, s yi silip http yle denediğimde sansür yazısı geliyor. Ama önce www.imgur.com a girip sonra sayfayı refreshleyerek denediğim zaman hiç problem yokmuş gibi bütün resimleri açmaya başlıyor. Bi halt anlamadım bu işten. Anlayan birisi bilale anlatır gibi anlatabilir mi pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 google dns kullanıp, cookieleri sil. dns değiştiremiyorsan zaten çalışmaz linkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Google dns var zaten, ama önce imgur.com un anasayfasını açmadan diğer sitelerdeki resimlerin hiçbiri gözükmüyor işte. f5, ctrl+f5 filan hiçbir şey fayda etmiyor, siteye girdikten sonra hepsini görebilmeye başlıyorum. Cookielerle alakası olması mantıklı ama. imgur.com a girince yeniliyorsa o sayede görüyorumdur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 i.imgur olanlar hala acilmiyordu. cookie silince onlar da acilmaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 evet, cookieler ile alakalı bi sorun bu. ccleaner ile temizliyorum ben komple. bu tarz bi sorun olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 shift+f5 veya ctrl+f5 da deneyebilirsiniz edit. denenmiş çalışmamış şimdi gördüm, o zaman mecburi cookie/cache temizliği olabilir veya command penceresi açıp ipconfig /flushdns de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Saeros said: bi sebepten dolayı imgur linkleri sadece başında https:// varsa çalışıyordu reddit'te de bazı linkleri direk i.imgur.com olarak verdikleri için açamıyordum fakat chrome'da chrome://net-internals/#hsts yazıp, Domain kısmına imgur.com ve i.imgur.com adreslerini ekledim, şu an reddit'teki i.imgur.com linkleri de https olarak açılıyor ve girebiliyorum belki sorunu aynı olan vardır diye yazayım dedim bunu firefoxta nasıl yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 cache falan temizlemediysen temizle ya o çözüyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 temizledim yazmadan önce. sorunun ne olduğunu anlamaya çalışıyorum sanırım shadowfury ile aynı sorun var. imgur.com anasayfasından birkaç linke tıklayınca reddittekiler de açılmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 yalnız bende de aynı sorun varmış ya sdf imgur'dan bi resim açayım dedim açılmadı. sonra ayrı olarak imgur'un anasayfasını açtım sonra tekrar resme tıkladım açıldı ahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 yarım saat önce açılıyordu şimdi açılmıyor yine, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 bu imguru banlayan zihniyeti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 abi şunu nasıl açıyorsunuz bana da anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 acmasini bilmiyorum da kapamasini ogrendim. aaa calisiyor galiba diye seviniyorsun, iki gune kapaniyor subdomainler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Black-ice said: abi şunu nasıl açıyorsunuz bana da anlatın imgur anasayfasından bi posta tıkla açılana kadar yenile. sonrasında bütün imgur linkleri açılıyor. 10dk sonra yine açılmıyo ama sdfsdf edit: dns lazım tabi bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 4.2.2.5 4.2.2.6 ile aciliyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 artık dns ile girilemiyor. komple engellenmiş. reddit keyfimin içine edildi. teşekkürler türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar