bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 biz de bu mayısta axedice ile öyle yapıyoruz. paticiğe teşekkürler bizi bir araya getirdiği için. mersinde olanları bekleriz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 gg fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Emre333 said: şu 2 adam evlendi ya lan. http://i.hizliresim.com/Jaz3DJ.jpg fede nasıl rustin cohle gibi çıkmış lan? değil çünkü sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 bira da utkunun elinde bırakın beni diye yalvarıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 biranın rızası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tssot Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 iyi yaptın güzel yaptın fakat çocuk yaparken dikkat et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2017 Llama said: lan fede diye biri vardı lan demi evet ara ara ne oldu lan fedeye bişey mi oldu diye düşünüp terapi görüp forum junkieliğini bırakmış kurtulmuştur heralde diyordum. tebrikler evliliğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 başarılıymış, ginalyyi çağırmamışmı düğüne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2017 xaty said: birbirimizle evlenmek için değil miydi zaten paticik? biz öyle yaptık, diğer çiftlere de mutluluklar Evet artık daha fazla saklayamayız Biz evlendik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 elesso said: başarılıymış, ginalyyi çağırmamışmı düğüne? gönül isterdi ki hepinizi çağırayım ama aceleye geldi biraz :( hayır o yüzden değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Hacı abi çeyreğimizi, hediyemizi alır gelirdik Canın saolsun yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Abi düğünün aciliyetini şöyle dile getireyim. fede'yi bir gün bakkala giderken yolda random aradım. günlerden perşembe. -fede naber? -iyi abi ben de seni aricaktım da kafa gidik -noldu lan -cumartesi düğün var gelirsin -da'fak? düğüne gittim. fatih gelin odasında dediler. içeri girdim. sarıldık falan. -hacım şahitsin ha, kimliğin yanında mı -da'fak? https://isitfunnyoroffensive.com/wp-content/uploads/2016/04/True-Story-300x245.png adamın her şeysi olaylı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 abi harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ahahahah wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 fede klasiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Oha lan gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Ben balayından bile döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Nasil gecti balayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 memlekete gitmişler mumbaiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 hikaye fazla serin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Pisadayken yanımıza hintli bi çift geldi, adamın 2. sorusu where are you from. Hanım "mumbai de mumbai de" diye arkadan tezahürat yaptı ama ben turkey diyip umarsızca kuleyi tutma pozlarına devam ettim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 https://www.spreadshirt.com/image-server/v1/designs/11682048,width=178,height=178/sugoi-monogatari-oniichan.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 nasipse yarın boşanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 darısı başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar