Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 kadınlara güvenmemeyi övmeyin bence. insanın kendiyle ilgili ne kadar az fikri olduğunu gösteriyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 KADIN DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR FATİHİ TEK. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: ulan cogundan eski oldugum halde post sayim ne kadar dusuk diye dusunuyordum. simdi bir wot atsam, muhtemelen saglam kasariz. e haydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 adamın özeli sonuçta paylaşıp ne yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/159/326/Op_will_surely_deliver_RE_Weird_Video_Game_Facts_Part_7-s500x375-138152.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 https://i.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/595/1262055260350.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 escape said: ben ezelden beridir kadınlara güvenmedim. hala da öyle. bunu anlamak için trilyon tane hikaye okumanıza gerek yok. escape said: bu tür şeyler sizi ilişkilerinizde paranoyak yapar ve bu da hali hazırda sağlıklı giden bazı şeyleri bozar. sen biraz kafanı topla abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ahahah yakalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bu arada yeni evleneceklere kotu ornek olmasin denmis de, evlilik hayati baya guzelmis lan ama dogru insan olmasi lazim. Ben mesela baya tirsiyodum evlilikten cunku bilirsiniz cok asi ve cilginimdir, evlendigim insanla da cok iyi anlasacagimi dusunuyodum ama taa nisanlanmadan once olmayacagini anlamistim fakat intihar ederim tehditlerine boyun egdim. Evleneceklere kotu ornek olmak istemem tabi ki, benim ki biraz sonu belli olan bi surecti, baya da kotu etkilendim. Ama dogru insan (bu dogru insan tek bir kisi degil de daha cok anlasmaya cakisan cabalayan gonlu olan diyeyim) olursa cok guzel olay evlilik. Dedigim gibi ben cok cilgin cok asi oldugumdan ben de baskasina gore cekilmezmisim ve evliligi surduremezmisim gibi geliyodu bana hep ama evlilik bir ata binmekse ben ejderha surdum o yuzden o konuda da kendime guvenim artti baya. Evlenin gencler iyidir evlilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Bi de her ne kadar anlasamasak da cok kavga etsek de (kisiliklerimiz uymadi) nafakadir, surundurmedir oyle seyler olmadi hakkini yemiyim simdi, olduramadik ama siddetle oldurmaya calistik, ben calistim daha dogrusu, olmuyosa zorlmamak lazimmis Gotuyle inatlasan donuna sicar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Her işte bir hayır vardır. En azından artık intihar etmez hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 fede said: ...cunku bilirsiniz cok asi ve cilginimdir.... ...Dedigim gibi ben cok cilgin cok asi oldugumdan.... https://www.youtube.com/watch?v=NqGav2xI5fI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 fede said: Bu arada yeni evleneceklere kotu ornek olmasin denmis de, evlilik hayati baya guzelmis lan ama dogru insan olmasi lazim. Ben mesela baya tirsiyodum evlilikten cunku bilirsiniz cok asi ve cilginimdir, evlendigim insanla da cok iyi anlasacagimi dusunuyodum ama taa nisanlanmadan once olmayacagini anlamistim fakat intihar ederim tehditlerine boyun egdim. Evleneceklere kotu ornek olmak istemem tabi ki, benim ki biraz sonu belli olan bi surecti, baya da kotu etkilendim. Ama dogru insan (bu dogru insan tek bir kisi degil de daha cok anlasmaya cakisan cabalayan gonlu olan diyeyim) olursa cok guzel olay evlilik. Dedigim gibi ben cok cilgin cok asi oldugumdan ben de baskasina gore cekilmezmisim ve evliligi surduremezmisim gibi geliyodu bana hep ama evlilik bir ata binmekse ben ejderha surdum o yuzden o konuda da kendime guvenim artti baya. Evlenin gencler iyidir evlilik Santajla evlenmek zorunda kalmak cok buyuk bela. Nafakasiz vs kurtarabildiysen mucize. Ayrilmamak icin de santaj yiyebilirdin veya isler daha cirkinlesebilirdi. Ruh ve beden sagligini kurtardiysan en buyuk kazanc o. Gerisinin telafisi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 fede said: Gotuyle inatlasan donuna sicar Dur imza yapıyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 niye yeni evleneceklere, yada evlenmek isteyenlere kötü örnek olmuyorsunuz, olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 fede said: Gotuyle inatlasan donuna sicar acik dovmeci var mi, suan atladim dovme yaptirmaya gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Grego said: niye yeni evleneceklere, yada evlenmek isteyenlere kötü örnek olmuyorsunuz, olun. niye iyi örnek olsunlar köylü adetlerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 çok zengin olsam evlenmem ya. her türlü ihtiyacı giderecek şeyi parayla alıyorsun zaten. nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Onu çevrendeki herkes evlenip çoluk çocuğa karıştığında sen bekar gezerken bir daha düşün. Sonra 50+ yaşında çevrende kimse yokken bir daha düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 adam belki 50+ dan sonra genclerle takilmak istiyor, bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 e iyi düşünse zaten çocuk yapmanın ne kadar dünya için gereksiz olduğunu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 cok zenginsen 50+ da ustelik bekarsan cevrende inanilmaz sayida insan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 anca boylesi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 gold diggerların kendileri ve kaynaklarının bu işten rahatsız olduğunu, habersiz oldugunu düşünmüyorum. herkes dalgasına bakıyor işte abi 50 yaşında bir erkeğin 22 yaşındad bir kızla kendi rızasıyla birlikte olmasında bir beis yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Ah keşke boylesine can kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar