applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 zaten 24e kadar geçerliymiş. pc topicinde de optimizasyon iyi kaldırır diyolar off kararsızlık napsam ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 İlkine göre neredeyse hiç tutmadı bu oyun. Twitch izleyenlerinde de azalma var. Almayı çok istiyordum. Ama son bir kaç haftadır kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 İlki de başta böyle bocalayıp sonra exp pack'lerle adam olmuştu. Bu ilkine göre fersah fersah daha iyi başladı, ama hala exp pack'e ihtiyacı var. 265 light sonrası sadece grup aktiviteleriyle light arttırabiliyor olmak çok büyük bir handikap (bir de milestone'lar var ama onlar zaten sınırlı sayıda haftalık, onlarla ilerlemek aylar alır en az) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 pcyi bekliyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 bu nightfall ve raid adam gibi public olsun. ben daha yapamadım mesela. 20dk sıra bekledim elemanlar light 300dü benim daha az diye çıktılar falan. sonra da bi daha denemedim. clandakilerle de benim online olduğum zamanlar denk gelmedi bi. strike yapmaktan da sıkıldım o yüzden arada girip biraz dolanıp çıkıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Peki pvp min 4e4 olması hakkında yorumlarınız nedir? Zaten trials of osiris vardı 3e3. Duruma göre bu g ce basıp yarın aranıza katılacağım. Karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Pvp'ye solo da girebiliyorsun trials of nine dışında, o yüzden sıkıntı yok bence. 6v6 ben daha çok eğleniyordum, ama 4v4 de bir şekilde gidiyor. Öte yandan pvp'de şu aralar spawn noktaları ve silahlar arası dengesizlik büyük sıkıntı. Destiny 1'in ilk dönemleri gibi, autorifle kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Beyler aktif trials vs. yapan var mı? Raid bir şekilde adam bulunuyor ama düzenli trials yapacak bir grup arıyorum. Hoş 2 hafta kapalıymış ama olsun :) psn: azap20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hunter gunslinger için ne tavsiye edyorsunuz. d1'de full gunslinger oynadım. destiny oyunlarında hunter dışında karakter açmadım nedense sdfs. d2'de de arc ve void denedim ama sarmadı. solar'a döndüm yine. sunshot ve hawkeye exoticleri ve sharpshooter oynuyorum. da sanki bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 GokTuRK said: DA2019 said: Serkan link versene clanın. Bi de sen Fatihlerle Alplerle diil misin? Noldu exotic baklava? https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=122541 abi link. ayrı klana geçtik fatihlerle abi. alpler devam ediyor. klanda bana da yer var mıdır? bir de daha oyun başındayım hangi sınıf ihtiyacınız var ? normalde büyücü oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Red said: hunter gunslinger için ne tavsiye edyorsunuz. d1'de full gunslinger oynadım. destiny oyunlarında hunter dışında karakter açmadım nedense sdfs. d2'de de arc ve void denedim ama sarmadı. solar'a döndüm yine. sunshot ve hawkeye exoticleri ve sharpshooter oynuyorum. da sanki bir şeyleri yanlış yapıyormuşum gibi geliyor. D2'de hunter zayıf bayağı. Ben de Gunslinger'ım. Destiny 1'de PvP'de Bladedancer takılıyordum, inanılmaz etkiliydi, D2'de Arcstrider çok dandik olmuş, sarmadı. PVE'de imba olmak istiyorsan doğru exoticlerle Nightstalker crowd control'de, özellikle yoğun düşmanda inanılmaz, ek olarak Nightfall'larda spesifik görevlerde görünmezlikle çok zaman kazandırıyor. Gunslinger daha çok bossfight'larda coşma üzerine. Hele D1'de de iyi olan Celestial Nighthawk'ı alırsan Boss'tan korkmazsın. Bunun dışında en zayıf class ability hunter'da, dodge'un duvar veya heale göre etkisi çok zayıf. Hand Cannon'lar da genel olarak tırt, henüz bir D1 Ace of Spades ya da Last Word klasında HC yok (benim kişisel favorim Hawkmoon'du gerçi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Rewendor said: D2'de Arcstrider çok dandik olmuş, sarmadı. Ben de çok seviyorum arcstrider ı, ulti açınca çoşuyo. Exotic chest var, onla gayet uzun sürüyor bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2017 Adam şiir gibi oynamış Nightstalker'la. Başlarda biraz tutuk başlıyor da sonrası fantastik. http://www.youtube.com/watch?v=Ef10omceNp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=3Gjl690gN1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Bakalım düzelecek mi bununla şikayet edilenler. Resmen lack of end game content oldu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 GokTuRK said: Serkan bi akşam beraber oynayalım ya, geçen Fatihle oynayabildim. Özledim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 DA2019 said: Serkan bi akşam beraber oynayalım ya, geçen Fatihle oynayabildim. Özledim valla. Olur abi haberleşelim yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 raide eleman lazım mı ya. 45dk sıra bekleyip random yapayım dedim ama biri çince konuşuyor biri nigga. herkes bir şey söylüyor pool kısmını geçemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Gel abi, gir klana. Bu aralar pek organize olamadık ama raid kurulur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 organize mi olamıyosunuz kıyamam. biz 2 6'şar grup çıkardık da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 burası ps4mus ya. yanlıs olmus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 xeske pc de oynayabilsem :( fifa başladığından beri elimi sürmedim oyuna resmen. ps te multi fps cidden hayalmiş. asla rahat oynayamıyorum oyunu. belli bi yere kadar hallediyorum ama asla rahat edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 konsolda fps zaten idare etmek üzerine abi. oyun seni idare ediyo auto-aim falan, sen oyunu idare ediyosun otomatik silaha mahkum kalarak falan. öyle birbirinizi sıvazlıyosunuz, oyunu idare ediyosunuz, oynamıyosunuz za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 eee tam senlik olaymış, alsana konsol işte lul tamam uğraşma al apple_bomb_defuse_avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 o olay rahatsız etmeye başladıktan sonra ztn bariz bir şekilde zevk almamaya başlamıştım oyundan. en sonunda saldım ztn. olan verdiğim 200 tl'ye oldu. yapıcak bişi yok. 4 5 ay sonra pc ye alır başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar