mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 valla bilmiyorum ki bende daha 8 lvl'ım adam arıyorum işte böyle yanıma. kimsede yok oynayan buranın dışında. ama millet sanırım ilk oyundaki tayfası ile devam ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 isim söyleyin bi tane kurayım. nerden kuruluyorsa bakarım birazdan dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Destiny companion var mobilde, oradan kuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Benim ayrı arkadaş tayfası var Destiny 1'den, onlarla devam ediyoruz yoksa gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 yükledim. isim ne koyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 NAB PATI LTD koy sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 sensin nab biz lvl 20'yiz sdfs. paw koyayım o zaman. motto kısmına falan seks yazıp geçiyorum. paw diye aratıp direkt girebilirsiniz. paw kabul etmedi. neyse kurun biriniz girek sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 nası nerden giriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 oyundan girebiliosun galiba ama mobilden kuruluyormuş. girdim mobilden ama hata veriyor. klan ismini beğenmiyor. nab pati ltd yaptım onu da kabletmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 indirdim app'i bende ama join kısmını bulamadım bu arada psn: kerbolicious ordanda ekleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 osman diye deniyecem ama kurarsa diye korkuyorum. bir sürü şey denedim kabul etmiyor anasını satayım. bir şeyi mi yanlış yapıyorum çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 osman oldu mu safsasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Denemedim ama pati ltd oldu. Girebilirsiniz. Degisiyormus isim falan ztn sonradan bakariz sonra millet girsin. Herkese acik inv atmama gerenk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 abi clan search olayı yokmuş sanırım. şuraya clan linkini koysana basalım girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 clanın adı neden ANNEN.INC değil :( :( gaza geldim tam oyunu alcaktım şuan hevesim kaçtı, yazılmamış pati kanunlarını bozdunuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ben açsam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 applev0dka said: clanın adı neden ANNEN.INC değil :( :( gaza geldim tam oyunu alcaktım şuan hevesim kaçtı, yazılmamış pati kanunlarını bozdunuz :/ olm adam yazmış ya adı sonradan değiştirilebiliyor zaten diye AAAA hadi alın oyunu da bi kadro kuralım ufaktan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 alıcam ya, almak istiyorum ama maaş suyunu çekti yine :( tam da şirketten arkadaşla konuşuyorduk birer takım toplayıp hafta sonu balık mı tutmaya gitsek diye. 500-600 lira da o var aynı anda çok şey yapmak istiyorum, daha 26 yaşında orta yaş sendromu falan mı geçiriyorum lan sdafas bi konu açıcam bunla ilgili kendimden şikayetçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 hadi abi ne balığı boşver ya al oyunuda voice chatte fb bjk tartışması yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 onu düşündüm geçen voice chati mono kulaklık üstünden mi yapıyoruz, yoksa ps4e uyumlu sağlam kulaklık ve program falan var mı kullanmalık. yoksa cepten discord falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 abi ps4te voice chat var ordan yapıyoruzdur heralde hiç yapmadım bilmiyorum asdfasdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ben fifa'da kullandım ama çok matah bir şey değildi sanki :( bakrız bakalım alayım bir hele lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=2642021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 standart kulaklık girişli kulaklık yetiyor PS için, kendisi otomatik mono kulaklık veriyo zaten, daha iyi bişey arıyosanız gidip alın mikrofonlu teknosadan oradan buradan, kullanın. Ps Voice Chat gayet yeterli, onun dışında oyun içinde aynı fireteam (parti olayı) içinde voice chat var, ama ps içi daha iyi. Orada kritik olan herkesin oyun içinde primary olarak ps chat'i seçmiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 1 Member , sdadsaaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar