Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 spottan falan çakmak lazım varsa 180-200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 KingV said: nasıl kristmas??? ben yılbaşı indirimlerinde alayım diyordum oyunu. overwatch da yaptığı gibi dağıtıcı blizzard 120 tlye çektiğinde oyunu alacaktım. Winter 2017 Expansion 1 Spring 2018 Expansion 2 2017 dedigine gore Christmas olacak diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 gittigidiyor'da visa kartlara 20tl indirim var. yine piyasanın altına bi fiyata geliyor. ben alamadım visa yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ilk oyunu geçmiş oyun ya dehşet olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ilk oyunun o cheesy karakterleri ve diyaloglarindan odun vermemisler en azindan. villain'lar olsun, yan karakterler olsun cringe, b-movie tadi muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ya kaç kişi oynicak bunu. oyundaki takımlar kaçar kişi? beraber kaç adam bulmak lazım? party kolay bulunuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 solo oynarsın ya sıkıntı yok. ben ilk oyunda random milletle yaptım bütün strikeları. sıkıntı olmuyor. visa indiriminden yararlanamayınca uk psn'den aldım yüklüyorum. 30gb az geldi ama. bi 45 falan bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Burdan bi geup cikarsa gaza gelip alabilirim. Akşamları 8 12 arasi takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Beyler ekleyin beni psn den, ps id: yorm-a klan var bizim destiny division diye, sürekli oynayan arkadaşlar da var burdan da birkaç kişi var adam sıkıntısı çekmesen oynarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 çok fazla oynayamadım. level 5'im daha. pvp adam bulamadım millet şuan pve kasıyor belli sfd. public eventler geliştirilmiş gibi. benim için en önemlisi oydu. free roam takılırken sıkılıyordum destiny'de. burda valla şimdilik aksiyon azalmıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 raid geleceği için haftaya herkes power levelini olabildiğinde yükseltme uğraşı içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 abi aldırıcaksınız galiba bunu bana ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 hem fifa hem bu çok gelir ya 500 lira ikisi ohaaa emenike sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ya sorma abicim bende aynısını düşünüyorum. bide oynicam diye bi sürüde oyun aldım. gerçi zamanım çok şu ara ps oynamak için o yüzden düşünüyorum ztn destiny'ide. ama tabi şeyi bilmiyorum arabistan'dan oynarken serverların ping durumu ne olur falan yada aynı server içinde oynayabilir miyim sizle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 alin dusunmeyin cok iyi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 ghost recon: wildlands verip 120tl'ye aldım spotçudan, bu kadar ucuza gelmese almazdım. bakalım nasılmış... şimdi bir de kardeşlik ile fifa alıcam, ona da 100tl vereceğim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 kardeşliğe benide dahil etsenize fifa'da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 şimdi alıcam ama karar veremedim 60 dolar ile standart mı yoksa 90 dolar ile exp packli bundle mı? siz ne aldınız? edit: neyse abi sonuç olarak oyunu aldım asdfsadfas psn: kerbolicios ekleyin akalım eski psn'im rendell_ bu arada belki eskisinden ekli olabiliriz. o us olarak kaldı artık tr'yi kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=SNxOE_7eYas level 6 oldum, oyun guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 İlk olarak direk campaign yapın zaten level 20 ye taşır sonra public eventler strike falan 260 a kadar gelirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Nessus'u cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 GokTuRK said: İlk olarak direk campaign yapın zaten level 20 ye taşır sonra public eventler strike falan 260 a kadar gelirsiniz 20 olmadan bitirdim ben campaigni evvelki gün. Bittikten sonra tamam la sen hak ettin dedi 20ye getirdi beni endgame mekanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 20 oldum ben de. strike girmedim daha. biraz public event falan takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 abi şu strike falan nedir bana bi anlatsanıza? dün girdim ilk görevi yaptım ettim şimdi yine gidince oynicam. 20 lvl son di mi? sonrasında endgame mi var? raidler vs? dungeon mantığında mı yoksa? wow oynadım sadece şimdiye kadar mmo olarak o yüzden çok üstüme gelmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 kendi kendine anlamissin iste lol strike'lar instance gibi, duz var heroic var raid'ler var bi de - onlar da matchmaking yoktu ilk oyunda bunda olur umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar