AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2019 Saçma bir şekilde yeni başlayanlara campaign oynamasını önermiyor oyun. Daha önce oynamamış olanlar tower a geldiklerinde haritayı açıp en sağdaki simgeye(npc) gidin ve legacy quest yazan görevleri alın. Onlar eski single player campaign kısımları. Red War ile başlayın yaklaşık 10-12 saat civarı gayet güzel single player campaign, sonra işe osiris ve warmind ile devam ediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 10 saat önce, Black-ice dedi ki: bayadır beleşti bu niye hype oldu birşeyleri daha mı beleş oldu. çektim bakayım olmadı tekrar? destiny 1'in açılış görevlerini koydular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 biraz oynuyorum bende f2p versiyonu. Shadowkeep alınca her şey açılıyor sanıyordum ama Forsaken ayrı Shadowkeep ayrıymış. saçma olmuş expansionları böyle bölmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 yeni paket ne kadar ya? bu aralar benim de oynayasım var, küçük bi arkadaş grubu olunca oynaması epey keyifli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Başladım ben de. Şimdi beleş oynayanlar contentin yaklaşık % kaçını oynayabiliyor? End-game filan görebiliyor muyuz, dlcler bizi ne şekilde/ne ölçüde limitleyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 oyunun %80'i falan expansionlardaymış. ama free to play haliyle yine de pvp haritalarını sınır olmadan oynayabiliyormuşuz. dungeon ve raidlerin de bir kısmı açıkmış sanırım. oyunda görev yönlendirmesinin olmaması benim kafamı çok karıştırdı başlangıçta. normal hali tamamen "saldık sizi grind yapın kasın" mantığında galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Evet o görev karışıklığını bende yaşadım ilk başta. Bir gazla başlıyorsun ortam akıyor hikaye gidiyor derken bir köyde "napcam ben şimdi" derken buluyorsun kendini. Ondan sonra kafana göre bir oraya bir buraya item kovalaya dönüyor. Storyleri oynar bırakırım kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2019 Baya bişey açık aslında gördüğüm kadarıyla. Year 1 raidleri açık, strikerlar komple açık, pvp haritaları açık. Forsaken'a kadar olan herşey açık zaten, Forsaken ve Shadowkeep haritalarına da erişim var, ama oraların hikayesi, exotic silahları ve raidlerine erişim yok. Forsakenin'ın annual pass contenti de yapılıyor sanırım, özel itemleri düşüyor mu bilmiyorum. Yani oyunu sevip sevmeyeceğini anlayacak ve bir süre oyalayacak kadar content var gibi görünen. Ana hikayenin direk başlamaması saçma olmuş. Tower'da haritaya göre sağ tarafta kalan Amanda Holliday ile konuşunca Red War (base oyun ana hikayesi), Curse of Osiris ve Warmind ana görevlerine başlanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2019 feci sardı oyun beni. 2 expi de aldım. Bi ekranda oynuyorum, öbür ekranda bunu seyrediyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Selam arkadaşlar, Her akşam oyuna girecek ve tüm content i yapacak arkadaşlar arıyoruz. Genelde 3-4 kişiyiz ve tüm raidleri yapmak istiyoruz. Var mı oyunu düzenli oynayan? Bi ses ediverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Discorda gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 17 saat önce, aquila dedi ki: Discorda gel Tamamdır. Akşama haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 HYPE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2019 Devrim benim elite dangerous basliginda kendim calip kendim oynadigim halime benzemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 selam oynayan var mı hala veya yakında oynamış olan? indirimdeyken 3 arkadaşız 2 dlcyi de alıp başlamayı planlıyoruz, çok hardcore pvp veya pve değil de eğlenir miyiz semi casual oynasak? strikelar falan 3 kişiymiş zaten direkt ilgimizi çekti, arada pvp yapabiliriz ama genelde story strike raid falan hedefliyoruz. reddit'te bayağı hate var ama klasik subreddit hivemindi diye düşünüyorum, almaya değer mi indirimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 oyun f2p olmadı mı? oynayın basei beğenirseniz dlcleri alırsınız, nasıl bir fikir ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 f2p olduğunu biliyorum da belli yere kadar mmo değil mi sonuçta? severiz alırız sonra endgamede 2 günde sıkılırız diye çekindim, aktif endgame oynayan varsa daha güzel insight verebilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 dün last wish raidini yaptık, oyunun discordda official lfg kanalı var 80k falan online garip bir yer, 3 kişi sıfır deneyimle gittik, 3 kişi öğrete öğrete yaptırdı valla, 7 saat sürdü ama lol. yalnız gördüğüm en iyi raid mekaniklerine sahipmiş oyun, mükemmel valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 her yerden quest fışkırıyor ne oluyor lan anlamıyorum, single player oyun oynar gibi red war campaigni bitirdim eğlendirdi. VA süpermiş yalnız. lance reddick, nathon fillion, bill nighty, expansedeki hindu teyze falan allstar yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar