Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 banada çıkmıyor ya 272 mi neyim. 268/266 lık droplar baydı. daha nightfall ı bile yapamadık ki ratking hayal şu durumda. raide çağrırsanız gelirim. Tim, gladmir, rahan ve sharky de gelir de onların saatleri 3 saat geri olduğundan tam uymuyor. İlginç bir şekilde discord da benim mikrofon çalışmıyor. sesim gitmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Destiny Item Manager kullanıp, modsuz base power levelınıza bakın. Bu haftaki Powerful Engramlar ile base'i 280'e çekebilirseniz, legendary mod craft etme imkanıyla hızlıca yükselirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 273,4. modsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 factionu tipini beğendimizi mi alıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 bende bilemedim, hangi city factiona versek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Gangren said: Powerful Gear bekleyeceksin, ya da aynı classtan farklı bir karakter açıp, onunla Milestone kasacaksın. Keske, D2de nerf yedi o olay https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/insertcoin/2017/09/21/bungie-confirms-same-class-alts-in-destiny-2-are-being-hamstrung-on-purpose/amp/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Pazardaki dayının warlock seti harika. Sırf o yüzden onu seçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Zone into Winding Cove on EDZ Run a bit north and head down the hole into the Lost Sector Defeat the boss, get the chest Directly above the chest is a door that you can use to get back to the surface. As you’re walking up, as soon as you see the “Winding Cove” area load, turn around, head back to the chest, and you can loot it again. Back through the door, wait for “Winding Cove”, and back to the chest to loot again. Rinse and repeat this step. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 zipzip said: Pazardaki dayının warlock seti harika. Sırf o yüzden onu seçtim ben. hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Gangren said: Zone into Winding Cove on EDZ Run a bit north and head down the hole into the Lost Sector Defeat the boss, get the chest Directly above the chest is a door that you can use to get back to the surface. As you’re walking up, as soon as you see the “Winding Cove” area load, turn around, head back to the chest, and you can loot it again. Back through the door, wait for “Winding Cove”, and back to the chest to loot again. Rinse and repeat this step. Glimmer de geliyor mu bu exploit ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 faction token sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Glimmer'dan emin değilim ama zaten glimmer sorun olmuyor genelde. 2 saatte rahat 30-40k kasılıyor PE yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Bu clan PC için mi yoksa PS4 için mi acaba? Bir de level 6 oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 pc başlığı bu. ps4 için konsol başlığındakine bakman lazım. level 4 oldu yada olmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Hadi ya tahminimden düşükmüş clan seviyesi. 45 kişi görüyorum ama aktif mi değil acaba. Biz 9 arkadaş bir clana girdik 30 oyuncu falan vardı ama çoğunun PL 270 en fazla yani. O clan bile 5 olmak üzere. Ama bu bahsettiğim clan baya çakmaz dolu o yüzden yeni bir clan arıyoruz. Biz de PC'deyiz ama clanlar cross platform çalışıyor. O yüzden sordum. O 45 memberın ne kadarı PC'den oynuyor onu merak etmiştim aslında. Olmazsa Sn. SB ile görüşürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 dün akşam kardeşimin karakteri ile biraz pvp yapayım dedim. Baktım karşı takımda aquila var, biraz tokaladım sonra kızdı kılıçla falan doğradı beni yakıştıramadım kendisine insan clanındaki adama böyle davranmaz. clan chat olmaması dünyanın en büyük saçmalığı, yıl 2018 olacak ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Bizim aktif online 15-20 civarıdır, lvl 6 yız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Sn. SB size oyunun içinde bulunan mikemmel chatten dün yazdım ama iletişemedik. Biz 4 adet 300, 3 adet 280-290, 2 adet de 275-280 arası oyuncuyla saflarınıza katılmak isteriz gibi. Kendi aramızda oynayarak Leviathan'ı da yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 ben de dün edz'de laurelin ve lathspell ile karşılaştım alakasız. lathspell sallamadı bizi. aquilayı da çok görüyorum travelerda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 mardox said: hangisi ? Executor Hideo New Monarchy https://i.hizliresim.com/XEbn6k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Ben hunter olarak new monarch seçtim, çünkü warlock armor ı çok güzel, oyunun %70 i warlock olduğu için new monarch kalabalık olacak, faction rally yi biz kazanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 bende sectimde armor efsane kotu mobilty fixlenmedigi icin pvp de o armori giyen gorudmu ozellikle focusliyorum noob diye :p rallyi dead orbit alir gene cunki emolar black shaderlarini istiyii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Fluff üzerinden gidip FWC takılıyorum ben ilk oyundan beri. En delikanlılar onlar. Gök kuşağı gibi gezmek de işin kötü yanı işte. Faction rally ödülü olarak da fusion rifle daha iyi bi tercih gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Laurelin said: bende sectimde armor efsane kotu mobilty fixlenmedigi icin pvp de o armori giyen gorudmu ozellikle focusliyorum noob diye :p rallyi dead orbit alir gene cunki emolar black shaderlarini istiyii Black shader cezbedici ama o Monochrome'a kıyasla kötü bence. O yüzden çok gamechanger olmayacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Philomath robes. Benim de en begendigim chest valla, surekli buna infuse ediyorum duseni :) Edit: laurelin, digerlerini ayarlarsan bundan sadece 1 mobi'n oluyor. Bos bi stat da olsa crown of tempest'a yakisan baska chest gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar