bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Xenocide said: bu ne lan, hiç duymadım asd bi özet geçin bakim, mmofps mi, çıktı mı-ne zaman çıkıcak, gameplay mekaniği nedir vs. borderlands'ın daha böyle wow gibi olanını düşün. tam olarak mmo değil. lobiler ve instancelar var. bir map'e girdiğinde orada diğer oyuncuları görüyorsun regional yaratılan instancedlar sayesinde fakat tek mapte "massive" bir kitle asla olmuyor. social hublar var orada 50-100 player falan oluyor instanced şekilde. odağı ağrılıklı olarak pve. group ve raid contentler var - baya mmo kafasında guild kuruyorsun dungeon/raid farmlıyorsun loot grind ediyorsun, klasik daily/hard mode/raidler falan işte. ambiyans olarak, silahların tatmini olarak, ses-müzik olarak, tasarım olarak dengi yok oyunun piyasada. class sistemi var, silahların üzerinde talent sistemi gibi bir şey var. konsole exclusive title olduğu için 30 fps locked'du ama ben oynanış olarak hiç rahatsız olmadım. bakalım pc'de nasıl olacak kimse bilmiyor. ha pvpde var bu arada ama instanced o da. Normal Modes Clash Control Elimination Mayhem Rift Rumble Salvage Skirmish Supremacy Event Modes Combined Arms Iron Banner Trials of Osiris Crimson Doubles Inferno Modes Inferno Clash Inferno Control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 DA2019 said: /summon Yorma abi sen gel bi akşam seni benim tayfa ile tanıştırayım benim ikiz falan da var oynarız yani ben vakit girdikçe giriyorum. ben akşamları gece falan giriyorum anca da elemanlara eklemlendireyim seni. zaten bizim exotic baklava tayfasının bi kısmı hala oynuyor. ben de fırsat girdikçe oynuyorum ps4 de en uzun süreli oynadığım oyun bu. rise of iron son expansion iron banner daki iron lord hikayesini anlatıyor vs. güzel expansion. edin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 KONSOLDA FPS NE YEAAAAA gelsin master race'e bakalım tadına. şöyle open world mmofps olsa ne güzel olur aslında da yapmıyolar. bi planetside vardı işte. onda da pve yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 GokTuRK said: DA2019 said: /summon Yorma abi sen gel bi akşam seni benim tayfa ile tanıştırayım benim ikiz falan da var oynarız yani ben vakit girdikçe giriyorum. ben akşamları gece falan giriyorum anca da elemanlara eklemlendireyim seni. zaten bizim exotic baklava tayfasının bi kısmı hala oynuyor. ben de fırsat girdikçe oynuyorum ps4 de en uzun süreli oynadığım oyun bu. rise of iron son expansion iron banner daki iron lord hikayesini anlatıyor vs. güzel expansion. edin bence. Fatihlerle falan takılmıyosun o zaman? Ben Alp'i arayım bi, en son Mass effect falan oynuyodu. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 DA2019 said: Fatihlerle falan takılmıyosun o zaman? Ben Alp'i arayım bi, en son Mass effect falan oynuyodu. lol. fatih bıraktı. alp dediğin "muhtesemalp" ise o for honor oynuyor destiny yi bıraktı o da diğerleri de yok. hakan falan oynuyor işte. neyse sen gel konuşuruz. hakanlar aktif onlarla oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 fps 30 a , fov 60 a kitli olmadan aynı tadı vermez ya pc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.twitch.tv/bungie yarım saate yayın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Destiny 2 will be available through the Blizzard App, formerly known as Battle.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 merak ediyordum activision ne zaman artik steam'i birakip bnet'i kullanacak diye destiny'e nasipmis ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Muhim soru o zsman heartston cardback vericrkmi? Wowda ghost pet konucakmi, peter dinklage geri gelicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 onu bilmem de, spaceship, skin vs ayagina hots oynatacaklari kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Norak said: Destiny 2 will be available through the Blizzard App, formerly known as Battle.net. Dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 overwatch hayvan gibi başarılı olunca titanı unutup öpüşüp barışmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Steam yerine battle net olması üzdü ama yine de ikinci en iyi alternatif. Hayvan gibi komüne dip in yapacaklar direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Sunumda yeni hiçbir şey yok yalnız o üzücü. İlk oyunun devamı olmuş yenisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 470k gold'a 4 tane wow token satıp, destiny 2'yi alınabiliniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Destiny 1 oynamamışlar için ilk oyunu da çıkarsalarmış Battle.Net'e... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Ne yapican ilk oyunu oynayip, hikaye mikaye yok bambambam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 nasıl alıcas bunu blizzard app üstünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 ilk oyun konsol ayrıcalıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 cy-x said: nasıl alıcas bunu blizzard app üstünden. blizzard app inden alınmıyor şimdilik. alternatif sitelerden preorder yapabilirsin. https://www.destinythegame.com/buy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Laurelin said: Ne yapican ilk oyunu oynayip, hikaye mikaye yok bambambam bu onun expansion pack'i gibi duruyor. ilk oyunu oynayıp sonra bunu oynamak daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 neyin mantigi diyorum bende sana, oyunda hikaye yok oynarak kesfettigin. erken cikmis, bok edilmis bir release :D cikisa aylar kala hikayeyi silip sifirdan yazmislar, levellari bile editlememisler gorevi yapip. gizli abuk subuk yerlerde collectible bulup gidip siteden codeks okuyorsun. cozu zaman gorevler birbirine mantiksal olarak bagli bile degil "I have no time to explain why I have no time to explain" en fazla bulucagin sey bu yok cunki cidden expansion filan diil yeniden tasarim iste cunki ps3 e ciksin diye kisitli motor, yeni eklenti cikartamiyorlar, hikaye zaten yok evet hic yok oyun icinde, wikipediadan oku daha iyi hepsi orada destiny hikayesi in a nutshell: setting: insanlar marsa yapilan insanli ucusta ne udugu belirsiz gezegene benzeyen yuvarlak devasa bir cisim buluyorlar. cisim marsta yagmur yagdiriyor. insanlar bundan sonra cisim sayesinde altin caga giriyor, gunes sistemini kolonize ediyorlar. bu cisim venusu tropic cennet, marsi dunya 2 gibi vs yapiyor atmosferlerle oynayip. devasa koloni gemileri yollaniyor sonra birden dorkness geliyor. bir gecede medeniyet bitiyor. son insanlari korurken traveller denen bu cisim kendi bilincini feda edip gucunu insanlarla paylasiyor, bu son insan topluluguna dorkness dokunamiyor. travellerin gucunu paylastigi insanlar guardian olup onun isigini kullaniyor, dorkness denen dusmanlarda bu cismi kovaliyormus megerse. evreni karanliga bogma amaclari var. sonrasi generic vidya shit AI hivemind zamandan bagimsiz robotlar venuse yerlesmis generic uzay bocukleri aya yerlesmis marstada doom terk uzay nazileri var dunyayida generic orc kafasi aliyin varyantlari basmis expansionda bide balcik ile yayilan bisiler gelio oyunun ana hikaye: kiyamet gunu olmus isimsiz birisin ama guardiansin, bilmemkac yuzyildan sonra dirilip guclerine kavusuruyorsun seni bulan ghostun (gucun kaynagi ve guide in oyundaki bide peter dinklage orjinalde) alip seni dunyada insan yasiyan son sehire goturuyor travelerin varligi yuzunden dusmanalr sehri basip son insanlari olduremiyor ama traveler bitkisel hayatta. ne oldugunu kimse bilmiyor anlamsiz birsuru gorev yapiyorsun, kolonilerle baglantiyi kurup venuse, aya ve marsa ucuyorsun ama insan yok buralarda sadece dusmanlar var. rusyada rasputin diye AI var, insanligi korumak icin yapilmis ama ne boka yaradigini veya amacinin ne oldugunu soylemiyor oyun asteroid kusagina kacmis insanlar var, orda krallik kurmuslar. bunlar travelerci dunya insanlarina inanmiyorlar filan, hepsi atarli aliyinlarin islerini bozuyorsun, traveller zehirleniyormus megerse oyunun son gorevi onu cureliyorsun. 1-2 karakter cikiyor konusan ana hikayede karsina ama hicbiri bir halt anlatmiyor cunki zaman yok lel expansion 1: content koyduk oyalanin expansion 2: al biraz daha content, grindlayin bolbol. cok tehlikeli biri var onu olduruyorsun ama neden tehlikeli no idea expansion 3: ana hikayede 5dk tanitilan astreoid kusagindaki tipler yeni baskina gelen aliyinlar tarafindan patlatiliyor. 2. expansion oldurdugun kotu adamin babasiymis, super destroyer alip dunyayi yoketmeye gelmis. hikaye duzeyi: dunyayi kurtaran adam terk. daha onceden sehride duran random npc lere biraz birseyler yaziyorlar, cidden hikayemsi bisi var bunda exp sonunda kotu buyucuyu ortadan ikiye yarip kilicini aliyorsun, the end expansion 4: iron lords diye ilk gardiyanlar varmis, selahattin var bunlarin son hayatta kalan uyesi. bunlar siva diye birsey kesfetmis, kendini cogaltan akilli madde ve bunu kullanarak medeniyeti yeniden yapariz demisler. madde tehlikeli oldugu icin rus AI "CYKA BLYAT NO TOUCH SIVA, GO RUSH B" diyip bunlarla savasa girmis. madde kotu tabiki, iron lordlarin cogu AI ile savasirken kalanida maddeyi bulduklari mekanda oluyor. senden bu tehditi durdurman isteniyor. gunu kurtariyorsun THE END karakter, hikaye gelisimi vs hak getire oturur grindlarsin max iste ki cogu classla duzgun build yapmak icin lazim olan legendary itemlar RNG based drop tamamen. 10 saat oynayip birtane kafalik dusurup baska classtan cikabiliyor filan. uzun sure oynadiysan her hafta bu legendaryleri dagitan xur var random, ondan aliyorsun. 1 sene spesifik item bekleyen insanlar var TLDR oynamayin destiny 1 bu saatten sonra, direk 2 den baslayinca bilmediginiz sey miktari bu wot kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 oha ben işe gelmekden üşendim.kız pazar pazar wot u doşemiş hll team(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2017 bos bos oturuyorum evde isim ne adsf 3ds de fire emblem oyniyordum ama bazanin altinda kalarak can verdi canim konsolum gecen hafta :( zombie gibi OW grindlicam veya wot yazicam ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar