shippy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Var mı oynayacak ? Biz arkadaş grubu olarak hypelandım ama malum iş hayatı olduğundan anca akşam başlancak oynamaya. Patch güzel duruyo herşeyi kolaylamışlar. Haydi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bizim de demirbas 4 kisilik grup basliycaz Haftasonu tam gaz kasariz sonra ne olur belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Ne ara sezon 10 oldu lan. Tirt kostüm disinda biseyler var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ooo very nice iyi ki indirmişim 2 gün önce. haftasonu başlarız.. barbar veya wd düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Gangren said: Önemli gördüklerimi yazıyorum, bütün notlar için link: http://us.battle.net/d3/en/blog/20529333/patch-250-ptr-notes-1-31-2017 New Feature: Armory Players may now save up to five different builds per character using the Armory This new feature can be found in the town hub within each Act Saving a build in the Armory will snapshot your character’s current gear, socketed gems, active and passive skills, and Kanai’s Cube powers Equipping a saved armory build will automatically swap items and gear between the character and stash New Feature: Crafting Mat Storage Starting with Patch 2.5.0, crafting materials picked up or obtained through salvaging will now appear in a separate storage tab, freeing up space in the shared stash This tab can be accessed through the Inventory window Primal Ancient Items Legendary and Set items will now have a chance to roll as Primal Ancient These items are more rare than Ancient items and have increased stat ranges Greater Rifts The requirement for participating in certain difficulty levels in public games has been changed from current Paragon Level to highest solo Greater Rift clear, as follows Torment I – VI: No Requirement Torment VII: Solo Greater Rift 30 Torment VIII: Solo Greater Rift 35 Torment IX: Solo Greater Rift 40 Torment X: Solo Greater Rift 45 Torment XI: Solo Greater Rift 50 Torment XII: Solo Greater Rift 55 Torment XIII: Solo Greater Rift 60 Note: This change only applies to players on PC / Mac Bounties Bonus Acts have been removed With this change, completing five bounties in any act will now grant you a Large Horadric Chest containing the same contents as the Horadric and Bonus Caches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bende barb oynayacagim varsa aranizda yer ozel mesaj atin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Ben de her sezon başlıycam diyorum bi başlayamadım du bakalım bu sefer olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Primal setler sadece sezon 10 için mi yoksa şuan 2.5.0 sezon dışı oyunda da düşecek mi ? Sanki eskiden season-nonseason ayrımı vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Ben de oynayabilirim, ama ağır noobum baya az oynadım. Makara olur diyen adam eksik diyen msj atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 yarın kaçta başlıyor sezon? gelin işte pati clana takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 ben bu sezon hotsda amazon oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 armory ekleyerek iyi trollemişler. Sanki 1 den fazla build kullanan var P: şu video çok iyi. Sanki diablo 3 yeni çıkıyor gibi olmuş. Hype a bak. https://www.youtube.com/watch?v=h4Y7YxiurPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 mega hiper super primal ancient legendary item. sakaydi gercek olmus. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 2-3 gün oyalar Utopia çıkana kadar. Sonra uninstal :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Bende oynarım bu sezon. Ya barbar ya wizard açarım. Monk ve crusaderdan baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Beyler bilgisi olan yazsin en hizli waste seti nasil toplarim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Densiz said: armory ekleyerek iyi trollemişler. Sanki 1 den fazla build kullanan var P: şu video çok iyi. Sanki diablo 3 yeni çıkıyor gibi olmuş. Hype a bak. Öyle deme ya DB farm için ayrı, Solo Rift için ayrı Grup için ayrı karakterler açıyordum ben oynarken mesela. Özellikle support oynayanlarda daha büyük sıkıntı solo için ayrı itemleri ve skilleri oluyor. Sonra tam grift e girince "lol skilli değiştirmeyi unuttum" diyorlardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Doğru bak onu unutmuşum. Supportlar iki karakter açardı. blizzard oyuncu istatisliklerini gösteriyor mu bir yerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 +2 var ile alalım gruba 2 kişi hazırda bekliyoruz giselda#2439 ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 ilk defa d3'te sezon hero'su açıyorum. hani "d3 ney la filti kejyullar, gogo poe" diyenlere göre d3 casual'sa ben neyim bilemiyorum. campaign'i barbar ve crusader'la bitirmiştim geçen sene mi ne, 1-2 hafta önce de monk'a bakayım diye bi 3-4 saat falan oynadım. forumda diablo'yu hikayesi/lore'u için oynayan 3 kişiden biri olabilirim. gördüğüm her dungeon'a girip her köşeye bakıp, her yaratığı kesip, her urn'ü kırarak oynuyorum. seneler önce d2'de alakasız bi vazodan unique bulduğumdan beri böyleyim. lod, rune falan yoktu o zaman. versiyon 1.05 falan. barbar ya da paladin oynuyordum, bulduğum da alakasız bi dagger'dı sdf arada youtube'de hede build vidyosu izliyorum, millet başka bi oyun oynuyo resmen. adam g-rift'te aradaki sub-boss'ların düşürdüğü (yanından geçerken kendi kendine ölen mini boss'lar) legendary'lere tenezzül etmiyor, garip garip sayaçlar doluyor boşalıyor, son 2 hp'si kalmışken crit çarpı yüz milyon vuruyor falan. ben normal üstüne tıklayarak öldürüyorum. önceden "sezon ne abi gidiyormuş hepsi" diye hiç bakmamıştım bile lel. season journey olayına baktım, chapter 1'de artisan'ları upgrade et, level 70 ol falan gibi insancıl görevler var. 4'te TORMENT 76'DA GREATER RİFT KES (solo :P) diye coşmaz umarım. hepinizi oyundan tiksindirdiğime göre artık yatabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 level boost yapacak delikanlı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Cokomantis said: ilk defa d3'te sezon hero'su açıyorum. hani "d3 ney la filti kejyullar, gogo poe" diyenlere göre d3 casual'sa ben neyim bilemiyorum. campaign'i barbar ve crusader'la bitirmiştim geçen sene mi ne, 1-2 hafta önce de monk'a bakayım diye bi 3-4 saat falan oynadım. forumda diablo'yu hikayesi/lore'u için oynayan 3 kişiden biri olabilirim. gördüğüm her dungeon'a girip her köşeye bakıp, her yaratığı kesip, her urn'ü kırarak oynuyorum. seneler önce d2'de alakasız bi vazodan unique bulduğumdan beri böyleyim. lod, rune falan yoktu o zaman. versiyon 1.05 falan. barbar ya da paladin oynuyordum, bulduğum da alakasız bi dagger'dı sdf arada youtube'de hede build vidyosu izliyorum, millet başka bi oyun oynuyo resmen. adam g-rift'te aradaki sub-boss'ların düşürdüğü (yanından geçerken kendi kendine ölen mini boss'lar) legendary'lere tenezzül etmiyor, garip garip sayaçlar doluyor boşalıyor, son 2 hp'si kalmışken crit çarpı yüz milyon vuruyor falan. ben normal üstüne tıklayarak öldürüyorum. önceden "sezon ne abi gidiyormuş hepsi" diye hiç bakmamıştım bile lel. season journey olayına baktım, chapter 1'de artisan'ları upgrade et, level 70 ol falan gibi insancıl görevler var. 4'te TORMENT 76'DA GREATER RİFT KES (solo :P) diye coşmaz umarım. hepinizi oyundan tiksindirdiğime göre artık yatabilirim :) Irk olarak herşeyin b.kunu çıkartabildiğimiz için oyundada bildiğin sanayileşiyorsun. Makine gibi gir çık gir çık yapıyor riftten çık goblinlere ordan çık oraya buraya itemları kır devam devam soluksuz oynadık.Torment 76 istemese de bikaç tık altı görevleri istiyor sezon boyunca casual oynarsanız çok rahat tamamlayacağınızı düşünüyorum. Bu arada support monk oynuyorum ben Giselda#2439 isteyen ekleyebilir bikaç tur rift grift atarız sosyalleşiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Sezon bitirmek icin gidip impale dh acin. Yada wizard. 2 gunde impale dh ile sezonu bitirdim yok boyle karakter. Yillarca bosuna barb oynamisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Cokomantis said: ilk defa d3'te sezon hero'su açıyorum. hani "d3 ney la filti kejyullar, gogo poe" diyenlere göre d3 casual'sa ben neyim bilemiyorum. campaign'i barbar ve crusader'la bitirmiştim geçen sene mi ne, 1-2 hafta önce de monk'a bakayım diye bi 3-4 saat falan oynadım. forumda diablo'yu hikayesi/lore'u için oynayan 3 kişiden biri olabilirim. gördüğüm her dungeon'a girip her köşeye bakıp, her yaratığı kesip, her urn'ü kırarak oynuyorum. seneler önce d2'de alakasız bi vazodan unique bulduğumdan beri böyleyim. lod, rune falan yoktu o zaman. versiyon 1.05 falan. barbar ya da paladin oynuyordum, bulduğum da alakasız bi dagger'dı sdf arada youtube'de hede build vidyosu izliyorum, millet başka bi oyun oynuyo resmen. adam g-rift'te aradaki sub-boss'ların düşürdüğü (yanından geçerken kendi kendine ölen mini boss'lar) legendary'lere tenezzül etmiyor, garip garip sayaçlar doluyor boşalıyor, son 2 hp'si kalmışken crit çarpı yüz milyon vuruyor falan. ben normal üstüne tıklayarak öldürüyorum. önceden "sezon ne abi gidiyormuş hepsi" diye hiç bakmamıştım bile lel. season journey olayına baktım, chapter 1'de artisan'ları upgrade et, level 70 ol falan gibi insancıl görevler var. 4'te TORMENT 76'DA GREATER RİFT KES (solo :P) diye coşmaz umarım. hepinizi oyundan tiksindirdiğime göre artık yatabilirim :) en güzelini yapıyorsun ya. herkes endgame kafasında oynamak zorunda değil. oyuncuların %95'i ilk günden grift 50 yapmaya kasıyor. anlamsız bir endüstriyelleşme var cidden. bizden daha çok keyif alıyorsundur muhtemelen. he sen bunu yazalı 40 gün olmuş kaç günde bıraktın bilmiyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 ozii_x said: Sezon bitirmek icin gidip impale dh acin. Yada wizard. 2 gunde impale dh ile sezonu bitirdim yok boyle karakter. Yillarca bosuna barb oynamisiz. sezonu bitirmekten kastın grift 80 mi mesela. ben 80yapamadım barbla solo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar