Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

insan dili ve bal kavanozu agzinin kenarindan damlayan bal

innworker

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:

Jaegerjaquez said:

yemek artıklı parmağımı işim bitince yalıyorum abi o kadar besin kırıntısı boşa mı gitsin?

abi elinizi benim de yediğim cips paketine daldırmayın sonra da naparsanız yapın beni geren kısmı o
gerçi öbür türlüsü de geriyo ya cips tükürük karışımı iğrenç bi koku olmuyo mu o parmaklarda ya nasıl yapıyosunuz oof sabah sabah

olmuyor, bence pimpiriklisin. bire bir aynisi degil ama ayni siseden su icmez misin mesela?

lise zamanlarinda gecmesi lazim bunlarin iste
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

kavanozu da yalamayın anasını satayım parmağınızla alın balı yalayın bitsin gitsin bunu da mı biz düşünücez.

En temizim diyeniniz de tatava yeminlen ya.

Olm parmakla neden aliyonuz, bakteri yayılabilen bişey biliyosunuz di mi?

Ben Kavanoz kapağının kenarında alıyorum o balı sonra kapatıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@sardalya
birebir aynısı değil işte. işin içine baharatlı bir gıda girince hoş olmuyor. bilmiyorum bence pimpirikli değilim. hani böyle bişey olur mesela bal akar alırsın parmağınla emersin, sevgilinin göbeğinden krem şanti yersin fln bunlar önemli değil.

benim canımı sıkan bir arkadaş ortamında cips yerken parmak emmek ve sonra tekrar o parmağı cipse daldırmak fln.

@calimero
sen de abartma hocam ya. kendi evimdeyim ve balın kavanozunun yanından biraz bal akmışsa alıveririm parmağımla ve emerim nolacak ya. üstelik bal kavanozun kenarından akmış içine daldırmıyorsun ki parmağı. ne hemen böyle bozuluveriyor hemen bir parmak atınca anlamadım. mesela yoğurtun içinde kaşıkla yersen bozuluverir eyvallah ama bal gibi bozulması çok çok zor olan bir ürün (içinde su yok hiç bakteriler sulu ortamda ürer) için diyorsun bir de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...