bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 https://i.ytimg.com/vi/WLwqaqPwWvA/maxresdefault.jpg masa said: karıyı boşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Bright said: Depresyon kaslara vuruyordur, gece uyurken falan kasıyorsundur kaslanıyorsundur diye okudum. kendime not: vücudu azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 keyif aldığın hiç mi bir şey yok kardo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tambjk said: ev içime sindi. 10 sene yüklü bir borca girdim. eve 100 üzerinden bir puan verir misin borcu ödeme kaygısı taşıyor musun ev dışında başka bir hayalin mi vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 mevsimsel bu ya, bide macera değişiklik istiyor olabilir beden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 psikolog servisi ayağınıza geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 yeteneğim var diyorum bu ilaçlı halim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tiLi said: keyif aldığın hiç mi bir şey yok kardo Hobi, aktivite müptelasıyimdir normalde fakat şu dönemde herşey çok vasat geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tambjk said: Depresyonda mıyım, mevsimsel mi, hasta mıyım yoksa psikolojik mi bilemiyorum. Her şey ev almaya karar vermemiz ile başladı. Kredisi ipoteği, mahallesi, muhiti derken hallettik ama hallolmadı. Halsizlik, kırgınlık, üşüme, titreme, kas eklem ağrıları vb belirdi bu süreç içerisinde. Doktora gittim kan tahlili sonrası enfeksiyon var dedi ilaç ile gönderdi ama düzelmedi. Sonrasında işime de konsantre olamaz oldum, geceleri uyuyamıyorum, huzursuzluk var, yatak batıyor resmen, sabaha kadar sağa sola sırt bel ağrıları ile dönmekten uyuyamıyorum. Hiçbir şey mutlu edemiyor, ev aldığıma bile sevinemedim. Sadece oh be kurtuldum diye ufak bir rahatlama oldu. Oyun deniyorum sıkılıp kapatıyorum, film izliyorum bitmek bilmiyor, yemeklerin tadı tuzu yok. Sürekli eklem ve kaslarımda huzursuzluk, sızlamalar var. Bel fıtığı şüphesiyle beyin cerrahına gözüktüm, ciddi bişey yok dedi. Genelde çevremdekilerin yaklaşımı ev alma sürecindeki stresten kaynaklanıyor olabileceği şeklinde ama aldıktan sonra da düzelmesi gerekmez miydi? Tavsiyesi, fikri olan? felaket strese girmissin gibi gorunuyor. ev isi, altina girecegin borc, kendini bi seye 20 sene baglamis olmak vs vs. bi de aldigin ev icine sinmemis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 psikaytra git bi kaç tane uyarıcı versin kokain almış gibi gez bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ev içime sindi: 80/100 diyebilirim, beklentilerimi karşılıyor. İşim gereği zihnimin açık konsantrasyonumun yüksek olması gerektiğinden ilaç konusuna pek sıcak bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Yilanini oldur panpa, zehri disari ciksin 😁 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tambjk said: Her şey ev almaya karar vermemiz ile başladı. Kredisi ipoteği, mahallesi, muhiti derken hallettik ama hallolmadı. Bunu biraz açsana. Yakın zamanda ben de ev işlerine girdim bi süre sonra bayıyorsun doğrudur, belki farklı bi bakış açısı verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Ev alma surecinde kendinden beklemediğin sacma hareketler oldu mu? Mesela ben bunu nasil gozden kacirdim, soyle yapsaydim tarzi. Cunku oyle olunca istedigin seye kavussan da icinde bi burukluk kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 tambjk said: Doktora gittim kan tahlili sonrası enfeksiyon var dedi ilaç ile gönderdi ama düzelmedi. kanda enfeksiyon çok ciddi bir sorun, ölüme bile yol açabiliyor tedavi ol bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Aynen üstteki. Bi tanıdıkta iltihaplı romatizmadan kaynaklı kana enfeksiyon bulaşıyomuymuş neymiş, adam titreye titreye gözünü açmaya çalışarak 2 ay süründü işe gitti geldi falan. Bunun bi üzerine düş tam neymiş ne değilmiş baksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Aynı zamanda romatizmam var, bu rahatsızlığımın başladığı ilk gün sol ayak kaval kemiğimin içi çürük diş gibi tüm gün/gece zonkladı ve uyutmadı. İlk şüphem romatizmaydı aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 abi sen ölmüşsün zaten öldüğün için kötü hissediyor olabilrisin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Mantıklı kolunu kopart bakayım kan geliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 başlıcam depresyonunuza demek ki bide hamile falan olsanız yandık.. derdiniz bitmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ev kredisi stresi > hamilelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ev kredisi stressi çoğu şeyin üstünde abi hamilelik bir stress nedeni bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Senko senin hamileliğin kolay geçmiş olabilir, kocan daha ilgilidir vs şimdi kadından kadına farklı gelişen mevzular bunlar. Peki hamilelik + ev kredisi varsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 axedice said: tambjk said: Her şey ev almaya karar vermemiz ile başladı. Kredisi ipoteği, mahallesi, muhiti derken hallettik ama hallolmadı. Bunu biraz açsana. Yakın zamanda ben de ev işlerine girdim bi süre sonra bayıyorsun doğrudur, belki farklı bi bakış açısı verebilirim. O muhit mi bu muhit mi? Ben beğenirim eşim beğenmez, eşim beğenir ben beğenmem. Kredi çıkacak mı? Kazıklanacak mıyım? Eksper değerleri neler olacak? %100 karşılayabilecek mi krediyi? İşte bit yeniği olabilir mi? Komşuluk nasıl? Muhit keşif gezileri.. Ne kadar masraf çıkacak? İpoteklerde sorun çıkacak mı? Krediyi ödeyebilecek miyim? Nelerden tasaruf yaparsam bütçe denkleşir? sorularıyla günlerce boğuşmaca. bide yol yordam bilmeyiz, bankacının emlakçının sözleriyle devlet daireleri arasında koşturmaca, sayfalarca imza atmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 iki yük de birbirine bağımlı. azı çoğu yok, 30 yaşındayım, işim gücüm yerinde 30 yaşında bu noktada olacağımı düşünmüyordum gaming'in insana verdiği tembellikten ama zira geldim, biraz şansın yardımı ile kalan kısımalrında köpekler gibi çalışarak. Şimdi bakıyorum, evlensem ve çocuk yapsam sadece kendime, aileme ait bir evim olsun isterim. Yoksa neden istiyeyim ki? Kirada oturmak istediğim yerlerden ev almaya kalksam. aynı parayı hayatım son bulana kadar kiraya vermeyeceğimi biliyorum. Bu doomed topic'e girip acaba ben de depresyondamıyım lan diye sorguladığım içinde op'e gönül koyuyorum fyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar