Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Depresyon

tambjk

Öne çıkan mesajlar

tambjk said:

Depresyonda mıyım, mevsimsel mi, hasta mıyım yoksa psikolojik mi bilemiyorum.

Her şey ev almaya karar vermemiz ile başladı. Kredisi ipoteği, mahallesi, muhiti derken hallettik ama hallolmadı.

Halsizlik, kırgınlık, üşüme, titreme, kas eklem ağrıları vb belirdi bu süreç içerisinde.

Doktora gittim kan tahlili sonrası enfeksiyon var dedi ilaç ile gönderdi ama düzelmedi.

Sonrasında işime de konsantre olamaz oldum, geceleri uyuyamıyorum, huzursuzluk var, yatak batıyor resmen, sabaha kadar sağa sola sırt bel ağrıları ile dönmekten uyuyamıyorum.

Hiçbir şey mutlu edemiyor, ev aldığıma bile sevinemedim. Sadece oh be kurtuldum diye ufak bir rahatlama oldu.

Oyun deniyorum sıkılıp kapatıyorum, film izliyorum bitmek bilmiyor, yemeklerin tadı tuzu yok.

Sürekli eklem ve kaslarımda huzursuzluk, sızlamalar var. Bel fıtığı şüphesiyle beyin cerrahına gözüktüm, ciddi bişey yok dedi.

Genelde çevremdekilerin yaklaşımı ev alma sürecindeki stresten kaynaklanıyor olabileceği şeklinde ama aldıktan sonra da düzelmesi gerekmez miydi?

Tavsiyesi, fikri olan?

felaket strese girmissin gibi gorunuyor. ev isi, altina girecegin borc, kendini bi seye 20 sene baglamis olmak vs vs. bi de aldigin ev icine sinmemis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

tambjk said:

Her şey ev almaya karar vermemiz ile başladı. Kredisi ipoteği, mahallesi, muhiti derken hallettik ama hallolmadı.

Bunu biraz açsana. Yakın zamanda ben de ev işlerine girdim bi süre sonra bayıyorsun doğrudur, belki farklı bi bakış açısı verebilirim.

O muhit mi bu muhit mi?
Ben beğenirim eşim beğenmez, eşim beğenir ben beğenmem.
Kredi çıkacak mı?
Kazıklanacak mıyım?
Eksper değerleri neler olacak?
%100 karşılayabilecek mi krediyi?
İşte bit yeniği olabilir mi?
Komşuluk nasıl?
Muhit keşif gezileri..
Ne kadar masraf çıkacak?
İpoteklerde sorun çıkacak mı?
Krediyi ödeyebilecek miyim?
Nelerden tasaruf yaparsam bütçe denkleşir?

sorularıyla günlerce boğuşmaca.

bide yol yordam bilmeyiz, bankacının emlakçının sözleriyle devlet daireleri arasında koşturmaca, sayfalarca imza atmaca.
Sosyal ağlarda paylaş

iki yük de birbirine bağımlı. azı çoğu yok, 30 yaşındayım, işim gücüm yerinde 30 yaşında bu noktada olacağımı düşünmüyordum gaming'in insana verdiği tembellikten ama zira geldim, biraz şansın yardımı ile kalan kısımalrında köpekler gibi çalışarak.

Şimdi bakıyorum, evlensem ve çocuk yapsam sadece kendime, aileme ait bir evim olsun isterim. Yoksa neden istiyeyim ki? Kirada oturmak istediğim yerlerden ev almaya kalksam. aynı parayı hayatım son bulana kadar kiraya vermeyeceğimi biliyorum.

Bu doomed topic'e girip acaba ben de depresyondamıyım lan diye sorguladığım içinde op'e gönül koyuyorum fyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...