Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 en iyisi olmak deilde reliable olmaya odaklanirsan hersey degisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 " En iyisi olmaya çalışmak " neden motivasyonu baltalasın, anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 en güzeli kira parası yemek en sevdiğim iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 yildirimokur said: " En iyisi olmaya çalışmak " neden motivasyonu baltalasın, anlamadım. aşırı duygulardan bahsediyorum öğrendikçe yeni ufuklar açılıyor, yetersizlikler ortaya çıkıyor hayatını adaman gerekiyor filan bu kadar kasmaya gerek yok tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 insandan insana değişen acayip bi kıstas nasıl yetiştiği, dünyaya ne gözle baktığı büyük oranda etkiliyor aynı meslekte kimisi şükrediyor, elinden gelenin en iyisini yapıyor kimisi de her gün küfür ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Mesleği kendime göre seçtim. Şartları mümkün olduğu kadar istediğim yaşam tarzına uysun istedim. Henüz başlamadım mesleğe ama umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valium_Corte Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Ben değil :( Hiç sevmediğim bir işi yapmak zorundayım suanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Ben de şanslı olanlardanım. Sıkıcı bir iş hayatına girmek üzereyken fırsatı buldum yapıştırdım gibi bişey oldu. Biraz kovalamak ve uğraşmak gerekiyor, bi de şanslı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Bizde biri var mutfakta, sipariş geldiğinde küfür ediyor. Yapmayacaksan bu mesleği . git ya ! Motivasyon düşürüyorsun kardeşim kaç kere dedik sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 beyler bi video vardı adam aşçı japonyada ufacık dükkanı var açıp kapatıyo çalışmayla ilgili o videoyu arıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Dragonfire said: iş temposuna nasıl dayanacaksınız denmiş. bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 aynen sağol bu topikte miydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 adamınbiri nin kumpir topici np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 sostizm said: Akedemisyenim dokuz eylül mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 sanssizsansli said: en güzeli kira parası yemek en sevdiğim iş Bende aynı görüşteyim fakat dükkan şeklinde güncelliyorum. Birde kurumsal bi firma buldun mu ohhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Vingthor said: isi deil kendini sevmek onemli. kendini nerde gormek istedin onemli. cok klise laf. ya abi bi siktirgit o isler oyle olmuyo cevabi cuk oturuyo falan ok ama oyle degil kafada bitiyo hersey. cok bi skim basardigimdan deil ama digital pazarlama diye baslayip 2 ay sonra maasi 2 katina cikartarak pazarlama direktoru olup 1 sene calistim son isimde. patronumdan fiziksel olarak nefret ediyodum. cok zor tuttugum oldu kendimi bikac saldirip agzini burnunu sikesim geliyodu. gorunce sesini duyunca ellerim titriyodu bazen. 3 saat yol gidiyodum en az 550 lira mi ne yola veriyodum sirf. bakirkoyde yarrak gibi ofiste calisiyodum. bunlar mental engeller ama iste. bunlari sallayip kendine isine odaklaninca bambaska oluyor. spesifik olarak havayollariyla calisiyoduk. muhattab oldugum adamlar c-lvl veya direktorler. gunde ortalama 30 call 2-3 presentasyon yapiyodum bu insanlara. sonra aftersale ve software implementasyonda bindi cunku mal gibi oturmuyodum gidip developerin yaninda izleye izleye bi miktar sql ogrendim. pilot ders iceriklerinden avrupa sivil havacilik regulasyonlarina kadar sosyal medyasindan sales agreement duzenlemesine kadar nerde ne problem ciksa bana danisilmaya baslandi. 4 ay oldu isi birakali ulke degistirdigim icin o da, hala e-mail geliyo ya bunu nasil yaptiydin biz nasil yapalim yardim etsene bi diye ceodan bilmemneyden. kendi kafanizda bitiyo yani. benim bu isten once 2 sene lab 2 sene satis tecrubem var topu topu son isle beraber 5 yil. hicbisey degil. ama o mental engel kalkti son senede iste. anasini sikerim verin diye geziyorum. bence isi sevip sevmemek yalan. kendini nerde gordugunle ne kadar korktugunla alakali. isimi seviyorum gune sarkilar soyleyerek basliyorum laylaylom oh cok guzel. sevmiyosan da oyle baslayabiliyosun. bi noktada is seni seviyo. alin gazi vurun kirin kimse de isini kucumsemesin. tecrube onemli olan olay. isi de sektoru de kucumsemeyin. kafanin bi noktasi var o noktasini degistirince gerisi geliyor. isini sevmeyende aglamasin. ne kazaniyorum bu isyerinde kendimi nasil upgrade ederim is degistirdigimde nasil birsey istiyorum bunun icin ne yapabilirim en onemli kismi. belki biri gaza gelir skim nedir lan diyip dalar biseylere diye uzun uzun yazdim. dedigim gibi cok bi is basardigimdan deil disaridan ama benim icin cok buyuk adim. biyoloji okuyup sonra corporate training satip sonra kucuk bir firma dahi olsa uluslararasi bi software firmasinda pazarlama direktoru olmak. hayatta herseye KAFA atmak lazim. şu cocuk banlanmış ama güzel şöylemiş. sanırım olay işin kendisinde değil de kişinin kendisinde hakikaten. yoksa her iş çekilmez olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Harbi adammış, beğendim yazısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 başlıktaki uzunları scrool yapmıştım ama şimdi okudum bence de doğrusunu söylemiş. ben de iş hayatımda o kafadayım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 kafa atan kafada mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 bir konuda uzmanlaşmak şart mı Bence cok yanlis birsey bu.Bu ne isime yaricak diye ogrenmedigim hersey 3 vakte karsima cikti ve zamaninda ogrenmedigim icin firsat kacti. Ölü yatirim yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 İşimi seveyim diye 2. üniversitemi okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 big4'dayken hem sevmiyordum hem de az kazanıyordum. reel sektöre geçtikten sonra, çok az sevmeye başladım, maaşta katlandı birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar