Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bilindiği üzere 30€'ya indirildi yurtdışından gelen ürünlerde gümrük limiti. burada alacak yer bulamamam üzerine persona5 almak istiyorum shopto'dan 33.85£ bedelinde. şimdi haliyle buna gümrük bedeli uygulanacak herhalde, vergi bedeli hadi neyse de nasıl ödüyoruz ve nasıl alıyoruz ürünü bu durumda? bodrum'da yaşıyorum ve sağa sola gitme imkanım da yok bunun için çünkü. başına gelen oldu mu bu limit en son düşürüldükten sonra, süreç nedir?
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bir sitede "satın aldığınıza dair makbuzla ptt'ye gideceksiniz" gibi birşeyler yazmışlar da, öyle birşey olmuyor yani? kapıda ödemek kafi? ok teşekkürler.
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bana hic odeme cikmadi, genelde amazon saticili aldigimdan depozito ile hallettik. Ama amazon'dan alinip, saticisi amazon disi olan urunler icin kapida odeme yapan bolca insan oldu forumda. Zaten urun gumruge ulastiginda tasiyan firma sana bir sekilde ulasmak zorunda kalacak. Vekalet verme ve vergisini odemen icin secenekleri sunmalari lazim.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 shopto royal mail ile yolluyormuş, ptt'ye geçer burada taşıma herhalde ama "şubemize gelin" tarzı birşey derlerse bana telefon filan açıp patlar o iş yani benim açımdan. kapıma getirip elden para alacaklarsa sıkıntı yok. amazon.de'deki versiyon englisch yazıyor da almanca filan çıkabilir diye emin olamadım.
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 sana tebligat gelicek urunun gumruge takildigina dair. su adrese gelin vs vs bisiler diyen. sonra sende artik bodrum'da gumruk birimi nerdeyse oraya gidiceksin, sonra bir memur urunun fiyat degerlendirmesini yapacak, sende gumruk bedelini odeyip kargonu alicaksin. kaba taslak bu sekilde isliyor ptt'de. ozel kargo sirketleri kan emici olduklarindan urunun degerinin iki kati masraflar cikartabiliyorlar cok ugrastiriyor...
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hay lanet olsun, şu oyunu çıkaramadılar geçen yıl. :/ çok zor benim açımdan yani, böyle olmayacak anlaşıldı. d&r filan getirmezse yandım. onlara sorayım bari. ya da dua edeceğim gittigidiyor'da filan getirsin biri diye.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 satıcı amazon olan ürünü al derdin kalmasın?
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 aynen amazondan vergisini ödeyerek almak varken macera niye.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 amazon.de'den alınca kesin olarak kapıma gelebiliyor mu yani?
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 hangi amazondan aldığının önemi yok vergiyi satın alırken ödettiği sürece. satın alırken vergi ücreti ödemen demek amazon exportun gümrük işlerini handle ediyor olması demek. sana direkt işlem görmüş bir şekilde adresine gelecek tr de gümrük ile uğraşmayacaksın.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 bingildak said: aynen amazondan vergisini ödeyerek almak varken macera niye. çünkü alman amazon'dan almak da ayrı bir macera, isbn'i aynı değil uk'den satılan oyunla, işkillendim. sansürlü, almanca, dlc'si uyumsuz filan çıkmasın.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 amerikadan al direkt? com'dan yani.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 $ 42 49 $49.99 Save $7.50 (15%) + $27.56 Shipping & Import Fees Deposit to Turkey 70$'a geliyor standard edition oyun kadar ilave masrafı var maalesef. o fiyata çıkınca da önsipariş yerine bekleyip göreyim burada satan çıkar mı sonra durumuna geliyor iş maalesef. :/
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 almanya sansür yoksa belli bir rakamın üzerine kargo bedava. kargodan geçirmişler zaten.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 evet alman amazon fiyatı uygun gayet, shopto gibi toplamda. amazon'dan alınca kesin kapıma gelir diyorsanız madem onlarla veya avrupa dağıtıcısıyla temasa geçeyim oyun birebir aynı mı diye.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 said: Amazon.de Sipariş Özeti Sepet Alt Toplamı EUR 42,01 Tahmini Gönderim ve Paketleme Ücreti ÜCRETSİZ KDV öncesi toplam EUR 42,01 KDV EUR 0,00 İthalat Ücreti Depozitosu EUR 7,56 Tahmini Sipariş Toplamı EUR 49,57 boldladığım kısım herhalde gümrük vergisinin hesaplanıp eklenmiş hali mi oluyor bu durumda?
bingildak Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 aynen onu verirsen gümrük işlemlerini amazon yapacak demektir, sorunsuz geçer.
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Ben Almanya'da Witcher 3 ve Mortal kombat aldım, sansür mansür yoktu. Sorabilirsin amazona.
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 tamam çok teşekkürler, eu dağıtıcısı deep silver ve amazon.de'ye sorayım o halde. :)
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 play-asia'dan horizon zero dawn'ı aldım daha yeni. shiplerken invoice'a yarı fiyatını yansıttılar gümrükten sorunsuz geçsin diye. support'tan mail ile öyle yapmalarını istedim. shopto'a mail at öyle bi uygulama yapabilirler mi diye ama bence 3-5€'luk fark için gümrükte takılmaz zaten.
Öne çıkan mesajlar