Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da uzun erkek saçı kesmeyi bilen kuaför

Aceace

Öne çıkan mesajlar

Neyine şaşırdın ki bu kadar? Herkes ortak tükettiği/para harcadığı bir şey gördüğünde fiyat karşılaştırması yapar. Saç kestirmek sıçmak gibi hepimizin kesin yaptığı bir şey olduğu için kıyaslama oranı da artıyor.(kendi kesen yetenekli abiler ve keltoşlar hariç)

Bir bilgisayar toplasan, ertesi sene arkadaşın aynı özelliklerde bilgisayar topladığını söylese, ilk olarak "hadi lan, kaça topladın?" diye sormaz mısın? Ben sorarım asdf
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

karabuz 100 lira veriyor belli ki, yarası derin ashduas

35 veriyodum zam yaptı 5tl
valla 100 günde bir falan gidiyorum ben berbere 100günde bir 40 tl de veremeyeceksek ölelim

dedim ya 10 yıl 15tl verdim. her seferinde o saç başka olurdu inanır mısınız. hani artık bu sefer 2 önceki gibi olsa keşke ama 4 önceki gibi olsa çok daha iyi olur diye umutlanarak gidiyordum. 10 sene boyunca aynı adam saçımı her seferinde farklı kesti.

ulen buraya bi başladım, bırakıyorum kendimi adamın kollarına. bi kere bile beğenmediğim olmadı kendimi. adam resmen sanat icra ediyor. o yüzden helali hoş olsun 50 yapsın yine giderim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

yumy ne alakası var adfg

-kaça topladın
-3bin
-ne 3bin mi haha ben 2binlik topluyorum hep kazık yemişsin

böyle bi muhabbet mi dönüyor abi asdfg

Döndüren vardır illa ki, ben daha çok fiyat karşılaştırma konusuna takıldığını düşünmüştüm.
Sosyal ağlarda paylaş

O yüzden en temizi 3 numara. 10 dk sürüyor max traşı beğenmedim derdin yok. Çirkinsen sakalla kamufle edebiliyorsun (bknz : ben).

Tarama, şekil almama, üzerine yattınmı sabah dikilen birşey yok yemin ediyorum hayat standartını değiştiriyor erkeğin :P
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

bingildak said:

karabuz 100 lira veriyor belli ki, yarası derin ashduas

dedim ya 10 yıl 15tl verdim. her seferinde o saç başka olurdu inanır mısınız. hani artık bu sefer 2 önceki gibi olsa keşke ama 4 önceki gibi olsa çok daha iyi olur diye umutlanarak gidiyordum. 10 sene boyunca aynı adam saçımı her seferinde farklı kesti.

ahaha bu olay bende var hala, küçük yerde yaşamanın sıkıntılarından.. Burada 50 60 tl fiyat çekecek yere gitsem de yine ecüş bücüş yapacak her seferinde eminim. En azından çocukluk berberime yediriyorum askjda Kısa da kestirdiğim için çok fark edilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ad3m said:

O yüzden en temizi 3 numara. 10 dk sürüyor max traşı beğenmedim derdin yok. Çirkinsen sakalla kamufle edebiliyorsun (bknz : ben).

Tarama, şekil almama, üzerine yattınmı sabah dikilen birşey yok yemin ediyorum hayat standartını değiştiriyor erkeğin :P

şu varya bi yakışsa hayatta 4 nonun üstüne çıkmam ama hakkaten bir hiçe dönüşüyorum ya. askerliğin en özlediğim yanı saçlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ad3m said:

şu varya bi yakışsa hayatta 4 nonun üstüne çıkmam ama hakkaten bir hiçe dönüşüyorum ya. askerliğin en özlediğim yanı saçlarım.

Abi 4 gidiyorsa 3ün de gideri olur göz alışmadı mı her şekil çirkin görürsün kendini zaten. Ben ilk 2013 yıllarında bastım 3 numarayı ilk hafta aynalara küsmüştüm eaushd şimdi vazgeçilmezim.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

başkasını takma değil abi niye paça arasından laf sokuyorsun

bu muhabbet heryerde oluyor ve bunun motivasyonunu merak ediyorum sadece. erkeklerde self bakımın seviyesini gösteriyor bence. daha çok metroseksüel olmalıyız. balmumu olmalıyız belki de.

paça arasında kime ne laf sokmuşum? aldığın hizmetin verdiğin para ile doğru orantılı olmaması "enayi" olduğun anlamına gelmiyor. daha fazla veriyorum daha iyi kestiriyorum gibi bir şey değil bu. donanım parçası almıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi size bir sorum olacak

hayatınızda bir kere olsun, bakın sadece bir kere bile erkekler arasında saç kesimi muhabbeti açılınca ben daha ucuza kestiriyorum yarışı olmadan o konuyu kapatabilen oldu mu

ben görmedim şahit olmadım da.

illa ki bir "haha 30 tl mi yıllardır MAHALLE BERBERİNDEN ŞAŞMAM 10tlyi veririm geçerim"ci çıkmak zorunda mı? bunu aynı oranda artırabilirsiniz de 50 tl verene 20 tl çıkar ama yine bir 10tlci çıkıp üstünlüğü alabilir.

ben bunu sosyolojik olarak araştırıyorum ve merak ediyorum

her konuda pahalı ve kaliteli olanı alıp iyi ürün kullandığını ya da iyi hizmet edindiğini iddia eden bir kitlenin neden iş saç kesimine gelince tam tersine döndüğünü çok merak ediyorum.

neden ucuz saç kesimi yaptırmak akıllılık, zekilik, enayi yerine konmamak gibi bir tandans katıyor söyleyene?

tabi gerçi cevabı belli o da kesiyor bu da kesiyor saç işte fln tribi de bilemiyorum abi. bakın ben tam 10 yıl falan 15 tlye kestirdim şuan 40tlye kestiriyorum ve arada dağlar kadar fark var.

bingildek sanırım saç sahibi değil çünkü 60 tlye kesen berber görmemek ne abi bi de istanbulda değil miydin? hani 10 kişi falan mı tanıyorsun topu topu dünyada. izmirde bile kıçıkırık mahallelerde 50-70 tlye kesen aşırı lüks berberler var yahu.

hani laflarım sana da değil bu arada, 25TL vermişsin ve üstünlüğü tamamen kaybetmişsin 10 tl'ci gelip direk yener seni şuan. bi ortamda söyle bakalım bir tip çıkıp "25 mi haha 10dan şaşmam" demezse neyim.

Abi ben de bi farkını göremedim işte pahalı berberin. Bir de pahalı berberde "sana şu bakım ürününü fışkırtayım mı, 200tl." , "filanca kırem süreyim mi 100tl" falan gibi muhabbetler çekmek istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@black-ice

Bunun sebeplerinden biri insanlar berberleri kıskanıyorlar. adamın sermayesi bir makas bir traş makinesi işte az biraz da dekor, masa sandalye vs. 10 dakikada cukkalıyo 100 tl'yi kalan 20 dakika şaka şak şak makas reload. hesaplayan adam moduna giriyo, berberin kazandığı parayı görüp sermayeyi falan düşünüp kafayı yediği için, bu çarka çomak sokuyorum ben akıllıyım demek için ucuz hizmet almakla övünüyo.

eyyorlamam bu kadar
Sosyal ağlarda paylaş

erkek berberlerinde fiyat arttıkça mekanın kalitesi + çalışan kadınların güzelliği artıyor. onun dışında 20tl'ye de 150tl'ye de aynı kalitede saç kesimi yakalayabilmek mümkün sdffds.

lord gibi kapıda karşılanmak için veriyorsun yani parayı sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

lord gibi kapıda karşılanmanın bedeli, rus gibi kapıya kadar geçirmekle ödeniyo işte.

öyle zaten. 50tl'den fazla vermeyip ne mahalle ne ultra lüks ortası bir yere gitmek mantıklı. açıkcası ben bazı berberlerde alttan alttan kadın pazarlandığını bile düşünüyorum. bikaç defa neler dönüyor lan burada diye baya baya düşündüm yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...