Aceace Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Var mıdır? Elbette vardır da neresidir? Özellikle Beşiktaş civarında falan varsa acayip makbule geçer. @Xunn Sizin oralarda falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 modaya git en az 60 liraya kesen her kuaför biliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Uzun erkeğin saçını kesmenin ne farkı var ki? Is ıs ıs ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ciks bi yere gir hepsi bilio çoğu kadın kuaförlüğü de yapmış oluyor zaten. bağdat caddesine git, gırla var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 dünyanın en basit işi abi, hayatımda 1 kere pahalı lüks kuaföre gittim, 1 kere de pahalı olmayan ama böyle değişik tiplerin gittiği kuaföre gittim, ikisi de gereksiz. Mahalle berberinden farkı yok, saç uzun da olsa kısa da olsa öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 senko said: Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kat mı attırıcan röfle mi yaptırıcan balyaj mı cektiricen? dümdüz pırasa gibi kestireceksen berbere git. önden arkaya şekilli arakatlı bişiler istiyosan camında kerastase mankeni olan ve tabelasında yalnızca kocaman BAYRAM BAL tarzı ilkokul arkadaş ismi yazan dükkana gir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kendi kuaförümü önerebilirim fakat ataşehirde kendisi ve 60 tl bir kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 senko said: Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ne kıyak meslek lan. 60 tl e saç kesimiyle paranın belini kırarsın. ben erkekleri bu kadar salak bilmezdim. meğersem kadınları aratmıyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Yaşasın 3 numara ya emekli osman emmi, zırtlan yapar ertun, kanka kısaca tıraş makinası olan heryerde ortalama aynı kalite. Dert yok tasa yok mis. Bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bingildak said: ne kıyak meslek lan. 60 tl e saç kesimiyle paranın belini kırarsın. ben erkekleri bu kadar salak bilmezdim. meğersem kadınları aratmıyormuşuz. iyide ben bi kestirince 4 5 ay uğramıyorum. saç kesim masrafım net seninkinden azdır. ayrıca bu adamı bulana kadar 1 2 sene şu şekilde gezmiştim; http://www.bajiroo.com/wp-content/uploads/2013/06/jim-carrey-from-car-window-funny-face.jpg 100 tl de olsa veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Aiko said: saç kesim masrafım net seninkinden azdır. bingildak keldi sanırım :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Kendini berbere teslim edersen sonun böyle olur gencosman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 o senin ayıbın kanka 60 tl vermeden de çözerdin kime ne tabii eleştirmiyorum, ilk defa duydum sadece ondan garipsedim. bugüne kadar benim tıraşlarım 5 ile 25 tl arasında gitti geldi das. sokaktaki berberle, mosdaki adama aynı kesimi yaptırıyorum ne yapması gerektiğini anlattığımda. biri 5 tl alıyor, diğeri en son 40 tl falandı ben üniversitedeyken. 5 tl olana artık gitmiyorum çünkü çok konuşuyor ve ter kokuyor. diğerine de gitmiyorum çünkü tamamen hava. orta karar buldum, o da eski broker çıktı nasıl oluyorsa. vır vır borsa anlatıyor keserken. komik olmasa çekilecek çile değil. 25 lira veriyorum o da yeniköy tarifesi olduğu için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 değilmiş tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bendeki saçla 3 keli barış manço ederim pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Dikilitaş yapikredi Bankası şubesinin yanından şok markete doğru giderken tam köşede bir berber var tavsiye ederim, kendi otoparkida var berberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 çok konuşuyo o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Kiziltoprakta eski kiz arkadasimin berberi vardi. Herif borsa gurusuydu amk. Berberlik baya sikici bi meslek olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 gir bi kadın kuaförüne işte. Diğerleri para tuzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 kısa kestir kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 abi size bir sorum olacak hayatınızda bir kere olsun, bakın sadece bir kere bile erkekler arasında saç kesimi muhabbeti açılınca ben daha ucuza kestiriyorum yarışı olmadan o konuyu kapatabilen oldu mu ben görmedim şahit olmadım da. illa ki bir "haha 30 tl mi yıllardır MAHALLE BERBERİNDEN ŞAŞMAM 10tlyi veririm geçerim"ci çıkmak zorunda mı? bunu aynı oranda artırabilirsiniz de 50 tl verene 20 tl çıkar ama yine bir 10tlci çıkıp üstünlüğü alabilir. ben bunu sosyolojik olarak araştırıyorum ve merak ediyorum her konuda pahalı ve kaliteli olanı alıp iyi ürün kullandığını ya da iyi hizmet edindiğini iddia eden bir kitlenin neden iş saç kesimine gelince tam tersine döndüğünü çok merak ediyorum. neden ucuz saç kesimi yaptırmak akıllılık, zekilik, enayi yerine konmamak gibi bir tandans katıyor söyleyene? tabi gerçi cevabı belli o da kesiyor bu da kesiyor saç işte fln tribi de bilemiyorum abi. bakın ben tam 10 yıl falan 15 tlye kestirdim şuan 40tlye kestiriyorum ve arada dağlar kadar fark var. bingildek sanırım saç sahibi değil çünkü 60 tlye kesen berber görmemek ne abi bi de istanbulda değil miydin? hani 10 kişi falan mı tanıyorsun topu topu dünyada. izmirde bile kıçıkırık mahallelerde 50-70 tlye kesen aşırı lüks berberler var yahu. hani laflarım sana da değil bu arada, 25TL vermişsin ve üstünlüğü tamamen kaybetmişsin 10 tl'ci gelip direk yener seni şuan. bi ortamda söyle bakalım bir tip çıkıp "25 mi haha 10dan şaşmam" demezse neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 karabuz 100 lira veriyor belli ki, yarası derin ashduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar