Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da uzun erkek saçı kesmeyi bilen kuaför

Aceace

Öne çıkan mesajlar

kat mı attırıcan röfle mi yaptırıcan balyaj mı cektiricen?

dümdüz pırasa gibi kestireceksen berbere git. önden arkaya şekilli arakatlı bişiler istiyosan camında kerastase mankeni olan ve tabelasında yalnızca kocaman BAYRAM BAL tarzı ilkokul arkadaş ismi yazan dükkana gir.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ne kıyak meslek lan. 60 tl e saç kesimiyle paranın belini kırarsın. ben erkekleri bu kadar salak bilmezdim. meğersem kadınları aratmıyormuşuz.

iyide ben bi kestirince 4 5 ay uğramıyorum. saç kesim masrafım net seninkinden azdır. ayrıca bu adamı bulana kadar 1 2 sene şu şekilde gezmiştim;

http://www.bajiroo.com/wp-content/uploads/2013/06/jim-carrey-from-car-window-funny-face.jpg

100 tl de olsa veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

o senin ayıbın kanka 60 tl vermeden de çözerdin

kime ne tabii eleştirmiyorum, ilk defa duydum sadece ondan garipsedim. bugüne kadar benim tıraşlarım 5 ile 25 tl arasında gitti geldi das. sokaktaki berberle, mosdaki adama aynı kesimi yaptırıyorum ne yapması gerektiğini anlattığımda. biri 5 tl alıyor, diğeri en son 40 tl falandı ben üniversitedeyken. 5 tl olana artık gitmiyorum çünkü çok konuşuyor ve ter kokuyor. diğerine de gitmiyorum çünkü tamamen hava. orta karar buldum, o da eski broker çıktı nasıl oluyorsa. vır vır borsa anlatıyor keserken. komik olmasa çekilecek çile değil. 25 lira veriyorum o da yeniköy tarifesi olduğu için işte.
Sosyal ağlarda paylaş

abi size bir sorum olacak

hayatınızda bir kere olsun, bakın sadece bir kere bile erkekler arasında saç kesimi muhabbeti açılınca ben daha ucuza kestiriyorum yarışı olmadan o konuyu kapatabilen oldu mu

ben görmedim şahit olmadım da.

illa ki bir "haha 30 tl mi yıllardır MAHALLE BERBERİNDEN ŞAŞMAM 10tlyi veririm geçerim"ci çıkmak zorunda mı? bunu aynı oranda artırabilirsiniz de 50 tl verene 20 tl çıkar ama yine bir 10tlci çıkıp üstünlüğü alabilir.

ben bunu sosyolojik olarak araştırıyorum ve merak ediyorum

her konuda pahalı ve kaliteli olanı alıp iyi ürün kullandığını ya da iyi hizmet edindiğini iddia eden bir kitlenin neden iş saç kesimine gelince tam tersine döndüğünü çok merak ediyorum.

neden ucuz saç kesimi yaptırmak akıllılık, zekilik, enayi yerine konmamak gibi bir tandans katıyor söyleyene?

tabi gerçi cevabı belli o da kesiyor bu da kesiyor saç işte fln tribi de bilemiyorum abi. bakın ben tam 10 yıl falan 15 tlye kestirdim şuan 40tlye kestiriyorum ve arada dağlar kadar fark var.

bingildek sanırım saç sahibi değil çünkü 60 tlye kesen berber görmemek ne abi bi de istanbulda değil miydin? hani 10 kişi falan mı tanıyorsun topu topu dünyada. izmirde bile kıçıkırık mahallelerde 50-70 tlye kesen aşırı lüks berberler var yahu.

hani laflarım sana da değil bu arada, 25TL vermişsin ve üstünlüğü tamamen kaybetmişsin 10 tl'ci gelip direk yener seni şuan. bi ortamda söyle bakalım bir tip çıkıp "25 mi haha 10dan şaşmam" demezse neyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...