Drxl Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Merhabalar Geleceğe Dönüş filminin eski TV kayıtlarını arıyorum; STAR1, KANAL D, TRT, Mavi logolu STAR döneminden gibi. Elinde olan varsa çok sevinirim. Birde blog kurdum koleksiyonum için yorumlarınızı bekliyorum. http://gelecegedonusturkiye.blogspot.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Doc: Rüştü Asyalı / Ercan Demirel Marty: Yekta Kopan Aklıma kazınanlar... Ercan abiyle çalıştım, bilmiyordum onun seslendirdiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 boyle niche seyler yapan insanlara cok imreniyorum - tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 LathspeLL said: Doc: Rüştü Asyalı / Ercan Demirel Marty: Yekta Kopan Aklıma kazınanlar... Ercan abiyle çalıştım, bilmiyordum onun seslendirdiğini. En efsaneleri onlar hakikaten ama bugüne kadar hangi kanalda gösterildiyse hepsinde farklı dublaj yapılmış. Bende toplamaya çalışıyorum bakalım buldukça paylaşacağım herkesle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 oha ne saçma nye her kanala farklı dublaj var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bu seriyi de rebootlarlar aha yazıyorum buraya. bi bunu bi de beter böceği geri getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 öeh çok iyi. eline sağlık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Jeeztro said: öeh çok iyi. eline sağlık cidden. Teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 İstanbul Autoshow 2017'ye Delorean DMC-12 getiriyorlar. Aracı yakından görmek isteyenler için bu fırsat kaçmaz. http://gelecegedonusturkiye.blogspot.com.tr/2017/04/delorean-dmc-12-generali-ile-autoshowa.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 film versiyonu olmayınca fazla sade kalıyor araba. çok da cazip değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 olm araç en fazla 2015'e gitmişti lan faile gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 goldbären said: film versiyonu olmayınca fazla sade kalıyor araba. çok da cazip değil :) Yok direk film versiyonunu getiriyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 razzRaziel said: olm araç en fazla 2015'e gitmişti lan faile gel http://img.picturequotes.com/2/482/481924/what-do-we-want-time-travel-when-do-we-want-it-its-irrelevant-quote-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Insallah eski TV kayitlarini bulursun. Yeni dublajlar rezil otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2017 Gallant said: Insallah eski TV kayitlarini bulursun. Yeni dublajlar rezil otesi. Sözleri aldık bakalım bekliyoruz. Geldiği an direk atacağım siteye kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 https://twitter.com/levent_di/status/858411068548427776 havalimanında görüntülenen futbolcu gibi resimleri düşmüş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Xenus said: https://twitter.com/levent_di/status/858411068548427776 havalimanında görüntülenen futbolcu gibi resimleri düşmüş ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2017 Hala aramaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 hani doktor 85 te başkan kim ? Ronald Reygın ne Ronald Reygın mı o aktör mü , başkan yardımcısı da Jon Vayn mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 "şu seriyi biseksüel female lead'le, zenci dokturla falan nasıl reboot'lamadılar hayret" diyerek şom ağzımı açıyor, çocukluğumuza bir tekme daha atılması için start'ı veriyorum. hakkınızı helal edin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2017 sırasını bekliyordur. illa ki yapılır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2017 başlan yardımcısı için jerry lewis diyordu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Robert Zemeckis ve Bob Gale nin taklayi atmasi lazim remake nin yapilmasi icin. Su anda ikisi de filmin haklarina sahip ve satmayi dusunmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Cokomantis said: "şu seriyi biseksüel female lead'le, zenci dokturla falan nasıl reboot'lamadılar hayret" diyerek şom ağzımı açıyor, çocukluğumuza bir tekme daha atılması için start'ı veriyorum. hakkınızı helal edin (tu) Delorean yerine de audi koyarlar, şu sıralar moda filmlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drxl Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2017 goldbären said: sırasını bekliyordur. illa ki yapılır abi. Sanmam o dönemin filmleri şimdi tutmuyor. Geleceğe Dönüş belgeselinde zaten açık açık diyor Robert abi ''Ben ölene kadar yapılmayacak'' diye. Yapılmaması da en iyisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar