Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soruyu ilk cozene 10 tl steam gift

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ortadaki 100 cm'lik çubuğu ağırlıksız, üstteki çubuğu da homojen kabul edip denge noktasının sağına ve soluna kefelerin ağırlıklarını(m1 ve m2 diyelim) da bilinmeyen olarak girip potansiyel enerji ve moment denklemleri yazılıp m1/m2 oranı üzerinden eşitlenip çözülürse x çıkıyor da uğraşamadım matematiğiyle

edit. Hatanın nerde olduğunu bilmek lazım, kefe ağırlıkları mı hatalı yoksa üst çubuk veya orta çubuk mu homojen değil vs.
Mesaj tarihi:
benim aklıma da şey geldi şimdi

killer mıydı hatırlamıyorum farklı farklı şeylerin linkini atıyorum diye hep aynı şeyin linkini atmıştı ahah
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

benim aklıma da şey geldi şimdi

killer mıydı hatırlamıyorum farklı farklı şeylerin linkini atıyorum diye hep aynı şeyin linkini atmıştı ahah

sadfg

https://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,page=28#msg-3970747
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Cons birini kekliyordu msn ya da irc'den o lecınddı ya. Kimdi keklenen hatırlamıyorum :D

al bu da burda

https://forum.paticik.com/read.php?2,3118226

Killer said:

bu olaylara pek inanmadım

şurdaki naifliğe hep ekstra gülmüşümdür

killer feysten adres soracak şimdi dfgh
Mesaj tarihi:
=)) said:

2 gundur cozemedim bu soruyu birseyler eksik gibi geliyor cozebilene aninda steamden 10 tl lik bir oyun alicam.

http://imgur.com/ZDwFeNH
lol post etmeyi unutmuşum kaçırdık mı steam gifti
Mesaj tarihi:
yakaladım ben 1dkda çözdüm diye artislik yapmıştın unutulmasın.
sen kaslısın matematikte ve fizikte başarılı olamazsın bir perk seçmen gerekiyor malesef charı yaparken bende mesela kas da yok matematik de ne seçtim bilmiyorum bok gibi char oldu
Mesaj tarihi:
biyoloji en sevmediğim sayısal dersiydi ya benim, hala da öyledir gerçi. össde fizik kimya fulldü, bu yavuşak 4 yanlış direkt. boş değil ha çatır çatır yanlış, bilmediğimi bile bilmiyorum düşün sdsa
Mesaj tarihi:
abi benim de türkçe tarih fln efsane iyiydi ama fm okudum ya. dershaneye gidip biyoloji hariç hepsinden ayrı ayrı özel ders almama rağmen yarısını bile doğru yapamıyordum. sınavda zaten puan gelsin diye türkçe fln fullemiştim. tarih fln den az puan geliyordu ondan kasmamıştım ama çözmüştüm yine baya. neyse 3. senede ite kaka özel okul kazanıp okuldaki aşırı anlamsız ve iş hayatımda bir kere bile kullanmayacağım integralli mühendislik derslerini kağıt değiştirerek falan geçtim de mimar olup hayata tutundum anasını satayım. inb4 yaptığın binada oturulmaz
Mesaj tarihi:
valla ben hiç sevmedim, nefret ettim.
geometri en sevdiğim dersti. saatlerce değişik değişik soru çözerdim. elektrik elektronik müh. oldum hayata da tutunamadım. keşke geometri öğretmeni falan olsaydım. bedavadan geçirirdim kızancıkları.
Mesaj tarihi:
=)) said:

KARDEŞ CEVABI ATTIK YUKARDA AYIBOLUYO 10 lira bu rızkımıza çökme

sfds

cocuğun bezini eksik alıp overwatch almış adamız bugüne bugün, yedirmeyiz 10TL'yi
  • Yeni Oluştur...