Marty Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ahahsdhas hakkaten oydu benim de ilk aklima gelen. digeri de cok iyiymis. adam tek basina efsanevi paragraflar arsivine kaynak olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Ortadaki 100 cm'lik çubuğu ağırlıksız, üstteki çubuğu da homojen kabul edip denge noktasının sağına ve soluna kefelerin ağırlıklarını(m1 ve m2 diyelim) da bilinmeyen olarak girip potansiyel enerji ve moment denklemleri yazılıp m1/m2 oranı üzerinden eşitlenip çözülürse x çıkıyor da uğraşamadım matematiğiyle edit. Hatanın nerde olduğunu bilmek lazım, kefe ağırlıkları mı hatalı yoksa üst çubuk veya orta çubuk mu homojen değil vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Aynen lan yanlış linklemişim sry alın gerçeği orijinali https://forum.paticik.com/read.php?62,6846872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 benim aklıma da şey geldi şimdi killer mıydı hatırlamıyorum farklı farklı şeylerin linkini atıyorum diye hep aynı şeyin linkini atmıştı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Cons birini kekliyordu msn ya da irc'den o lecınddı ya. Kimdi keklenen hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 keklenen de killer asdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 k1nJo said: benim aklıma da şey geldi şimdi killer mıydı hatırlamıyorum farklı farklı şeylerin linkini atıyorum diye hep aynı şeyin linkini atmıştı ahah sadfg https://forum.paticik.com/read.php?5,3184753,page=28#msg-3970747 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ahahaha eyvallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ad3m said: Cons birini kekliyordu msn ya da irc'den o lecınddı ya. Kimdi keklenen hatırlamıyorum :D al bu da burda https://forum.paticik.com/read.php?2,3118226 Killer said: bu olaylara pek inanmadım şurdaki naifliğe hep ekstra gülmüşümdür killer feysten adres soracak şimdi dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ZUHAJKSDHAKSJDHKAJSHDKJHAS EYW 50 YIL SONRA BİLE GÜLDÜREBİLECEK BİR İÇERİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 =)) said: 2 gundur cozemedim bu soruyu birseyler eksik gibi geliyor cozebilene aninda steamden 10 tl lik bir oyun alicam. http://imgur.com/ZDwFeNH lol post etmeyi unutmuşum kaçırdık mı steam gifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 60 buldum ben de ilk çözdüğümde ama ordaki 125 olan uzunluğu hiç kullanmadım bile bi de soru da bi salaklık var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 yakaladım ben 1dkda çözdüm diye artislik yapmıştın unutulmasın. sen kaslısın matematikte ve fizikte başarılı olamazsın bir perk seçmen gerekiyor malesef charı yaparken bende mesela kas da yok matematik de ne seçtim bilmiyorum bok gibi char oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 cevap 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 lan benim matematik geometri hep 100 dü sdıfosjdş öss de fullemiştim hepsini ama bu soru da bi bokluk vr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 olamaz kabul etmiyorum lan ben niye kaslı değilim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 dur olm türkçe'de sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 dskghfdlkgdlsgsd kimya - netti biyoloji de 0 a yakın dslkfmld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 biyoloji en sevmediğim sayısal dersiydi ya benim, hala da öyledir gerçi. össde fizik kimya fulldü, bu yavuşak 4 yanlış direkt. boş değil ha çatır çatır yanlış, bilmediğimi bile bilmiyorum düşün sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 abi benim de türkçe tarih fln efsane iyiydi ama fm okudum ya. dershaneye gidip biyoloji hariç hepsinden ayrı ayrı özel ders almama rağmen yarısını bile doğru yapamıyordum. sınavda zaten puan gelsin diye türkçe fln fullemiştim. tarih fln den az puan geliyordu ondan kasmamıştım ama çözmüştüm yine baya. neyse 3. senede ite kaka özel okul kazanıp okuldaki aşırı anlamsız ve iş hayatımda bir kere bile kullanmayacağım integralli mühendislik derslerini kağıt değiştirerek falan geçtim de mimar olup hayata tutundum anasını satayım. inb4 yaptığın binada oturulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 biyoloji çok değişik bi ders ya. sayısal desen sayısal değil. sözel zaten hiç değil. ayrı bölümlük bi ders başlı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 full çekerdim tek tutunduğum daldı fm'den öyle deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 valla ben hiç sevmedim, nefret ettim. geometri en sevdiğim dersti. saatlerce değişik değişik soru çözerdim. elektrik elektronik müh. oldum hayata da tutunamadım. keşke geometri öğretmeni falan olsaydım. bedavadan geçirirdim kızancıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 =)) said: KARDEŞ CEVABI ATTIK YUKARDA AYIBOLUYO 10 lira bu rızkımıza çökme sfds cocuğun bezini eksik alıp overwatch almış adamız bugüne bugün, yedirmeyiz 10TL'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar