Lemmy Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Hiledir işte ya, milyon tane banlamış biri sana denk gelmesi gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Ya harbiden kıl olucam ya adamı vuruyorum vuruyorum, yıllardır cs:go oynayan insanlarız tamam uzman olmayabilirim ama tam adama vurunca vurulur yani orda. Burda vuruyorum vuruyorum death cam izliyorum adamda bi bok yok. Lan ben nereye ateş ettim o zaman? Bunda daha bi gerçekçi daha bir kaçıyor sanırım, videolarda da uzakta ki birine ateş ederken tepesine ateş etme falan var heralde benim durumda o. Gerçi beni öldüreni izliyorum adama direk kafama kafama sıkıyor beni farkedince. En kıl olduğum olay, herif benim nerde olduğumu bilmiyor, arkasından vuruyorum, vuramayınca dönüp beni görüp o vuruyor bu sefer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 kill cam ler tam accurate değil, ignore et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 tick rate baya düşük diye biliyorum etkisi var onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 tick rate 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 3gb update gelmiş. In order to foster a healthy and fair game environment, we have applied a new update to the test servers, as part of our preventive measures against cheat programs. When the changes on the test servers are evaluated to be stable, they will be applied to the live servers. The live server update is scheduled to take place on Feb 7 6PM PST / Feb 8 3AM CET / Feb 8 11AM KST and the maintenance is expected to last for 3 hours. Anti-Cheat New anti-cheat measure has been added Red Zone Sound Fixed the issue where the sound of explosions would become too loud when played simultaneously Balanced the number of simultaneous explosion sounds, in order to optimize game performance Fixed the issue where the explosion sound wouldn't play following the falling sound of a bomb We look forward to reading your feedback. Thank you, The PUBG Development & Community Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Ucak, araba ve tekne seslerini kismak icin secenek koysalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Cidden kafayı yicem. Hiç hayatında shooter oyun oynamamış insan olsam ancak bu kadar olabilir. Taramalı ile dalıp adama şarjör boşaltıyorum. Adam dönüp beni görüp pompalıyla tek sıkıyor. Lan ben 10 saniyedir kafana kafana sıkıyorum?? Death cam izliyorum, bi kere bile vurmamışım adamı, nasıl olabilir lan kafasına kafasına sıkıyorum sabahtan beri ben? Çıldırıcam neden aim olayını tutturamadım, biraz sağına soluna falan mı sıkmak lazım nedir, neden TAM adama sıkınca ölmüyor lan bunlar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 spray much ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 eğilerek bana koşan 2m deki adama kafasından pompalıyla vurdum banamısın demedi, başka bir yerde ump ramge pompalıyla düşürdü adam beni :D gariplikler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Spray yapmadığımı izah etmek için CS oynadık bu kadar sene dedim. Hani shooter oyun ilk defa oynamıyorum ki hayatımda. Tamam çok kral olmayabilirim ama allah için dibinde ki adama taramalıyla sıkmakta zaten 2 tane falan vursan ölmeli adam dibimde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 pubg'nin silah mekanikleri baya farklı yalnız, bana da olmuştu ilk zamanlar. bir de hitscan bozuk zaten mermiler register etmeyebiliyor ona da denk gelmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 bunca yıl cs oynamayan bir kişi var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 E tamam CS:GO nasıl oynuyoruz biz? Adamı vurunca adamı vurmuş oluyorsun. Tepesine tepesine veya sağına soluna sıkmıyorsun adamın dimi? Bense adama adama vurmama rağmen adam benim yanıma yanıma vurmasına rağmen sonuç şöyle bişi olabiliyor, bu da benim hem sinirlenmemi hemde kafamın karışmasına sebebiyet verebiliyor; https://www.youtube.com/watch?v=YcwVox6Y6i0 Napsam spray and prey falan şeklinde mi oynasam acaba bende? edit : Sadece adamın bana ateş etmediği değil, benim direk adama adama ateş ettiğimde gözüküyor işin iğrenç tarafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 duo falan atacak yada ne bileyim squada adam lazım olursa ekleyin :) http://steamcommunity.com/id/barancsc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Mithat said: Doğru yerlere saklanarak baya baya sona kadar gidiliyor mu pusu ile yoksa ben mi ballıydım bilmiyorum ama baya keyif verdi bu sonuç :D Ballıymışım, bi daha olmadı. O zaman daha mavi olayının bile çok farkında değilken mavi bana bana kapanmışta benim koşturmam gerekmemiş. Şimdi oyunun yarısını yuvarlağa girmeye çalışarak geçiriyorum zaten. Demin dedim saklanma falan yok çıkıcam dışarı, ağacın birinin arkasında beklerken biri geçti biraz ileriden, Z yaptım çimenlere yattım ateş etmeye başladım, adam döndü her yerde beni arıyor göremiyor :D Bana yapılanları öğrene öğrene bende yapmaya başladım zamanla :D Bi de nişan yeteneğim biraz arttsa ne güzel olacak, hala rakibi 613 kere vuruyorum öldürebilmek için. Kan çıktığı falan oluyor artık ne giymişse yinede ölmüyor, demin birini 4. vuruşta anca öldürdüm (10-12 kere vurmuşumdur da 4ü isabet etti sanırım) Acaip keyif aldım bi de oyunu düzgün yapsalarmış ne keyifli olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 ıssızlığın ortasındaki bir evde afk bir şekilde yemek yiyordum ve pusuyordum. herifin biri motorla gelip bulunduğum odaya sıka sıka girdiğinden beri oynamamıştım. hile mile durumu nedir şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 var hala baya şans meselesi denk gelmek bana eskiden 2 oyunda bir denk geliyorsa şimdi 6-7 oyunda bir denk geliyor ama geliyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=bblGIocgSqY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 3 oyun girdim 3ünde de hile vardı. HP fulleme hilesi bulmuşlar galiba, hs atıyorum adama hp fulluyor hile ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 akşam şunu denicem fds https://twitter.com/BuzzeSpor/status/965521434910101504 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 asmr ini yapmislar SDGJKNADFH;KLDN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Şurdan izlemek daha güzel sdfsdfdsf https://www.youtube.com/watch?v=FfOY8qpiWVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 fortnite baya geçti izlenme olarak bunu.. oyuncu sayısı ne durumda azalma var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar