Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

Ya harbiden kıl olucam ya adamı vuruyorum vuruyorum, yıllardır cs:go oynayan insanlarız tamam uzman olmayabilirim ama tam adama vurunca vurulur yani orda. Burda vuruyorum vuruyorum death cam izliyorum adamda bi bok yok. Lan ben nereye ateş ettim o zaman?

Bunda daha bi gerçekçi daha bir kaçıyor sanırım, videolarda da uzakta ki birine ateş ederken tepesine ateş etme falan var heralde benim durumda o. Gerçi beni öldüreni izliyorum adama direk kafama kafama sıkıyor beni farkedince. En kıl olduğum olay, herif benim nerde olduğumu bilmiyor, arkasından vuruyorum, vuramayınca dönüp beni görüp o vuruyor bu sefer .
Sosyal ağlarda paylaş

3gb update gelmiş.

In order to foster a healthy and fair game environment, we have applied a new update to the test servers, as part of our preventive measures against cheat programs.

When the changes on the test servers are evaluated to be stable, they will be applied to the live servers. The live server update is scheduled to take place on Feb 7 6PM PST / Feb 8 3AM CET / Feb 8 11AM KST and the maintenance is expected to last for 3 hours.

Anti-Cheat
New anti-cheat measure has been added

Red Zone Sound
Fixed the issue where the sound of explosions would become too loud when played simultaneously
Balanced the number of simultaneous explosion sounds, in order to optimize game performance
Fixed the issue where the explosion sound wouldn't play following the falling sound of a bomb

We look forward to reading your feedback.

Thank you,
The PUBG Development & Community Team
Sosyal ağlarda paylaş

Cidden kafayı yicem. Hiç hayatında shooter oyun oynamamış insan olsam ancak bu kadar olabilir. Taramalı ile dalıp adama şarjör boşaltıyorum. Adam dönüp beni görüp pompalıyla tek sıkıyor. Lan ben 10 saniyedir kafana kafana sıkıyorum??

Death cam izliyorum, bi kere bile vurmamışım adamı, nasıl olabilir lan kafasına kafasına sıkıyorum sabahtan beri ben? Çıldırıcam neden aim olayını tutturamadım, biraz sağına soluna falan mı sıkmak lazım nedir, neden TAM adama sıkınca ölmüyor lan bunlar??
Sosyal ağlarda paylaş

E tamam CS:GO nasıl oynuyoruz biz? Adamı vurunca adamı vurmuş oluyorsun. Tepesine tepesine veya sağına soluna sıkmıyorsun adamın dimi?

Bense adama adama vurmama rağmen adam benim yanıma yanıma vurmasına rağmen sonuç şöyle bişi olabiliyor, bu da benim hem sinirlenmemi hemde kafamın karışmasına sebebiyet verebiliyor;

https://www.youtube.com/watch?v=YcwVox6Y6i0

Napsam spray and prey falan şeklinde mi oynasam acaba bende?

edit : Sadece adamın bana ateş etmediği değil, benim direk adama adama ateş ettiğimde gözüküyor işin iğrenç tarafı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Doğru yerlere saklanarak baya baya sona kadar gidiliyor mu pusu ile yoksa ben mi ballıydım bilmiyorum ama baya keyif verdi bu sonuç :D

Ballıymışım, bi daha olmadı. O zaman daha mavi olayının bile çok farkında değilken mavi bana bana kapanmışta benim koşturmam gerekmemiş. Şimdi oyunun yarısını yuvarlağa girmeye çalışarak geçiriyorum zaten.

Demin dedim saklanma falan yok çıkıcam dışarı, ağacın birinin arkasında beklerken biri geçti biraz ileriden, Z yaptım çimenlere yattım ateş etmeye başladım, adam döndü her yerde beni arıyor göremiyor :D Bana yapılanları öğrene öğrene bende yapmaya başladım zamanla :D Bi de nişan yeteneğim biraz arttsa ne güzel olacak, hala rakibi 613 kere vuruyorum öldürebilmek için. Kan çıktığı falan oluyor artık ne giymişse yinede ölmüyor, demin birini 4. vuruşta anca öldürdüm (10-12 kere vurmuşumdur da 4ü isabet etti sanırım)

Acaip keyif aldım bi de oyunu düzgün yapsalarmış ne keyifli olurmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...