Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ekran kartım yetmiyor artık sırf bu oyun için gidip basıcam bi kart artık. işlemciyle ram sayesinde kurtarıyorum ama oda kesmiyor maalesef. bende 3. oldum bu kadar kötü bir grafik kalitesine rağmen oyun çok sarıyor acayip bir gerilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bu oyun icin sistem degistirme aman. 1080 alsan bile 60 80 FPS'yi gecemezsin bu haliyle. Yukardaki reddit linkindeki degisiklikleri yap daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Benim de çok başlayasım var ama optimize edilmeden önce başlayamam. Hem o zamana kadar belki ucuzlar da.. Streamden izlemekle yetiniyorum FeelsBadMan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 https://clips.twitch.tv/ToughSpinelessDotterelPanicVis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Ya ahahahah tam DayZ senaryosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Sereglin said: bu oyun icin sistem degistirme aman. 1080 alsan bile 60 80 FPS'yi gecemezsin bu haliyle. Yukardaki reddit linkindeki degisiklikleri yap daha cok. bu adama uy. aman değiştirme. aynı dediği gibi millet 1080 ile 60-90 fps aralığı alıyor ancak. hatta 30'a falan bile düşüyor onlarla bile bazı yerlerde. yani oyun öle çok aşırı bi sistem gerektirmiyor, sadece optimize edilmemiş daha ama 2 ay içinde falan yapacaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Aceace said: Benim de çok başlayasım var ama optimize edilmeden önce başlayamam. Hem o zamana kadar belki ucuzlar da.. Streamden izlemekle yetiniyorum FeelsBadMan aynı noktadayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oyun patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 http://imgur.com/a/suWd1 Bu ne lan? Bu arada göstermeyi beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 yetenek budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 http://galeri12.uludagsozluk.com/580/ulkenin-birinde-cok-zalim-bir-kral-varmis_809162.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Oce4n said: yetenek budur. h1z1de denemiştim becerememiştim lan bunu helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Oce4n said: yetenek budur. gerçek survivor budur. gz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 zaten herşey en düşükte oynayabiliyordum birde şu fps increase olayını yaptım tnt32 de oynanan 640x480 cs beta 3.1 e döndü oyun. *deymesin yağlı boya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Kurşun atmadan oyunu kazanmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben 2. oyunumda noob ötesi iken 9. mu olmuştum adam görmeden :D adam aşmış olayı. circle'a ölmüş dallo veya aynı anda birbirlerine gömmüşler, iyiymiş :D edit: ss'e baktım da circle baya genişmiş lan, nası ölmeyi başarmış mal acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 son 3 deyken 2si birbirini vurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Black_Lupin said: zaten herşey en düşükte oynayabiliyordum birde şu fps increase olayını yaptım tnt32 de oynanan 640x480 cs beta 3.1 e döndü oyun. *deymesin yağlı boya ben bunu söyleyince gerildi ortalık. berbat ötesi grafikler abi, ultrada açtım 2540xbilmemne çözünürlük var. berbat yani fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Alın şunu dışarı ya. Kör haliyle grafikten bahsediyor. Oyunun grafikler gayet iyi. Optimize olmaması ayrı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Oyunun grafikleri kendi tarzındaki oyunlara göre iyi gibi. Ama kendi adıma optimizasyonu beklemek şart. 4gb ram 2500k ile hiiç zorlamam şansımı. Bu arada Viss diye bi adam var onun duolarını izledim çoğunlukla. Adamlar BÜTÜN haritadaki garajları ezberlemişler. Uçaktan atlar atlamaz arabaya binip uçağın rotasına en uzaktaki yerlere gidip, lootlayıp arabalarına atlayıp geri dönüyolar. Zaten o arada 60-70 kişi falan ölmüş oluyo. Bence rotaları 90 dereceyle kesişen 2 farklı uçak olmalı. 50şer 50şer droplamalı (:P) İnsanlar öğrendikçe işin suyu çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 geliştiren stüdyo kaç kişilik bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oyun korku filmi gibi kalbi olan oynamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Aceace said: Oyunun grafikleri kendi tarzındaki oyunlara göre iyi gibi. Ama kendi adıma optimizasyonu beklemek şart. 4gb ram 2500k ile hiiç zorlamam şansımı. Bu arada Viss diye bi adam var onun duolarını izledim çoğunlukla. Adamlar BÜTÜN haritadaki garajları ezberlemişler. Uçaktan atlar atlamaz arabaya binip uçağın rotasına en uzaktaki yerlere gidip, lootlayıp arabalarına atlayıp geri dönüyolar. Zaten o arada 60-70 kişi falan ölmüş oluyo. Bence rotaları 90 dereceyle kesişen 2 farklı uçak olmalı. 50şer 50şer droplamalı (:P) İnsanlar öğrendikçe işin suyu çıkar. onlar sonraki updatelerde randomize edilecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 oyunun grafik arabirimi çok iyi sadece kalibrasyonu yüksek konfigürasyon ve belirli değişkenlere tabii tutularak oturtulmuş. doğal olarak sapıtıyor ancak düzeltilmesi çok zor değil ki yapacaklardır. poligon sayısı çok fazla özellikle haritada. temel xml olsada objelerin poligonları o kadar fazlaki gebertiyor hertürlü konfigürasyonu. hani çizimler berbat dedim falan ama benimkinin berbar gözükmesi normal ben tamamiyle outofdate durumdayım. buna rağmen biraz inceleyince assetlerin çok iyi olduğu görülebilir. ben oyunun ciddi potasiyeli olduğunu 3-5 bu işten anlayan abinin oturup duruma el atarsa h1z1 dayofz arma3 gibi oyunları oynayan biri olarak hepsini kısa sürede en azından survival modlarda sollayacağını söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 varsa oynayacak eklesin yahu. 2 saat falan oyundayım. steam id: liriamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar