Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:

https://www.playerunknownbattlegroundscheat.com/

Sitesi bile var. Adamlar gayet güzel program yapmış. :)

public cheat cok hızlı blackliste alınıyor bunlar. bettleye hardware ban atıyor bildigim kadarıyla.
sıkıntı kendi bypassını yazan adamlarda, bypass yöntemini kimseye vermedigi sürece güvenli. tabi insta kill teleport gibi şeyler kullanmadıkça

herzaman olcak bu ama BE gene en cok ilgilenen anticheat şu an piyasadaki, EA hala punkbusterda falan bildiigim kadarıyla en rahat delinen AC
Sosyal ağlarda paylaş

Daesu said:

DA2019 said:

https://www.playerunknownbattlegroundscheat.com/

Sitesi bile var. Adamlar gayet güzel program yapmış. :)

public cheat cok hızlı blackliste alınıyor bunlar. bettleye hardware ban atıyor bildigim kadarıyla.
sıkıntı kendi bypassını yazan adamlarda, bypass yöntemini kimseye vermedigi sürece güvenli. tabi insta kill teleport gibi şeyler kullanmadıkça

herzaman olcak bu ama BE gene en cok ilgilenen anticheat şu an piyasadaki, EA hala punkbusterda falan bildiigim kadarıyla en rahat delinen AC

Abi global leaderboarda bakın sıralayın en üstten 3. adamın headshot yüzdesi %75, yani dört adamdan üçünü headshot ile öldürmüş. Şu adamın iki maçını seyretseler direkt banlarlar zaten. Bunu kontrol etmenin bir yolu yok mu ya? Misal bazı oyunlarda adam direkt benim olduğum yere ateş ediyor, replayde kendimi göremiyorum bile ya.
Sosyal ağlarda paylaş

%75 aralıgından randomizer koyuyor koduna adam. esp+trigger+radar bot izlesende anlıyamıyorsun adam beni izliyorlar pskolojisiyle oynuyor zaten. kimbilir nerden inject ediyor hacki bide, steam overlayden yapıyorlardı bi ara düşün. anti-chat özel dosyaları check edemiyor EULAya aykırı.

bide banlansada kurtulamıyorsun adam yeni oyun alıp geliyor, oturuyor başka bi inject yöntemi buluyor bir önceki blacklist oldugu icin.

replaydaki olayı bilemiycem bu oyunun spectati en baştan beri bi garip.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...