sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 kız tam çeşmeyi boşaltmalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sabonis said: toggie said: ya aciklamayi muhtemelen sub'lara ve sponsorlara olan sorumlulugu geregi yapmistir. cok da detay vermemis ki zaten herkesin ogrendigi bi seyi kendisinin farkli bi sekilde anlatmasina da pek gerek kalmamis. yaw ne alaka sub'lara sorumluluk. dersin işte ailemle geçirmem gereken belli bir vakit var önümde, belirsiz bir süre boyunca yayın yapamayacağım özür dilerim. Twitch'ten refund edebilirsiniz veya ben isteyenlerinkini refund edeceğim. dersin olur biter. sponsor konusunda da, sana yıllık atıyorum 50bin dolar veren Asus'un adamı senin streamini kapattığını şu video ile öğrenmesin bi zahmet. özel olarak bütün 5-10 kaç tane varsa, sponsorlarıyla kontağa geçip açıklar durumu. onlara da aldattım demesine gerek yok haliyle :D adam cikip şeffaf olucam size karşı hata yaptım telafi etmem lazım demiş işte. Yalan atıp ortadan kaybolsa daha buyuk cizilecek karizmasi heryerde konusuluyor cunku. Olayı sadece ailesi bilse dedigin mantıklı olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Disrespect kim abi bu oyunu yapan kisi mi yoksa en iyi oynayan mi mesur kilan sey ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Milletin yillik maasini aylik kazanmasi abi adamin olayi Karisi yaptirmistir ayrica, assholecugum cik surada bir rezil et bakayim herkese kendini sonra dusunuruz konusmayi demistir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Llama said: Disrespect kim abi bu oyunu yapan kisi mi yoksa en iyi oynayan mi mesur kilan sey ne 1993 ve 1994 de üst üste blockbuster şampiyonu, twitch'in sureti, 2 metre 5 santim bir canavar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 en iyi yayinci yani bu oyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 cicibeybe said: Milletin yillik maasini aylik kazanmasi abi adamin olayi Karisi yaptirmistir ayrica, assholecugum cik surada bir rezil et bakayim herkese kendini sonra dusunuruz konusmayi demistir :D adam hüngür hüngür ağlamazdı o zaman ya. yenge evi terk etmiş gitmiş, adam da çocuğunu kaybetmiş onun acısını yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Llama said: en iyi yayinci yani bu oyle mi en iyi yayıncı saçma bi sıfat neye göre? doc baya en orijinali ama en farklı yapanı işi. bi tipleme ile çıktı, şova döktü olayı karakter yarattı. o açıdan gerçekten en başarılısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Jeeztro said: cicibeybe said: Milletin yillik maasini aylik kazanmasi abi adamin olayi Karisi yaptirmistir ayrica, assholecugum cik surada bir rezil et bakayim herkese kendini sonra dusunuruz konusmayi demistir :D adam hüngür hüngür ağlamazdı o zaman ya. nasil bu kadar emin olabiliyorsun abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 açıklamayı bence karısının gözünde kredi kazanmak için yaptı aga , sublar sponsorlar kendilerine iyi baksınlar lol ayrıca şu adamı NİYE seversiniz,tipi komik diye mi? iyi oyun oynuo diye mi ? bikaç kere izledim , sliick daddy fln diye gelen o sub sesi acayip uyuz etti, ayrıca sacma sapan tripleri bana anamsız geliyo shroud'da tam bir nerd ergen , onu da niye izliyolar anlamıyorum YA NİYE STREAMIR SİKLİYONUZ ABİ NİYE YA açın kendiniz oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 senin derdin streamerlar ozaman abi. ben de opera sevmiyorum çok anlamsız geliyor mesela fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 DoGMeaT said: ayrıca şu adamı NİYE seversiniz,tipi komik diye mi? iyi oyun oynuo diye mi ? bikaç kere izledim , sliick daddy fln diye gelen o sub sesi acayip uyuz etti, ayrıca sacma sapan tripleri bana anamsız geliyo shroud'da tam bir nerd ergen , onu da niye izliyolar anlamıyorum sürekli bi user interface değiştirmesi, slick dady club sesleri vs ben de sevmiyorum ama izletiyo komik adam. onun dışında shroud sevmeyen gerçekten atsın kendini köprüden ya. daha iyi bi streamer yok heralde. hem gameplay olarak en iyi, hem götü kalkık değil, ölünce "garip bi şekilde öldüm hmmm bilemiyorum" falan demiyo. geyik yapabiliyo gerek chatle, gerek takım arkadaşlarıyla girdiğinde onlarla. baya alçak gönüllü, efendi adam gibi adam. müthiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 shroud bi de izledigim en yetenekli, mantikli oynayan adam pubg'yi. digerleri gibi anlamsiz kahkahalar, zorlama tepkiler yok, izlerken yorulmuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 cok tryhard aga shroud bana gelmiyor hiç cool değil sürekli çatallanmamış sesiyle küfür ede ede millete sıkması ayrıca her oyun 10-15 tane stream sniper öldürüyor ÜSTÜNE KOŞARAK GELEN ÇOĞU SİLAHSIZ aga loot service diye bi eleman her oyun son 10'da herife mermi ilaç getiriyo kısacası koyim shroud'a illa pubg streamırı lazımsa andypro'ya bak , adam sakin,shroud kadar iyi oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 senin izlediğin shroudla bizimki farklı demek. temiz 90-100 kere izlemişimdir streamini bazen 10 dakka bazen 2 saat. dediğin loot getiren elemana hiç rastlamadım. stream sniper da dediğin kadar öldürmüyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 neutrino said: shroud bi de izledigim en yetenekli, mantikli oynayan adam pubg'yi. digerleri gibi anlamsiz kahkahalar, zorlama tepkiler yok, izlerken yorulmuyorsun. O zaman Viss izleyin abi, Viss şu dediklerinin timsali bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 sabonis said: senin izlediğin shroudla bizimki farklı demek. temiz 90-100 kere izlemişimdir streamini bazen 10 dakka bazen 2 saat. dediğin loot getiren elemana hiç rastlamadım. stream sniper da dediğin kadar öldürmüyor kesinlikle. https://www.youtube.com/watch?v=vAjGbFH4hvU 20 kere gördüm, sen izlemiosun bence shroud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Bakarim eger oyleyse. fugglet bakiyorum ben bi de, sakin sakin oynuyor bagirmadan etmeden, arada guzel espriler falan da yapiyor. yetenekli cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 bliksem said: neutrino said: shroud bi de izledigim en yetenekli, mantikli oynayan adam pubg'yi. digerleri gibi anlamsiz kahkahalar, zorlama tepkiler yok, izlerken yorulmuyorsun. O zaman Viss izleyin abi, Viss şu dediklerinin timsali bir adam abi ilk videoyu actim youtube'dan adam "FUUCCKK, JEYSUS CHRISTTTT" falan diye bagiriyordu kapattim. fugglet'e devam dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Normalde öyle biri değil ya. Babamın oğlu değil yani savunmayacağım ama izlediklerim arasında keyif aldığım adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 andypyro izleyin shroud kadar iyi shroud iyi oynuyordur ama : 1) ergen gibi aga oyunu oynarken giediği haller 2) killeri enflasyona ugramıs stream sniperlar tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 stream sniper nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 streamerların yayını takip edip onlarla aynı oyuna girmeye calısan tipler kimi troll troll hareketler yapmaya, kimi "aha shroud'ı vurdum" diye hava atmaya , kimi shroud'a bilerek ölüp ona mermi ilaç vs bırakmaya gidiyor kısacası gereksiz troller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Server placement random degil mi, nasil denk getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 aynı anda oyun sırasına girmeye calısıolar shroud bu konuda hiç önlem almıyor , delay koyabilir yada bi overlay'le oyuna girene kadar kapatabilir ekranı ama yapmıyor , grimmz mesela oyuna girene kadar overlay koyuyor ve böyle şeylerle uğraşmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar