toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 ne guzel trailer yapmislar hll team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 oyun biraz kaymak gibi mi olmuş yoksa bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 çok deli olmuş. araçlar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 -Deno- said: 20.12.17 1.0 launch gg, game of the year'ı kesin aldı artık https://i.imgur.com/U5Z0wKZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 vaulting gelmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Deli para kazandılar, oyun çok daha gelişeceği çok daha iyi olacağı anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 nope. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 firmadan umutluyum, ama para saadet getirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Abi çöl map geldi daha yeni 10 numara işte. Yeni silahlar yeni araçlar. şu son bir ayda bile baya bi gelişme oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 tamam da önemli olan kazandıkları parayı doğru ve gamer friendly yatırımlara dönüştürmeleri, ona göre develop etmeleri oyunu. parayı bulduk ne de olsa diye salabilirler ya da daha fazla nerden parayı kırarız diye günümüzde konuşulan p2w olaylarına girişebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Zaman göstercek işte, ben gidişattan memnunum. Winchester'da tam adına yakışır olmuş, denemediyseniz deneyin hastası olcaksınız. Menzili az sayılmaz tek atıyor, scope falan takılmıyor haliyle. Klasik silahlar da tat kattı oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 oyunda at olsaydı direk şu https://i.imgur.com/3EDp2BN.mp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Gelişiyo gelişiyo iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 pusiiiiğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Players, the test servers will stay open until PC 1.0 comes out on live servers! nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 -Deno- said: pusiiiiğ yiğitle beni incelersiniz artık ^^ tavayı öne takacaz belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 oo şu yukarıdaki giyecekler 2000 lira olur ben söyleyeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Lemmy said: Gelişiyo gelişiyo iyidir. işte 9 aydır beklediğim update. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Yalnız çöl map harika, optimizasyon 2 katı iyi Normal map 50-60fps alıyorum Yeni çöl map 100+ fps, iki katı daha iyi optimizasyon onun yani sıra çok daha iyi grafikli ve çok daha iyi tasarlanmış daha çok karsı karşıya kalıyosun oyuncularla. Oynanabilirlik daha iyi olmuş olmuşta olmuş yani. erken erişim hali oyunun bu daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 am updatdi iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 cameltoe updateli oyunu oynarim abi ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 efjaskdfgşd hayatımın en saçma winini aldım. son 3'teyim. field kapanıyor, başladım koşmaya. diğer 2 kişi kapışmaya başladı. onların yerini tespit etmeye çalışırken Winner winner chicken dinner. LEL dedim, sağ üste baktım ki, biri diğerini öldürüyor, öteki de playzone dışında kalarak ölüyor. PACIFIST ACHIVEMENT UNLOCKED. https://i.hizliresim.com/mJ0gkR.jpg önceden aldığım 3 killim de olmasaydı efsane olurdu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 ama böyle basit birincilikleri koyacaksak bi 100 tane spoiler koyayım Sercan'cım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar