xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Şu an nasıl alıyoruz bu oyunu onu söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 direk steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Abi bi ara çıkmıyordu steam'de düzelttiler demek ki. Oynayan varsa açıyorum disdi pati discord'da kanalını aksam akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben de geleyim diyorum. kaç gb oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 xunn said: Abi bi ara çıkmıyordu steam'de düzelttiler demek ki. Oynayan varsa açıyorum disdi pati discord'da kanalını aksam akarız. yaniii, işte türkiye'deki satış haklarını satın alan sikko apaçi şirketle anlaşmaya vardılar da açıldı. muhtemelen normalden 20 tl pahalı olmasını sağladı bu sikko şirket. ben kasayı kurunca alıcam, bu gece veya yarın öğlen kurarım heralde Jeeztro said: ben de geleyim diyorum. kaç gb oyun. 8 veya 9 falandı betada yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 nasıl oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ssd de 50gb yer açtım dün şu oyun için, hemen akşam oynarım diye de kodumun ülkesinde oyun bile alınmıyor. illa bir şeyler karışacak, bir bekleme süreci, bir conflict. lan gene sinirlendim yemni ederim başlarım oyununa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Oyun keyifli. Adamlar localization yapacak diye biliyorum o yüzden almışlardır tr haklarını. 9 farklı dile çevrildi falan yazıyodu bunlardan biri de türkçedir heralde. Neyse sonuç olarak steamden basıp geçin 9 gb civarı download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Jeeztro said: ssd de 50gb yer açtım dün şu oyun için, hemen akşam oynarım diye de kodumun ülkesinde oyun bile alınmıyor. illa bir şeyler karışacak, bir bekleme süreci, bir conflict. lan gene sinirlendim yemni ederim başlarım oyununa ya. dün akşam 8'den beri mi ney alınabiliyo, sen neye atar yaptın böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 dün yoktu ben yatana kadar valla oyun. hatta yatmadan alayım en azından sabaha kadar indirsin cuma akşam gelince oynarım dediydim gene yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 liseliler bilmez biz oyunları dolarla alırdık steamden indirimi görünce 30 dolar ne ki 20 dolar ne ki diye yapıştırırdık sonra kredi kartı ekstresinde götüm*ze ne girdiğini anlardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2017 oyun olmus. hit reg'de ben sıkıntı görmedim simdiye kadar. birini vurduğunda hissiyatını alıyorsun, leş h1z1 gibi değil. Loading time'lar h1z1'in yarısı. hd7850 düşük ayarlarda ile 40-50 fps alıyorum da 0 optimizasyonla çok da şikayet etmemek lazım. top tier pc'niz varsa 60 fps oynarsınız büyük ihtimalle. Optimizasyonla birlikte paranın hakkını cok rahat verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 oyunu aldım. 5 dk fln oynadım. h1z1'deki akıcılık yok. konuşmak için çok erken daha. steamdeki pro h1z1'ci arkadaşlarımın hepsi refund etmiş daha erken diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 pro h1z1'ci sdfsf yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 abi oyunu sevme de çıkalı kaç yıl oldu. bırak da oynayan oynasın, pro denmesine niye kızdın fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 ahahah lirik izliyorum da şu anda, şu çok iyiydi ya: https://clips.twitch.tv/HomelyMiniatureRaisinAMPTropPunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 her 30 dolarlık oyun 49 tl olacak diye bir şey yok, volvo değil publisher veya yoksa developer kendisi ayarlıyor oyununun regional fiyatlarını. muricada fiyatı aynı 30USD olan ark ve bunu karşılaştırıyoz, https://steamdb.info/app/346110/ bizde 49tl rusyada 31,66tl https://steamdb.info/app/578080/ bizde 69tl rusyada 57tl kısaca dolara göre bakmayın artık, her oyun için her region fiyatlandırma farklı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Bende aldım, oyun çok keyifli. H1Z1'inkini 1-2 kere oynadım ama grafik olarak falan bu oyun daha keyifli ve oturmuş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 girip tek başıma oynayabileceksem ben de alıcam bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 oynarsın hemde h1 den daha iyi oynarsın. çünkü mekanikleri daha iyi yeri geldi tabancayla 2-3 tane m4 lü adamı öldürdüm tek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Abi oyunda h1z1 e 3 yılda Eklenen içeriğin iki katı silah vs var. Ne h1z1 i lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 daha oyun çıkmadan team spectate ve kill counter koydular ya tokat gibi, arclegger kendini kesmese bari yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 h1z1 niye yapmadı şunları anlamadım. rekabet yok, tekel desen değil. tamam bir battle royale kavramı yoktu belki ama rakipsiz değildi kesinlikle. e abi, zaman yoktu desen 631 yıldır oynanan bir oyun. cidden bilemiyorum yani. adaletsiz olur diye, mapte yerini göremiyordun, bunda görüyorsun çatır çatır. alacam bugün muhtemelen de işte yanlız oynayacam. o da çabuk bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 h1z1 gayet tekel modundaydı ya. bir de hiçbir fikrim yok ama muhtemelen developer takımı çok ufak falan heralde. başka türlü 3 senede bu kadar ufak yol katetmelerinin açıklaması yok. playerunknown's baya iyi gidiyor bu açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 çarşamba günü doğum var, ona rağmen aldım oyunu. mal gibi kaç gündür almadım geç oldu biraz fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar