Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zipzip turnuva güzeldi biraz izledim ama o sistemin ne öyle ya kasım kasım kasıldı.

bu arada oyunda okul ve military bölgesi ilk 5 dakika counter strike gibi oluyor ya.. asdf öyle bir mod yapsalar keşke 15-20 kişilik grup okula iniyor, sona kalan kazanıyor. eğlenceli olurdu baya..
Mesaj tarihi:

Hayatimda aldigim en sacma win geldi az once. Novoya atladim sakin sakin lootumu yaptim. Yasnaya Polyana merkezli verdi circlei, kuzey dogu tarafindan circlea girdim. Acemilikten olsa gerek circle yasnayaya daraldikca hatami anladim. Bombos bir arazide kaldim sifir saklanacak yer, tirsak bir oyuncunun kabusu: dumduz tarlalar :(

Cozumu cok gecmeden buldum:

Find the tirsak player in the pic

Su apartmanlara varana kadar ilerleyeyim dedim. Adim adim yaklasim her circleda, gozumun onunde yine ne yigitler indi. Binalarin kontrolu icin kim kime dum duma. Bu vahseti gordukce fikrimi degistirdim, bir bina icin deger miydi? Cesur bir taktik denemeye karar verdim. Yeni taktigimin adi:

More Bushes

Ve tabiki bir kez daha zeka (ohm) wini getirdi

The End

Killerin 3u direk son 5liden :D

Tldr: Rekt
Mesaj tarihi:
totemic said:

zipzip turnuva güzeldi biraz izledim ama o sistemin ne öyle ya kasım kasım kasıldı.

Ay ben bunu yeni gördüm. Sistemden değil o. Oyunun spectate modunda bi çılgınlık var. Üstüne Obs'le anlaşamıyor oyun. Yayın dışı 80 90 fps yayında 30-60 arası ama spectate modda iyice deliriyor. Ben de çok sıkıntı yaşadım ya. Geçen turnuvalar böyle değildi son patch mahvetti beni.
Mesaj tarihi:
Gormediler abi :D

Cidden orta yerdeydim resmen tum oyun kimse gormedi. Yoksa lowda fazla gorunmedigini duydum da, nedense ise yaradi bilmiyorum. Hareket falan etmezsen zaten cogu insan gozden kaciriyor uzak mesafeleri ozellikle.
Mesaj tarihi:
dusuk grafiklerde oynuyor zaten herkes competitive settings'te ve gozukmuyorsun cogu zaman calinin icinde de olsan. Tek tek bakman lazim veya prefire ile test yapman lazim kan cikiyor mu diye :) O yuzden normal bu durum. Tarlalarda biten oyunlar daha zevkli oluyor zaten.
Mesaj tarihi:
o değilde dün 4 kişi kalmışız

1 kutu var + yerde yatan bir adam var

ölü sandım lootlayayım dedim, taradı dana gibi

ilk defa gördüm end game de ölü numarası yapan biri
Mesaj tarihi:
herkes ayakkabisiz/ bare foot mu oynuyor?

https://forums.playbattlegrounds.com/topic/12457-are-you-quieter-without-boots/

biri sesi diger oyunculara yuksek geliyor, size az geliyor yazmis?
Mesaj tarihi:

cicibeybe said:

Hayatimda aldigim en sacma win geldi az once. Novoya atladim sakin sakin lootumu yaptim. Yasnaya Polyana merkezli verdi circlei, kuzey dogu tarafindan circlea girdim. Acemilikten olsa gerek circle yasnayaya daraldikca hatami anladim. Bombos bir arazide kaldim sifir saklanacak yer, tirsak bir oyuncunun kabusu: dumduz tarlalar :(

Cozumu cok gecmeden buldum:

Find the tirsak player in the pic

Su apartmanlara varana kadar ilerleyeyim dedim. Adim adim yaklasim her circleda, gozumun onunde yine ne yigitler indi. Binalarin kontrolu icin kim kime dum duma. Bu vahseti gordukce fikrimi degistirdim, bir bina icin deger miydi? Cesur bir taktik denemeye karar verdim. Yeni taktigimin adi:

More Bushes

Ve tabiki bir kez daha zeka (ohm) wini getirdi

The End

Killerin 3u direk son 5liden :D

Tldr: Rekt

afferin çekirge =)
  • Yeni Oluştur...