LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 21:30'da TeasyCat'in (ZipZip) PUBG turnuvası var abonelere özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bize beleş olsun, renk katarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 oo ben gelirim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 beleş 20$ isteyenler için; https://gleam.io/gtkiv/get-20-in-free-items-with-the-opskins-pubg-video-contest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 zipzip turnuva güzeldi biraz izledim ama o sistemin ne öyle ya kasım kasım kasıldı. bu arada oyunda okul ve military bölgesi ilk 5 dakika counter strike gibi oluyor ya.. asdf öyle bir mod yapsalar keşke 15-20 kişilik grup okula iniyor, sona kalan kazanıyor. eğlenceli olurdu baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 millet oraya warm up için giriyor ordaki katliamdan sağ çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Hayatimda aldigim en sacma win geldi az once. Novoya atladim sakin sakin lootumu yaptim. Yasnaya Polyana merkezli verdi circlei, kuzey dogu tarafindan circlea girdim. Acemilikten olsa gerek circle yasnayaya daraldikca hatami anladim. Bombos bir arazide kaldim sifir saklanacak yer, tirsak bir oyuncunun kabusu: dumduz tarlalar :( Cozumu cok gecmeden buldum: Find the tirsak player in the pic Su apartmanlara varana kadar ilerleyeyim dedim. Adim adim yaklasim her circleda, gozumun onunde yine ne yigitler indi. Binalarin kontrolu icin kim kime dum duma. Bu vahseti gordukce fikrimi degistirdim, bir bina icin deger miydi? Cesur bir taktik denemeye karar verdim. Yeni taktigimin adi: More Bushes Ve tabiki bir kez daha zeka (ohm) wini getirdi The End Killerin 3u direk son 5liden :D Tldr: Rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 totemic said: zipzip turnuva güzeldi biraz izledim ama o sistemin ne öyle ya kasım kasım kasıldı. Ay ben bunu yeni gördüm. Sistemden değil o. Oyunun spectate modunda bi çılgınlık var. Üstüne Obs'le anlaşamıyor oyun. Yayın dışı 80 90 fps yayında 30-60 arası ama spectate modda iyice deliriyor. Ben de çok sıkıntı yaşadım ya. Geçen turnuvalar böyle değildi son patch mahvetti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 o çalılar düşük grafikle oynayanlarda pek gözükmüyo. seni kabak gibi görüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Gormediler abi :D Cidden orta yerdeydim resmen tum oyun kimse gormedi. Yoksa lowda fazla gorunmedigini duydum da, nedense ise yaradi bilmiyorum. Hareket falan etmezsen zaten cogu insan gozden kaciriyor uzak mesafeleri ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 abi f12 ile ss alsaydın ya niye köylü gibi telefonla çektin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 dusuk grafiklerde oynuyor zaten herkes competitive settings'te ve gozukmuyorsun cogu zaman calinin icinde de olsan. Tek tek bakman lazim veya prefire ile test yapman lazim kan cikiyor mu diye :) O yuzden normal bu durum. Tarlalarda biten oyunlar daha zevkli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 yok ya onu denedim ben ultra ile farketmiyor değiştirdiler çalı olaylarını diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ultra ile low arasında hiçbir şey fark etmiyor bende foliage. ayrı ayar mı var nvidia panelde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 patchle değişti işte o çünkü saçmalıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 o değilde dün 4 kişi kalmışız 1 kutu var + yerde yatan bir adam var ölü sandım lootlayayım dedim, taradı dana gibi ilk defa gördüm end game de ölü numarası yapan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 herkes ayakkabisiz/ bare foot mu oynuyor? https://forums.playbattlegrounds.com/topic/12457-are-you-quieter-without-boots/ biri sesi diger oyunculara yuksek geliyor, size az geliyor yazmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ben sonlara doğru çıkarıyorum. h1z1'den kalma alışkanlık. duyuluyor gene ayak sesleri ama ayakkabılıyken çıkan ses kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 2-3 günlüğüne ankara kızılayda olucam iş sebebiyle. güzel makinalı bi kafe lazım, pubg oynamalık. var mı böyle bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 steam hesabına internet kafelerde girmek büyük cesaret işi. edit: gerçi telefon uygulaması varsa sıkıntı yok gibi duruyor ama yinede cesaret ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 değerli bişey yok benim steamde ya. cs go ve pubg var sadece eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 cicibeybe said: Hayatimda aldigim en sacma win geldi az once. Novoya atladim sakin sakin lootumu yaptim. Yasnaya Polyana merkezli verdi circlei, kuzey dogu tarafindan circlea girdim. Acemilikten olsa gerek circle yasnayaya daraldikca hatami anladim. Bombos bir arazide kaldim sifir saklanacak yer, tirsak bir oyuncunun kabusu: dumduz tarlalar :( Cozumu cok gecmeden buldum: Find the tirsak player in the pic Su apartmanlara varana kadar ilerleyeyim dedim. Adim adim yaklasim her circleda, gozumun onunde yine ne yigitler indi. Binalarin kontrolu icin kim kime dum duma. Bu vahseti gordukce fikrimi degistirdim, bir bina icin deger miydi? Cesur bir taktik denemeye karar verdim. Yeni taktigimin adi: More Bushes Ve tabiki bir kez daha zeka (ohm) wini getirdi The End Killerin 3u direk son 5liden :D Tldr: Rekt afferin çekirge =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Ayakkabı daha çok ev tarzı yerlerde çok ses çıkarıyor. Çıplak ayak ise daha çok çimende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 olm bu kiyi kose kasabalarda hic loot yok ya. felaket yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Olsa kıyı köşe olmaz zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar