Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

geçen gün evin birine girdim çemberin ortasındayım. üst kata çıkıp bir odaya girdim kapıyı kapattım yattım yere en az 20dk bekledim ayak sesleri geliyor falan elimde pompalı var sadece eleman açtı kapıyı bam bam ve oracıkta öldürdüm. elemanda kar98 + 8x dürbün mü ararsın medkit, enerji içeceği, ağrı kesiciler falan gırla. sen o kadar lootla gel odada bekleyen eli pompalı adama öl. iyi küfür yemişimdir. asdf
Sosyal ağlarda paylaş

2. yada 3. oyunum. solo oynuyorum ama daha oyunda ateş etmeyi bile öğrenemedim. girdim loot falan yaptım çayırda çimende koşuyorum. o ara yemek hazır bilgisi geldi. baktım etraf çayır çimen yatırdım karakteri yemek yemeye gittim. 15 20 dakika sonra geldiğimde sondan 3. circle'da benim karakter hala yerde yatıyordu. hemen kalktım önüme çıkan ilk adamı arkadan sessizce infaz edip lootladım. en son 1v1 kaldık bi elemanla ama kaydettim ve sanırım 2 kill ile 2. oldum.

bu da böyle bir anım olsun sadsadf
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

stimpak - totemic - samaella - deno dörtlüsüyle sabaha kadar sürünmece

ahah ben çok kötüyüm zaten, moba oynarken de map awareness falan düşüktü. aşağı çekerim ekibi.

80 sayfayı okumak istemiyorum, eu mu asia mı hangisinde daha iyi ping?
bir de default olarak asia atıyor bu, eu/fpp default ayarlayamıyor muyuz mesela?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...