ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 hoaydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 insanın kendine yakışanı giymesi. mesela ben 32 TL'lik camo cap takıyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 valla kotu abi. kar98 i 10 kere tercih ederim sks ye. recoil i drop u falan karsilastirinca zaten mini14 cok agir eziyor. Tek sorunu 8x ihtiyacı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 crossbow'daki rangefinderi da kullanmayida bilmiyodur bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ahah dün birkaç oyun attım, kar98'e 4x buldum ama zoomlamayı beceremedim hasduh. sağ çift tıkmış, öğrenene kadar öldüm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 aramizda ne nublar varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 stimpak gel duo oynayalım bende vuramıyorum ama çok iyi saklanıyorum 0 kille ilk 10'a giriyorum soloda.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 stimpak - totemic ikilisini izlemek için twitch hesabı açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 cicibeybe said: aramizda ne nublar varmis stream izliyordum, öyle casual girip birkaç oyun atıp çıkmak çekici geldi aldım oyunu. Ayarlarda falan yazmıyor çoğu şey, intro/basics vs. bir bilgilendirme falan da yok. yavaş yavaş öğrencez her şeyi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 totemic said: stimpak gel duo oynayalım bende vuramıyorum ama çok iyi saklanıyorum 0 kille ilk 10'a giriyorum soloda.. asdf iyi saklanıyorsan ben seni bulamam, oynayamayız asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 stimpak - totemic - samaella - deno dörtlüsüyle sabaha kadar sürünmece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 geçen gün evin birine girdim çemberin ortasındayım. üst kata çıkıp bir odaya girdim kapıyı kapattım yattım yere en az 20dk bekledim ayak sesleri geliyor falan elimde pompalı var sadece eleman açtı kapıyı bam bam ve oracıkta öldürdüm. elemanda kar98 + 8x dürbün mü ararsın medkit, enerji içeceği, ağrı kesiciler falan gırla. sen o kadar lootla gel odada bekleyen eli pompalı adama öl. iyi küfür yemişimdir. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 aynı duruma sen de çok düşeceksin merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 2. yada 3. oyunum. solo oynuyorum ama daha oyunda ateş etmeyi bile öğrenemedim. girdim loot falan yaptım çayırda çimende koşuyorum. o ara yemek hazır bilgisi geldi. baktım etraf çayır çimen yatırdım karakteri yemek yemeye gittim. 15 20 dakika sonra geldiğimde sondan 3. circle'da benim karakter hala yerde yatıyordu. hemen kalktım önüme çıkan ilk adamı arkadan sessizce infaz edip lootladım. en son 1v1 kaldık bi elemanla ama kaydettim ve sanırım 2 kill ile 2. oldum. bu da böyle bir anım olsun sadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yemek hazır bilgisinin gelmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 single da mı var oyunda? o_O, yoksa solo derken yine multiplayer ama buddy'n mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 battle royal işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Multi herkes teq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 yemekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Aiko said: stimpak - totemic - samaella - deno dörtlüsüyle sabaha kadar sürünmece ahah ben çok kötüyüm zaten, moba oynarken de map awareness falan düşüktü. aşağı çekerim ekibi. 80 sayfayı okumak istemiyorum, eu mu asia mı hangisinde daha iyi ping? bir de default olarak asia atıyor bu, eu/fpp default ayarlayamıyor muyuz mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Merak etme bende kötüyüm turnuva olursa pati içi biz noobteam olarak katılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Serverlar coktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Varlığınız fikrine dayanamadı oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Sonunda ben de aldım, hayırlı olsun madem :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Olsun o zaman, güle güle oyna (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar