Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ha oyle. dogru. yalniz olay maviyle birlikte hareket etmek gibi geldi bana. oncedce gidip pusayim dersen bi sekilde biri senden once gelmis oluyo oralara ve gankliyolar sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 benim işte o Gözlerde ciddi miyop olunca 10 metre öteden sonra kimseyi göremiyorum. Farkındalık direk sıfır. O yüzden solid snake gibi sürüne sürüne gidiyorum her yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 "invalid launch option" hatası veriyor direk oyun, başlamıyor patchten sonra oldu edit: başınıza gelirse settingsten steam beta opt u iptal edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Lopeth said: sisli havalar tam benlik olmuş geçen 1 kill ile ikinci olmuştum şimdi hedef 1 kill ile birinci olmak 0 kille birinci oldum squadda son 2 adam biri diğerini vurdu sonra zonedan öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 var screenshot koyarım, 0 kill solo win 2 kişi kalmışken sessiz sessiz circlea girmişken zonedan öldü adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ben çok tırsıyorum soloda oynayamıyorum bir türlü. bir yere girince ölünceye kadar saklanıyorum orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 neydi o kurdlar vadisi lafi? "catismadan korkan musluman olamaz" miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 çükünü görmeyen playboy olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 başkasının çükünü görende sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 totemic said: ben çok tırsıyorum soloda oynayamıyorum bir türlü. bir yere girince ölünceye kadar saklanıyorum orada. sağ çıkana kadar her oyun schoola atlıyorsun, geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 denicem. bir keresinde ilk girdiğim evden çıkmadan 3. olmuştum. 30 dk aynı yerde bekledim asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 photographer said: https://clips.twitch.tv/PlumpPhilanthropicBeeRalpherZ ahahahaha abi dün de stream boyunca top donator olarak "T*yy*p S*k*n" durdu streamde. Adam $60 basıp şanını yürüttü hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: o nasil oluyo lan iki kisi birbirini vurup kan kaybindan mi oluyo sdfgs kendimle gurur duymuyorum sdf https://i.hizliresim.com/mJ8Xk2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ha tabi bulundugum yerden pressure koydugum için uaz nin arkasından cıkamayıp öldü onu de belirtmek lazım kjafhsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Biz bunun tersini yasadik bir kere. Bir arkla ufak circlein cevresinde katliam yaptik. Son 10-15 kisi kaldigini hatirliyorum bi, sonrasinda hep aksiyon oldu oldurduk herkesi. En son grubu oldurdugumuzde circle ustumuzden gecti bizi oldurdu. Baktik son kalan 2 teamden biriymisiz, adamlar mermi atmadan birinci oldular belkide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 stimpak said: photographer said: https://clips.twitch.tv/PlumpPhilanthropicBeeRalpherZ ahahahaha abi dün de stream boyunca top donator olarak "T*yy*p S*k*n" durdu streamde. Adam $60 basıp şanını yürüttü hahaha. abi bugun de yapti 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Bu da benden. Butun gun gogus goguse carpisiyoruz. :P https://streamable.com/c3sra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 3rd person (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 O adam her gün 30 30 basıyor ya shrouda. Gel beni destekle desem zklemez aglsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sen oynuyon mu pubg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 yayinina konuk sanatci olarak gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 zipzip'ı boostlasın diye kardeşimi görevlendirdim. benden öğrendiklerini zipzip'a aktarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Sen kimsin? Gel de önce 25$'lık abone ol. Hem yarı fiyatına bu aylık. Otelim var diye reklam basıyosun her yere. Bu aralar oynayamıyorum obsle aramız bozuk. 20 fps alıyorum, delirdi program ya. Onu çözmeye çalışıyorum günlerdir. Yayın dışı sorun yok da obs devreye girince hiçbir şey yapamıyorum. Her ayın ilk pazarı da ödüllü turnuva var aboneler arası. Bileğine güvenenleri beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 DA2019 said: Bu da benden. Butun gun gogus goguse carpisiyoruz. :P https://streamable.com/c3sra AAAA BEYAZNOC???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 zipzip said: Sen kimsin? Gel de önce 25$'lık abone ol. Hem yarı fiyatına bu aylık. Otelim var diye reklam basıyosun her yere. Bu aralar oynayamıyorum obsle aramız bozuk. 20 fps alıyorum, delirdi program ya. Onu çözmeye çalışıyorum günlerdir. Yayın dışı sorun yok da obs devreye girince hiçbir şey yapamıyorum. Her ayın ilk pazarı da ödüllü turnuva var aboneler arası. Bileğine güvenenleri beklerim. SEN KİMSİN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar