Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha oyle. dogru.

yalniz olay maviyle birlikte hareket etmek gibi geldi bana. oncedce gidip pusayim dersen bi sekilde biri senden once gelmis oluyo oralara ve gankliyolar sdfg
Mesaj tarihi:
benim işte o

Gözlerde ciddi miyop olunca 10 metre öteden sonra kimseyi göremiyorum. Farkındalık direk sıfır. O yüzden solid snake gibi sürüne sürüne gidiyorum her yere
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

sisli havalar tam benlik olmuş

geçen 1 kill ile ikinci olmuştum

şimdi hedef 1 kill ile birinci olmak

0 kille birinci oldum squadda
son 2 adam biri diğerini vurdu sonra zonedan öldü
Mesaj tarihi:
photographer said:

https://clips.twitch.tv/PlumpPhilanthropicBeeRalpherZ
ahahahaha

abi dün de stream boyunca top donator olarak "T*yy*p S*k*n" durdu streamde. Adam $60 basıp şanını yürüttü hahaha.
Mesaj tarihi:
Biz bunun tersini yasadik bir kere. Bir arkla ufak circlein cevresinde katliam yaptik. Son 10-15 kisi kaldigini hatirliyorum bi, sonrasinda hep aksiyon oldu oldurduk herkesi. En son grubu oldurdugumuzde circle ustumuzden gecti bizi oldurdu. Baktik son kalan 2 teamden biriymisiz, adamlar mermi atmadan birinci oldular belkide :D
Mesaj tarihi:
stimpak said:

photographer said:

https://clips.twitch.tv/PlumpPhilanthropicBeeRalpherZ
ahahahaha

abi dün de stream boyunca top donator olarak "T*yy*p S*k*n" durdu streamde. Adam $60 basıp şanını yürüttü hahaha.

abi bugun de yapti 60
Mesaj tarihi:
Sen kimsin?

Gel de önce 25$'lık abone ol. Hem yarı fiyatına bu aylık. Otelim var diye reklam basıyosun her yere.

Bu aralar oynayamıyorum obsle aramız bozuk. 20 fps alıyorum, delirdi program ya. Onu çözmeye çalışıyorum günlerdir. Yayın dışı sorun yok da obs devreye girince hiçbir şey yapamıyorum.

Her ayın ilk pazarı da ödüllü turnuva var aboneler arası. Bileğine güvenenleri beklerim.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Sen kimsin?

Gel de önce 25$'lık abone ol. Hem yarı fiyatına bu aylık. Otelim var diye reklam basıyosun her yere.

Bu aralar oynayamıyorum obsle aramız bozuk. 20 fps alıyorum, delirdi program ya. Onu çözmeye çalışıyorum günlerdir. Yayın dışı sorun yok da obs devreye girince hiçbir şey yapamıyorum.

Her ayın ilk pazarı da ödüllü turnuva var aboneler arası. Bileğine güvenenleri beklerim.

SEN KİMSİN?
  • Yeni Oluştur...