Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 o ne biçim ses lan askjdfjkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 zipzip said: Diğer 2 maçı da söylesene agşksdfş ilkini aldıktan sora diğerlerine kasmadım çok :)o çocuklarda kazansın yazık. ztn maçtan soraki roportajımızda gereksiz şüphe düşürdün insanların aklına. o maçtan sorakileri alsam heralde sub olanlarda kaçardı sadfsafdasd herşey senin içindi yani yoksa izi geym edik: maçtan soraki roportajın yok mu klibi ya asfdasfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 mokoko said: zipzip'in pubg turnuvasında 1.liği tabikide bebelere bırakmadım son kill: https://clips.twitch.tv/LitigiousBrightBaconSeemsGood 50 lirayı cebe attım thnx canıms :)-D^ güzel organizasyon, kaliteli stream teasycat kalitesi https://www.twitch.tv/teasycat turnuvadan haberimiz olsaydı oyuna girmeden kazanmış olurduk ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ses inanılmaz ya :D Madcatin fotodaki scope nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 -Deno- said: mokoko said: zipzip'in pubg turnuvasında 1.liği tabikide bebelere bırakmadım son kill: https://clips.twitch.tv/LitigiousBrightBaconSeemsGood 50 lirayı cebe attım thnx canıms :)-D^ güzel organizasyon, kaliteli stream teasycat kalitesi https://www.twitch.tv/teasycat turnuvadan haberimiz olsaydı oyuna girmeden kazanmış olurduk ZA her ay yapıcam diyor. sub ol baride gelirsin bi dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Onu diyen kaç yiğit heba oldu 2. alanı göremeden. @samaella 2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 eren bana oyunu alsana bende geleyim kazanırsam para istemem senin olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 dün bjk maçından daha zevkli idi bu maçlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Verdiğim ödül 50 lira oyun 69 lira Serkan, napıyon? gasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 bu ay abone oldum oradan 17 geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 valla haftasonu kutu sattım 50 lira geldi teasy'den kazandım bi 50'de ordan geldi geçenki cs turnuvasından çıkan cobble ve inferno kutularını sattım ordanda 150 geldi valla sağlam haftasonu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 black ice giderken kentkart basarım 2.6 tl oldu mu sana 69 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 steam rusya'da oyun 53 tl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 ulan söylesene turnuva yapıyorum diye ne biçim adamsın @zipzip ya, 2x'ti aynen scope, düşün son 3 kill o 2x ileydi son zone'da. @rendell tebrikler canıms, adam bizim gibi yeto team değil çatır çatır kazanıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 aksam varsa seyredelim gencler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Abonelere özeldi ya, gelip burada dillendirmek istemedim. Biraz abone kasmak amaçlıydı. Gelip burada reklam yapmak çok hoşuma gitmiyor. Bi de geçmişte yazdım kimse iplemedi. Partnerlik var custom kuruyorum bazen. Teasy'li bi şeyler denk gelirse şifresi hep 1444. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 bari twich linkini imzana ekle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Boyle kendi aramızda custom match atabiliyorsak squadimizi alip gelelim burdakilerle beraber oynarız. Keyifli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 solo daha zevkli geldi bana nedense. 4 kişiyken birisi kurşun yediğinde "nerden sıktılar lan" nerden " nerdeen ateş ediyoo" seslerinden wipe yiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Madcat said: ulan söylesene turnuva yapıyorum diye ne biçim adamsın @zipzip ya, 2x'ti aynen scope, düşün son 3 kill o 2x ileydi son zone'da. @rendell tebrikler canıms, adam bizim gibi yeto team değil çatır çatır kazanıyor =) aahahaha valla squad'da bu ara akıyoruz. @zipzip bi sonraki turnuvalarda squad turnuvasıda yap hacıt. dün bi sub kazandın mesela benden. squad olursa grup içindekiler birbirlerini gaza getirip "hadi abi sende sub olda beraber girelim" muabbeti yapabilirler hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 O tutmaz diye düşündüm işte. Soloda adam 'hora abone oluyorum' diye dalar da duo ya da squadda sanmam ki 2 ve 4 kişiyi ayarlamak kolay olsun. Sonraki için çok düşünceliyim ama bi duo yapıcam en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 kac kisi vardi toplamda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 35. Sub az bende ya. AMA KAZANMA ŞANSINIZ DAHA ÇOK ;)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 35 kişiden ben zaten 1. olurdum la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2017 Eger buraya yazarsan, birkac squad geliriz en azindan. Veya duo olursa da squadi ikiye boleriz falan. Ayarlanir yani.He senin isine daha az yarayabilir tabi orasini bilmiyorum hic lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar