Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 benimde oluyor bazen çıkıp girince düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 totemic said: oyun loading ekranında takılmaya başladı. karakter ekranı gelmiyor. var mı başına gelen?? bana oldu 1 defa . restart atmak zorunda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 bende resart ile düzelmedi ama ilginç bir şekilde alt+tab yapıp geri dönünce düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 LOL We'll have more updates on an expected ETA for the monthly patch early next week. Apologies for this delay and thank you for your patience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 yan cizmeye başlamışlar 2. aydan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 batsın bu oyun ya millet anlasın öyle saçma salak EA oyununa bu kadar para verilmeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 oyundan önce şu bekleme yerini kaldırsınlar. lag ve gürültü kirliliği resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 resmen nazar değdirdim oyuna. aldığımdan beri patch gelmedi. yok tatile çıkmışlar, yok delay. göya haftalık patch geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 hype'ın hat safhada olduğu zaman da söylemiştim h1z1>puba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 https://twitter.com/PUBATTLEGROUNDS/status/867701441716142081 Good news everyone! We will be pushing the monthly update to the Stable Servers at 1PM UTC / 3PM CEST / 6AM PDT / 10PM KST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 patch notlar gayet güzel. bi de DC olunca reconnect gelse üf diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Red said: oyundan önce şu bekleme yerini kaldırsınlar. lag ve gürültü kirliliği resmen. ahaha Amerika serverlarına girsene... bitane ateş eden yok eu ya bi giriyorsun mahşer yeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 5.5 gb güncelleme gelmiş. oyun zaten 7gb idi nasıl bir güncelleme bu sadgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 https://steamcommunity.com/app/578080/discussions/8/1291816880506912381/ vay anasını adamlar yargılamış resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Xenocide said: patch notlar gayet güzel. bi de DC olunca reconnect gelse üf diyorum. o gelmiycekmiş hiçbi zaman söylediler, alt+f4 muhabbetine bulaşmamak için onun yerine kendilerinden kaynaklı DC problemlerini sifira indirmeyi hedefliyoruz bıdı bıdı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Oyunun başında beni en çok rahatsız eden anlamsız önüne ateş etme şeysini düzeltmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Patch geleceği belli zaten bi süredir, kalkıp oyuna bu sabah laf etmek şanssızlık olmuş =) Bir daha diyorum en düzgün develop edilen oyunların belki de başında geliyor. Kötü gidişat görürseniz eleştirin ama ortada bişi yokken boklamayın yazık oluyor. Xenocide zaten şov, early access vurup kaçacaklar diyor 3 gün sonra oyunu alıyor. sonra oyuna laf ediyor sonra patch çıkıyor güzel patch diyor, sonra 2 haftadır patch gelmedi geçmiş olsun oyun gg diyor, sonra patchi görüyor hobaaa güzel patch diyor adsfhduashf. gerçek bir hype master, boklama hype'ı veya pozitif hype, farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 hala bu tarz dandik oyunların yarım yamalak piyasaya çıkıp insanları kerizlemesi çok şaşırtıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Daesu said: Xenocide said: patch notlar gayet güzel. bi de DC olunca reconnect gelse üf diyorum. o gelmiycekmiş hiçbi zaman söylediler, alt+f4 muhabbetine bulaşmamak için onun yerine kendilerinden kaynaklı DC problemlerini sifira indirmeyi hedefliyoruz bıdı bıdı dediler. yakında biri varken alt f4 yapıp safe'lemek falan gibi bişey ise, çözümü çok basit abi? reconnect için 3 dakika vericek sana, o 3 dakika boyunca da karakter oyunda duracak, düşmeyecek. Kaldı ki şu anda olan da o. Biri düştüğü zaman karakteri oyunda durmaya devam ediyor. "yapamıyoruz" demek yerine, bahane üretmişler gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 sabonis said: Xenocide zaten şov, early access vurup kaçacaklar diyor 3 gün sonra oyunu alıyor. sonra oyuna laf ediyor sonra patch çıkıyor güzel patch diyor, sonra 2 haftadır patch gelmedi geçmiş olsun oyun gg diyor, sonra patchi görüyor hobaaa güzel patch diyor allah aşkına, "vurup kaçacaklar", "patch gelmedi geçmiş olsun oyun gg" dediğim yerleri quote'lasana Oyunu 2 gün h1z1 oynayarak düşen kutuları satarak aldım, önce onu belirteyim (şansıma 20 30 tl'lik kutular düşmüş) developerlar için "vurup kaçacaklar, almayın" falan demedim, oyunun dayz'i andırdığını ve gelişme sürecinin ona benzeyebileceğinden bahsettim. Hala da bu tehlike geçmiş değil. "patch gelmedi oyun gg" demedim, "nazarım değdi, oyunu aldım adamlar patch yapmayı bıraktı, yok tatil yok bilmemne" dedim. okumak ile anlamak arasındaki farkı gözümüze sokarak anlattığın için teşekkürler sabonis (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 abi o dedigini herkez söylüyor tabi, idle connect en basit mekaniklerden biri, bu oyunu yapan onuda yapar eminim. oyunun yapısına ters diyip direk üstünü cizdiler bu olayın, banada aşırı saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Xenocide said: allah aşkına, "vurup kaçacaklar" dediğim quote'lasana developerlar için "vurup kaçacaklar, almayın" falan demedim, oyunun dayz'i andırdığını ve gelişme sürecinin ona benzeyebileceğinden bahsettim. Hala da bu tehlike geçmiş değil. Xenocide said: zombie survival türü gibi bu da yarım kalacak bi tür sanırım. Tek ümidim Escape From Tarkov şu anda. o daha emin ilerliyor. bunlar gibi EA vurkaçı peşinde değiller en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 şu facepalm emote u çok kötü lan. hiç anlaşılmıyor. büyütseniz ya şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2017 vurkaç peşinde değiller en azından demiş. sıkıntı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar