Anelor Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 farklı bişey sunmasına gerek yok zaten. konsept güzel adam gibi konsepti sunabilse yeter. bugsız vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ben baya hype'landım açıkçası ya. h1z1'i arkadaşlar almıştı, ama ben güvenemedim zira arkadaş grubum hep böyle hype'lanıp, max 2 hafta falan oynuyor oyunları. h1z1'i baya 1-2 ay falan deli gibi oynadılar, neredeyse hergün. şimdi de ben bunun hype'ını yaymaya çalışıyorum arkadaşlara :D ama çok güzel duruyor açıkçası, forumlarda şurda burda da optimizasyon ve uzaktaki silah sesinin yönünün belirlenmesi harici neredeyse hiç kötü yönde eleştiri görmedim. forumda early access'e karşı çıkanlar arasında en önde bayrak taşırım ama nedense bu oyun için baya bi hype'a girdim. hayır işin kötüsü kesin beceremicem, Lirik falan "aha orada adam gördüm" dediği 10 tanenin 5'inde falan ben ancak adam görüyorum. diğer 5'inde ben düşmanı görmücem, keklik gibi avlıcaklar beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Çeşitlilik baya iyi h1z1 e göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 https://dl.dropboxusercontent.com/s/l7isrs2awn8agp4/7-8.jpg?dl=0 Reno Toros mu bu lan. Beyaz olsa k*rtlerle savaşacak derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 toros değil renault 12 bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 oyunun patlayacağı başarısız olacağı çok belli de insanın canı çekiyor gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 genreyi seven çok büyük bir kesim var. şu oyunda genredeki en iyi alternatif (battle royale türevi olarak). patlaması için bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 şunu yapmışlar, http://img.webme.com/pic/r/renault12/75r12tl1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Aiko said: oyunun patlayacağı başarısız olacağı çok belli de insanın canı çekiyor gene de neye göre belliymiş, hem de çok belliymiş bi söyle bakalım :D h1z1'e göre falan grafikler, animasyonlar, oynanış, aim falan 10 kat daha iyi. üstüne çeşitlilik var. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Yalnız oyundaki adı Dacia o arabanın reno değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Discord'ta kanal falan açalım orada buluşalım abi niye kasıyoruz, ben oynayan görürsem dürter ses ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 nerden closed beta buluruz lan bu hafta sonu için. deli gibi canım çekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 abi oyunu yapan direk arma ve h1z1e battle royale modunu çıkaran adam. üstelik daybreakin ne kadar leş tier bir geliştirici olduğu ortada. şu oyunun batması için gerizekalı olması gerek bu "player unknown" nickli arkadaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 sabonis said: Aiko said: oyunun patlayacağı başarısız olacağı çok belli de insanın canı çekiyor gene de neye göre belliymiş, hem de çok belliymiş bi söyle bakalım :D h1z1'e göre falan grafikler, animasyonlar, oynanış, aim falan 10 kat daha iyi. üstüne çeşitlilik var. daha nolsun. bu tip 4 5 tane oyun oynadım müthiş hype'lanan. h1z1 dışındakilerin çoğu betası bile çıkmadan yalan oldu. gönül ister ki çıksın tutsunda oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 https://www.twitch.tv/lirik son beta haftasonu başladı, sonrasında oyun çıkıyor zaten. Lirik oynuyor şu anda, hype'lanmak isteyen izlesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 şu oyunun çıkmasına oynamayacağım halde seviniyorum. h1z1 in tahtını sallasınlar. Tahta kimin oturduğu hiç önemli değil, yeterki rekabet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 sabonis said: ben h1z1 ve dayz falan oynamadım. nedir bunun artıları mesela diğerlerine göre? sabonis said: Aiko said: oyunun patlayacağı başarısız olacağı çok belli de insanın canı çekiyor gene de neye göre belliymiş, hem de çok belliymiş bi söyle bakalım :D h1z1'e göre falan grafikler, animasyonlar, oynanış, aim falan 10 kat daha iyi. üstüne çeşitlilik var. daha nolsun. abi sen hype'lanınca neden böyle boş, bilmeden hype yapıyosun, anan baban gibi savunuyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 cali olm bak senin kafan ayrı dünyada yorumluyorsun bazen gerçekten. "patlayacak hüehüehüe" ile "patlayacak çünkü grafikler bok gibi, çok buglı, oyunda içerik yok" falan demek apayrı şeyler. hüehüe diyene açıkla bakalım nedir sorun deyince, savunmuş mu oluyorsun otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 abi h1z1 oynamadım diyosun, sonra h1z1'e göre şunları bunları oynanışı aim'i vs'si 10 kat daha iyi diyosun. yoksa ben iki oyunu da oynamadım. bi de bunu 4 gün önce demişsin yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Ben bu oyundaki silahları pek sevmedim. COD kafası silahlar var. h1z1 de daha bi cs:go gibin. geri kalan herşeyi fena durmuyor (streamlerden izlediğim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 calimero said: abi h1z1 oynamadım diyosun, sonra h1z1'e göre şunları bunları oynanışı aim'i vs'si 10 kat daha iyi diyosun. yoksa ben iki oyunu da oynamadım. bi de bunu 4 gün önce demişsin yani.. lirik'in anlattıklarından ve sonrası h1z1 açtım izledim biraz, karşılaştırınca ciddi farklı olduğunu belli ediyor. h1z1'i 20 dakka falan izledim, animasyonlar ve aiming'in bu kadar kötü olduğu bi oyunu insanlar nası oynuyor anlam veremedim yani. oynamadan stream'den izleyerek de görebiliyorsun hangi oyun ne konuda daha iyi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 demin beta key buldum, indiriyorum oyunu. var mı buradan oynayan? pzts'ye kadar sürüyor beta, oynayalım 3-5 oyun. sonra da early access'e geçecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Sabonun önceki mesajına itafen hayır anlayamıyosun h1z1i streamden malesef. Çok sevdiğim bi h1z1 yayıncısı var adam yayında alakasız mesafeden adam görüp vuruyo ben daha görmeden adamları. Oynayınca anlıyosun ki aslında o adam görülüp vurulabiliyomuş Bunu sadece yayından oyun anlaşılıra cevap olarak verdim. Bu oyunu ne oynadım ne de izledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 yayından oyunun ne bok olduğu anlaşılıyor demek ile senin yayında düşmanı göremeyip streamer'ın muhtemelen 27" çok kaliteli monitöründe görüp vurması aynı şey mi lan? :D silahların recoili, aiming, her türlü animasyon, karakterlerin hızı falan saçmalık olarak gözüme çarptı h1z1'de. PUBG bu konularda baya eziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar