Creus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 21ine kadar sürüyor beta ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ty. client kac gb peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 9-10 gb bişi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 şimdilik sadece 2-3 maç yapabildim ama baya eğlendim. böyle hızlı fps oyunları özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Xenocide said: Silphatos said: memory leak var herhalde daha maça girmeden ilk açıldığında 7700mb ram usage gördüm. 2 maç atsan 10gb olacak demek SENİN SİKKOLUĞUNDUR O :D:D:D:D:D http://galeri3.uludagsozluk.com/151/once-kendimi-sonra-seni-vururum_197135.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 coller gene çekmiş fovu 90a balık gibi oynuyo ya asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Cuma akşamüstü server'lar açılınca girip sadece ayarları yapıp bıraktım. Akşam rakıdan geldim, fov 90 anakin ile ordan oraya zıplarken başım döndü kusuyordum abi, o anda tövbe ettim 90 fov'a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 2 el attım. ilk oyunda birinci oldum ikinci oyunda sondan ikinci. ne hissedeceğimi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 İlk oyunda noob'lar vardır abi, ikinci oyun veteran'lara çarpmışsındır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Daesu said: coller gene çekmiş fovu 90a balık gibi oynuyo ya asd 90in nesi balik abi, benim 120de djfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 70 balık, 90 balık sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 balık dedim balıkgöz demedim zaten ekleyin bari aksam oynarız roktansky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 benim de Xynocide. ekleşelim bari yapalım community'mizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Ben yetemem ya. Barıştım bu gerçekle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Ben işleri 2-3 saate hafifleticem, hepinizi eklerim toplaşır qubat peşinde koşarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bingildak said: Ben yetemem ya. Barıştım bu gerçekle =) Abi sacrifice'da zone def yaparsın? Atlayıp zıplamazsın da gelen gideni roketlersin mesela. Böyle böyle bir de bakmışsın, gelene mid-air gidene mid-air modunda terminatör olmuşsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 ben try hard adamım abi, yetemediğimde otizm procluyor ondan sonra işi gücü bırakıp hardcore kasmaya başlıyorum. götürüsü çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Tili_ ekleyin ben de sinsice ekliyorum. bulamadım eklemeyi nvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Tili seni bulamadım, diğerlerini buldum ama follow edebiliyorum onları. Bozuk galiba flist, party falan da pek çalışıyor mu çalışmıyor mu anlamadım valla. remii benim nick'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bingildak said: ben try hard adamım abi, yetemediğimde otizm procluyor ondan sonra işi gücü bırakıp hardcore kasmaya başlıyorum. götürüsü çok oluyor. bu da tam try hard oyunu anasını satim. nasıl hırslanıyorum ilk 3'ün gerisine düştüğüm zamanlarda öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bu işin sonunda özgüvenimiz zedelenecek ya. ezildinmi tam eziliyosun oyunda gururun kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 oynarken baş dönmesi oluyor mu? ben yıllar sonra hl2 deatmatch 10dk oynadığımda komaya girecektim sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 bende olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 gerçek bi bethesda oyunu ya asd https://www.reddit.com/r/QuakeChampions/comments/6azgkk/psa_upload_is_tied_to_fps_causing_massive_lag/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2017 aeeaeauhuehahueahueauhehuaehu türkiyede 100fps üstü oynayamazsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar