Creus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Ofisteyim abi gizlice bi girip bakayım dedim. Sıraya soktu beni de :) İsabet oldu iş bitirip çıkmam lazımdı acilen aahahaha. Yaşasn nerd'lük ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 haber verin bana da pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 loading screenler 5 dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ben anca geldim. roket atan var mı şuan? birlikte/birbirimize roket atalım :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ALBKFB28E0M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 sonic mayhem iyi de trent reyiz da best http://www.youtube.com/watch?v=qVOHTGYoM6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Rail ok gibi de Rocket Launcher için dediğinizi oynayınca anladım abi. Roket silahdan değilde göğsünden çıkıyormuş gibi oluyo ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 oyun bok olmuş bende. stabil 120fps oynuyodum haftalardır, 80lere düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 low mediuma çektim anca oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 şu rocket launcherdaki delayi halletseler çok hoş olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 her oyun sonunda bilgisayar patlıyor asd, ilk açılışta loading 10dk. bi de ilk kez az ram uyarısı verdiğini gördüm bilgisayarın (16gb ram var) what a keke game beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 loadingde 10 kere ekran ac kapa yapio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 indirmeye değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ben dün oynadım sorun yaşamadım valla. loadingler de tam tersi kısalmış. baştaki logolar geçilebilir olmuş, oyun başında mapin cutscene'ini kaldırmışlar vs. yetmez ama evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 %LOCALAPPDATA%Saber InteractiveQuake Championsclientconfig şurda game configdeki ayarları 0 yaptım. şimdi 8-9gb arası ram yiyor çökme mevzuları bitti sıcmış bişiler bu kadar kötü degildi gecen haftalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 gameplay olarak bildiğimiz quake. grafikleri de güzel ama teknik açıdan sıkıntılar var. serverlar laglı. lagdan slayt gibi giden adamdan bi anda tek yiyebiliyorsun. hani bende mi sıkıntı var da adam bu kadar sağlam vurabiliyor anlamadım. oynadığım ilk oyunda 2. oldum Quake Live oynuyordum ara sıra onun etkisi sanırım :D bu arada netcode olarak da sıkıntılar var. Quake Live'da vursan kesin değecek vuruş burada alandan gelen hasarı bile vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 8gb ram var bende, oynayabilecek miyim indirirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 memory leak var herhalde daha maça girmeden ilk açıldığında 7700mb ram usage gördüm. 2 maç atsan 10gb olacak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 8gb ramle sıkıntı yaşamadım 3 oyun da attım. sadece loadingler 5 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 oynadim biraz da class sacmaliklari baydirdi oyundan bir de lag var serverlar stabil degil gameplay eski quake denmiste, o eski quake akiciligini alamadim ben. benden pas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 surda sacriface oynanısı var https://www.twitch.tv/videos/143342744?t=05h48m49s tam pickup modu olmuş. ben girer oynarım geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Silphatos said: memory leak var herhalde daha maça girmeden ilk açıldığında 7700mb ram usage gördüm. 2 maç atsan 10gb olacak demek SENİN SİKKOLUĞUNDUR O :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 ooo manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 sorlag düştü lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 beta bu hafta sonu bitiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar