yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Bana arkadaşlarına ver diye 3 key yollamışlar. İkisi duruyor kullanmak isteyen varsa yazıyorum buraya. NRG9-N78M-Q3HP-8X8F-P48K HMU7-A83C-P6MB-7U6Y-G73B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 aldım birini thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bu akşam 11'de bitiyor bu arada ona göre indirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Betalar arası çok fark olmuyor indirin oynamak istiyorsanız siz yinede. Her haftasonu tekrar açıyorlar betayı. Oyun fena değil beğendim ben oynuyorum 2 betadır.Optimizasyon sorunu var biraz malesef sıkıntılı o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 yakında yine olacaksa iyi biraz oynadım ben de beğendim, optimiasyon sıkıntısı yok gibi geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 CAH3-P39P-C2UF-4Q6F-M36R PAK6-R76B-D6QB-3Q4F-M94N FYF2-Q99Y-N2NA-4E8Y-F67B Perşembe gününden açılıyor beta pazar akşamı kapanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 oyun güzel, baya akıcı ama bone'un dediği gibi ability falan olaylarına kıl kaptım ben de biraz. henüz unlock olmamış 3 oyun modu daha var. umudum, 1 tanesinin Classic olması. karakterler arası speed-health-armor farkları var, quake'in pure skill oyunu olması lazım, class counterlama oyunu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Birazcık modernize uyarlamislar işte. Class counter değil abi abartmayın öyle bir Overwatch değil sonuçta. Topu topu bir yetenek artı pasif var. Can hız farkları da öyle çok değil. Ha tamam Quake için biraz garip pure fps olmaması ama çağ böyle hafif yumuşatmışlar işte eskiyi de çok üzmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 quake'in hl'nin olayi guzelligi buydu abi pure fps. yoksa onmilyon tane alternatifi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 yani ben şeyde biraz isyan ettim, o tank olan class var bitane, ona kaç tane roket salladım ölmedi 40 40 gidiyo canı, yok ölmüyo. uyuz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 valla artık aynı oyunu grafik upgradeleyip çıkartacak halleri yok eklenecek tabiki birşeyler. Eskide kaldı artık o pureskill muhabbeti. Tutmuyor bu saatten sonra öyle oyunlar.Yine de kötü değil ama eli kolu tutmayan adam kimseyi öldüremiyor hala Sacrifice modu gelsin o zaman görecez oynanır mı oynanmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 eski oyunun sırf grafiklerini upgradeleyip cıkarsa ilerdi 10 kat filan ıyı olurdu sundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 ne zmn full release olucak? f2p falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 bi de şey canımı sıktı, hero'lar real money purchaseable veya in-game currency rentable. perma unlock yapamıyosun in game currency ile. dota mantığıyla skin üzerinden para kazanma yapacaklarına lol gibi hero satın alma yoluna gitmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 topu topu 10 15 tane hero anca olur. 15 tane heronun neyini parayla satıcaklarmış of... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Hero olayı benimde pek hoşuma gitmedi açıkçası. Core oyunu koruyup grafik update etselerdi çok daha iyi olurdu. Herolar arasındaki farklarda öyle az değil bariz balance sorunu var şuanda. İlerde bu hero sayıları artınca falan dahada sıkıntı olacak bu. Neyse zaten oyun f2p. Sürekli oynamayı planladığım bir oyunda değil ow gibi. Arada girer hevesimi alır çıkarım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Xenocide said: bi de şey canımı sıktı, hero'lar real money purchaseable veya in-game currency rentable. perma unlock yapamıyosun in game currency ile. su varsa bi cacık olmaz bu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 yine başka bi faul, beta olmasıyla alakalıdır tabi muhtemelen; oyuna girmesi gereğinden uzun sürüyor. bi kere oyunu açınca uzun yükleme sonrası skipleyemediğin sponsor logoları, maç bulması 1.5 dk falan sürüyor, herkesin acceptlemesi bekleniyor, herkes girince map vote bekliyor, sonra herkesin connect olması bekleniyor falaan filaan. ha bi de herkes tamam bağlandı oyun açıldı, maple ilgili kısa bi cutscene bekliyoruz, sonrasında da 40 sn warmup. yoruyor resmen oyuna girmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tridz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Evet yüklemeler bayıyor bir yerden sonra. Harita miktarı arttıktan sonra rastgele seçer belki oylama olayı iptal olur o zaman biraz daha iyi olur. Bir de oyuna girenleri warmupa atar milleti beklemez kimse. Şöyle bir discordumuz var discord.gg/KSSr3p7 beta açıkken oynuyoruz 2-3 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 CD KEYY PLOOOX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bu hafta sonu sanırım, open beta olucakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 bombilo said: eski oyunun sırf grafiklerini upgradeleyip cıkarsa ilerdi 10 kat filan ıyı olurdu sundan. e bu öyle zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 ben bunu aşırı oynamak istiyorum da uzak kaldım biraz betaya herkes girebiliyor mu? key fln mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Bone said: bombilo said: eski oyunun sırf grafiklerini upgradeleyip cıkarsa ilerdi 10 kat filan ıyı olurdu sundan. e bu öyle zaten? değil dicem, championların hp-speed farkları ve abilityleri var dicem, "e onlar o kadar fark yaratmıyo" dicen. ben de sonuçta eskisinin aynısı değil dicem. ki fark yaratmadığına katılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2017 onun ne dediğinin bir değeri yok ya, aynı değil sonuçta. oyunun dinamiklerini değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar