Laraken Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 %50 gerge'yi evde zor tutuyoruz. ne zaman gelecek diye bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 @yumy tam öyle değilmiş şimdi baktım. satıcı emek demiş hırsızlığa emek diyenleri burada yaşatmazlar demiş biri de. çok farketmez, yeterince ciddiyetle kasanlar olmuş yine bunları satamazsın falan diye. komik bence baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Rotweiler said: hailandkill said: ya bırakın bu lisans olaylarını hanginizin işletim sistemi orjinal windows ? yada hanginiz imitasyon bir marka giysi giymedi ? herkes prada ? herkes orjinal parfum mu kullandı bu zamana kadar kimse açık parfum kullanmadı mı Patinin yarısı orijinal Windows sen raad ol *kıps* Bence yarıdan fazlası :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Nako said: Kalite itibarıyla iş eğitimi dersinde çocuklar yaptı deyip kurtulabilirler. ahhaahahhaahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Dark_Soul said: Rotweiler said: hailandkill said: ya bırakın bu lisans olaylarını hanginizin işletim sistemi orjinal windows ? yada hanginiz imitasyon bir marka giysi giymedi ? herkes prada ? herkes orjinal parfum mu kullandı bu zamana kadar kimse açık parfum kullanmadı mı Patinin yarısı orijinal Windows sen raad ol *kıps* Bence yarıdan fazlası :)-D aynen yarıdan fazlası orjidir ama sorsan bir tanesinden bile fatura çıkmaz sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 bi dakka bi dakka o zaman buradan sekip rot ve darksoul'a dalıyoruz. evet beyler türkiye'de faaliyeti olan bir firmanın (microsoft) hizmet ve mallarını kaçak ve faturasız sattığınızı kanıtlarla maliyeye sunuyorum, banka hesap numaralarınız adınız soyadınız da var elimde. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Black-ice said: aynen yarıdan fazlası orjidir ama sorsan bir tanesinden bile fatura çıkmaz sfg faturam var diyen de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Seneler önce buradan win 7 N almıştım onu win10'a update ettim orijinal. Bilgisayar hayatımdaki ender lisanslı ürünlerden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ref varsa 2 adet alıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 sabonis said: bi dakka bi dakka o zaman buradan sekip rot ve darksoul'a dalıyoruz. evet beyler türkiye'de faaliyeti olan bir firmanın (microsoft) hizmet ve mallarını kaçak ve faturasız sattığınızı kanıtlarla maliyeye sunuyorum, banka hesap numaralarınız adınız soyadınız da var elimde. gg aynen iyi bi noktaya parmak dokundurmuşsun. yıllarca faturasız win7 aldı millet bu forumdan. ben en az 4-5 tane fln aldım eşime dostuma rotdan sfgh. bak kimsenin aklına gelmedi o topiclerde dostum bu ürünler faturasız sen bill gates'in emeklerini mi satıyorsun bize diye drama yapmak milletin işine geldi tabi. varsa yoksa küçük esnafa vurun zaten. op'da hanginiz lisanslı ürün kullanıyor diye güzel giriş yapmış bak nerelere geldi konu gelsin görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Aynı şey mi hımınagoygoy.. Birisinde çakal tüketicisin, birisinde kar amaçlı satıcı oluyorsun. Tutarsa burdan yürürüm kafasıyla iş yapıyor belki diye uyarılmış sadece topakta, yargı yok, geçiniz. DRAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 soyle bir durum var... ben zamnında arastırmıstım ozellıkle yurtdısı satısları ıcın ebay uzerınden. eger serı uretıme gecıp 1000 lerce satarsan radara takılıp davalık olabılırsın. ama yok koskoca blizzard gelipte 5k 15k para kazandın dıye senınle ugrasmaz.once kendı botlarını temızlesın onlar ak dular oyunun zaten legıonda asdasldjk alşsjd klş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Millet komun tarzi faceook guruplari kurup tanimadiklariyla karsiliksiz yardimlasiyor siz ise hala birbirimizi nasil baltalariz hesabi yapiyorsunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 benim merak ettiğim şey, bunları hazırlarken ne düşündünüz? hedef kitleniz kim? kaç tane satma hedefiniz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Windowsa laf etmişler Benim windows 7 bildiğin original, faturası da var. Da habire parça değiştirmekten ve format atmaktan, artık fazla aktive edildiğinden , kabul etmiyor cd keyi. Telefonla halledebiliyordum ama, ikide bir telefon muhabbetinden gına geldi , ilaçlayıp geçiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Bi 10-12 yıl önce olsa alan belki olurdu da zamanlama çok yanlış be arkadaşım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar