Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow oyun flama ( kendi üretimimiz )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konuyu açan tam bir keko ama şu blizzardı avukatı gibi bık bık edenler de çok rahatsız edici. yok telif yok bilmemne. çok yanlış olduğunu düşünüyorsan git ihbar et malı da alma.
koskoca corporation sizin etik ahlak bekçiliğinize kaldı sanki.
Mesaj tarihi:
pazar baltaları çıkmış lan yine. olm 20 liraya 15 tane flama satacak adama niye telif falan diye çıkışıyorsunuz manyak mısınız hdufahsufha
ama çok çabuk geri vites çekmiş eleman da :D
Mesaj tarihi:
"güzel olmadığı için baltalamışlar, lisans falan hikaye" diyerek havaya zıplıyor ve iki tarafa da spagat kick deniyorum

*d20*
3!

"bacakları açabildin ama yeterince yükseğe zıplayamadığın için kimseye vuramadın. yere düşene kadar kapatamadığın için de lambur lumbur yerlere yuvarlandın. gürültüye koşan GERGE'nin bir anda açtığı kapı açık olan bacakların arasından..."
Mesaj tarihi:
Yok o alıntı yapınca, özel mesaj diye sanada geliyor, forumunu özelliği o , oyle bir şey olmasın ? Sana özel mesaj atmamış, alıntı yapmıştır.

Neyse sorduğum soruya cevap bekliyorum. Arka sayfada kaldı.
Mesaj tarihi:
Quo-Vadis said:

Yok o alıntı yapınca, özel mesaj diye sanada geliyor, forumunu özelliği o , oyle bir şey olmasın ? Sana özel mesaj atmamış, alıntı yapmıştır.

Neyse sorduğum soruya cevap bekliyorum. Arka sayfada kaldı.
eğer sizin kurdugunuz bir organızasyon ise etiket dahi bastırabılırım arma vb aklınıza gelebilecek herşey fakat istenilen miktar makineyi açtığımıza deysin
Mesaj tarihi:
hailandkill said:

Eğer sizin kurdugunuz bir organızasyon ise etiket dahi bastırabılırım arma vb aklınıza gelebilecek herşey fakat istenilen miktar makineyi açtığımıza deysin

Yok şimdi tek tek her kulüp armasından birer tane olup 50 adete kadar arma veya flama şeklinde bir şey olabilir diye düşündüm. Ama büyük miktar olmalı diyorsan, o zaman başka bir zamana kalacak. Veya başka bir şey lazım olursa, o zaman tekrardan görüşürüz.
Mesaj tarihi:
said:
Başkasına ait marka hakkını ihlal ederek mal üreten, satan, ticari amaçla satın alan , nakleden ve depolayan kişilere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 20 bin güne kadar adli para cezası verilecek.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/taklit-mal-uretene-hapis-cezasi,6WiHUQgQskOQ9cJmMwaUAw
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

olm horde bayrağı kırtasiyede 1 liraya satılan türkiye bayrakları gibi olmuş şdjgfdlşjgdgd

ahahah aynen baya başarısız.. Elayıns da yapısı itibariyle kurtarmış yoksa o da tırt.
Mesaj tarihi:
hailandkill said:

ya bırakın bu lisans olaylarını hanginizin işletim sistemi orjinal windows ? yada hanginiz imitasyon bir marka giysi giymedi ? herkes prada ? herkes orjinal parfum mu kullandı bu zamana kadar kimse açık parfum kullanmadı mı

Patinin yarısı orijinal Windows sen raad ol

*kıps*
  • Yeni Oluştur...