Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Gerçekten avrupada böyle türklerin birebir temsili aileleri görmek hepimizi heyecanlandırıyodur. https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/5wzlf2/crytek_employee_here_havent_been_paid_in_2017/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 beni heyecanlandırmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mithat kod yazdigin gibi acma su konulari nolur. Ne basligi ne de demek istedigini anladim. Crytek elemanlarina odeme yapmamis, evet, sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Sonuna /s mi yaziim? Belli ki admlar tırt para çalan çalışanlarına ödeme yapmayıp kendilerine lüks araba alan mal patron tipi. Bizde de bunlardan çok var e avrupada doğru tanıtıolar bizi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 dünyanın her yerinde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 napak ben anlamadım. mount and blade cdlerimizi yakıp boykot mu edek dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 paticikde gördüğüm en mal konulardan hatta top tier bu ne lan asasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 abi bu arada adamların soyadı Yerli, "Yerliler" yazman ayrıca saçma olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Bosver mithat birde avrupaya bizi senin temsil ettigin bir dunya dusun. Kötünün kötüsü var. temsil etmek de neyse mk sanki eurovisiondan bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Hepimiz bi araya gelip adamlara söveriz die düşünerek açtıydım başlığı. Herkes bi araya gelip bana saydı. Olsun insanları ortak bi konuda buluşturma hedefi gerçekleşmiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 yerliler paraları bize göndermiş :) başlık ilgi çekici olmuş, açılana kadar düşündürücü, sunum olarak yüksek not veririm, ama giriş ve açıklayıcı paragrafın yetersizliği ve habere dair data eksikliği, için çok not kırılır. pazarlama ok, satış ve teslimat sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Red said: mount and blade cdlerimizi yakıp boykot mu edek dfs. bunlar onu yapanlar degil abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Adam garbagea acmis en azindan ne yaptigini biliyor. Vurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Tam bir milliyet başlığı olmuş ahansdzxcasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 mithat'ın banlanması yakın ya her postuna di'den ayar dolu bi mesaj geliyor istisnasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 hay allah dünyaya rezik olduk neyse en azından çalması mümkün diye başkalarının web kodlarını çalan developerlarımız yok. oh mith.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 500mil yatirim yapmiyo muydu bunlar aksdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Mithat said: Hepimiz bi araya gelip adamlara söveriz die düşünerek açtıydım başlığı. Herkes bi araya gelip bana saydı. Olsun insanları ortak bi konuda buluşturma hedefi gerçekleşmiş en azından. hjgasdja badluck mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 VUR HA VUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Black-ice said: mithat'ın banlanması yakın ya her postuna di'den ayar dolu bi mesaj geliyor istisnasız. Forum kuralina uyan, ariza cikarmayan, ortaligi karistirmak icin var olmayan herkese acik abi forum. Uslup duzgun olduktan sonra suradan atilmasi mumkun degil kimsenin. En azindan ben atmam, benim atmadigimi da Dyna hic atmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 evli cocuklu adam, kalplerdeki kaymak oldu dyna artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar