Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Örnek bir Türk Ailesi "Yerliler"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerçekten avrupada böyle türklerin birebir temsili aileleri görmek hepimizi heyecanlandırıyodur.

https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/5wzlf2/crytek_employee_here_havent_been_paid_in_2017/
Mesaj tarihi:
Mithat kod yazdigin gibi acma su konulari nolur. Ne basligi ne de demek istedigini anladim. Crytek elemanlarina odeme yapmamis, evet, sonra?
Mesaj tarihi:
Sonuna /s mi yaziim?

Belli ki admlar tırt para çalan çalışanlarına ödeme yapmayıp kendilerine lüks araba alan mal patron tipi. Bizde de bunlardan çok var e avrupada doğru tanıtıolar bizi demek.
Mesaj tarihi:
Bosver mithat birde avrupaya bizi senin temsil ettigin bir dunya dusun. Kötünün kötüsü var.

temsil etmek de neyse mk sanki eurovisiondan bahsediyoruz.
Mesaj tarihi:
Hepimiz bi araya gelip adamlara söveriz die düşünerek açtıydım başlığı. Herkes bi araya gelip bana saydı. Olsun insanları ortak bi konuda buluşturma hedefi gerçekleşmiş en azından.
Mesaj tarihi:
yerliler paraları bize göndermiş :)

başlık ilgi çekici olmuş, açılana kadar düşündürücü, sunum olarak yüksek not veririm, ama giriş ve açıklayıcı paragrafın yetersizliği ve habere dair data eksikliği, için çok not kırılır.

pazarlama ok, satış ve teslimat sıkıntılı
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Hepimiz bi araya gelip adamlara söveriz die düşünerek açtıydım başlığı. Herkes bi araya gelip bana saydı. Olsun insanları ortak bi konuda buluşturma hedefi gerçekleşmiş en azından.

hjgasdja badluck mithat
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

mithat'ın banlanması yakın ya her postuna di'den ayar dolu bi mesaj geliyor istisnasız.

Forum kuralina uyan, ariza cikarmayan, ortaligi karistirmak icin var olmayan herkese acik abi forum. Uslup duzgun olduktan sonra suradan atilmasi mumkun degil kimsenin. En azindan ben atmam, benim atmadigimi da Dyna hic atmaz heralde.
  • Yeni Oluştur...