cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ya gecen haftalarda ofiste insanlarla konusuyordum. Gazlarina geldim yillar sonra tekrar hafif hafif kosmaya basladim gecen hafta. Target koydum, 2 hafta sonra 10klik Fast Run Marathona giriyorum Den Haagda. Seneye 20k, sonraki sene de NYC Maratonunda 40k (2018 biletleri bitmis sanirim, NY Timesda ismini yaziyorlarmis ama sekle bak mk) kosayim ofiste sanim yurur, havasini atarim diyordum. Neyse bugun ofisten biriyle kosuya cikalim dedik ogle yemeginden once. Kosu partnerimi cok iyi secmistim, kendime guvenim tamdi. Adam 55 yasinda, bingil bingil gobegi sallanan ve artifical hip takilmis bir abimiz (kosmasi bile yasakmis sanirim). Adam 5. kmden sonra benim hizimla dalga gecmeye basladi :( Neyse 6.5 km kostuk geldik ofise geri. Sordular nasil gecti diye, soyle dedi adam: Well, at least he survived... Dedim bu adam insan degil, kosmayin bununla. Poker masasina oturup abi ben hic bilmiyorum, ilk defa oynuyorum, lutfen fazla ustumuze gelmeyin diyip tum parani tokatlayanlar gibi tam dedim. 40li yaslarda bir eleman arkadan seslendi, gel benimle kos abi o zaman ben her hafta 1 kere kosuya cikiyorum dedi. Oke geleyim dedim, 30 km kosmadan durmak yok ama dedi? Wat? Lan ben daha gecen hafta basladim, onu gectim o gobekle sen 30 km nasil kosuyorsun? Baska bir soru 30 km kosup o gobegi hala nasil koruyabiliyorsun, kas mi lan o? Neyse moralim bozuk sekilde reddettikten sonra kahve almaya gittim. Icimden de geciriyorum, gostericem olm hepinize, calisayim birkac ay daha sizinle kapisir hale gelicem, NYde maratonu kosayim hepinize posta koyucam yasli falan demeden diye. Daha genc 30lu yaslarin basinda bir calisana denk geldim, ispanyol birde. Bu tembeldir diye dusundum. Basladim dert yanmaya. Abi dedim bu ofisin yaslilari bir degisik. Tipine baksan 2 km kosamaz dersin adamlar boyle boyle kosuyorlar, sakin bunlara kanip bunlarla kosuya cikma dedim. I am pretty sure I can keep up with them dedi. Dedim abi bilmiyorsun bak fena bu adamlar didim. Demez olaydim acti kolunu bana dovmesini gosterdi. IRON MAN TRIATHLON DOVMESI VAR ADAMIN MK. Et tu, brute? dedim. Kac saat dedim, 11 saatte bitirmis iron mani... Tum challenge gazimi icime kacirdi adamlar, tum hevesim kacti bu ne arkadas. Bir maraton kosup havasini atamayacak miyiz lan bu ofiste :( Bana da yaziklar olsun ya resmen rezillik butun ofis dalga gecti resmen :( Bir de siz vurun dedim yazdim buraya. Vurun mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Benimle koş, lisedeyken bile bir kilometrede nefes nefese kalırdım. Gerçi ben de koşmam tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hava atmak için koşacaksan hiç koşma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Hayir o hava atilacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Fistan a katildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 burda onların keşfettiği senin keşfedemediğin bir şey var. sen başarı ölçütünü onların başarı durumuna endexliyorsun. yani o şunu yapıyor bende buna yetişmeliyim diye hedef koyuyorsun. böylece potansiyelinin üst noktasını onların potansiyeline sabitleyip doğal olarak bu değerden daha azını elde ediyorsun. kendinden başkasıyla yarışma bu gibi durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Senin lvl'ın farklı Türkiye'den gelmişsin. Nike, Asicsin fln programları var. Onları uygulayarak ortalama hız 20k koşarsın rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 10k rahat koşar da 20k çıkmaz 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Kilo varsa 10k da cikmayabikir 1 ayda. Neyse inspiration istiyorsan 110kg iken yurume cok hafif kosmaya baslamistim 1 sene sonra cts half maraton kosup pzr 250km bisiklet binebilcek kivama gelmistim. Imkansiz degil yani. Ama cabalamak gerekiyor. O kosu bandinda 10 dakika duramadigim gunleri de biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 adam amerika'da calisiyor, dert ettigi seye bak la. hani bu yazdiklari "benim soyledigim 4kiloluk pirzola tabagindakilerin bir yani yanik geldi... halbuki ben iyi pismis hayal ediyordum..." gibi bisi kaliyor. olm derdin ne? 3-4gun kosmaya basla. olunca olur. cok ilginc hayatlar lan. ben amerika'da olsam sanirim son derdim "bingil gobekli adamin beni gecmesi" olurdu. maksimum, "aa amerikadayim lan. central park'ta kosarim her gun filmdekiler gibi!" derdim ve de gulerdim. acaipli amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Aynısı benim arkadaş yapacaktı. Beni aldı çıktık koştuk/yürük felan, ertesi gün fıtık oldu. Birde beni zorladı baya, yavaşım diye bıraktı beni koştu 1-2 km geri geldi adfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ne ofisi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 senko said: Kilo varsa 10k da cikmayabikir 1 ayda. Neyse inspiration istiyorsan 110kg iken yurume cok hafif kosmaya baslamistim 1 sene sonra cts half maraton kosup pzr 250km bisiklet binebilcek kivama gelmistim. Imkansiz degil yani. Ama cabalamak gerekiyor. O kosu bandinda 10 dakika duramadigim gunleri de biliyorum... Evet abi inspiration lazim. Zaten asil amac boyle gazla bragging rights icin ugrasirken saglikli biraz daha atletik bir yasama ulasmak. Isten erkenden cikip aksam 3 saat dota atacagima gaza gelir haftada 4-5 kere kosarim uzun uzun. He tabi gobekli dayilarin ezmesi cok koydu o ayri:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 cicibeybe said: Daha genc 30lu yaslarin basinda bir calisana denk geldim, ispanyol birde. Bu tembeldir diye dusundum. Basladim dert yanmaya. ..................... IRON MAN TRIATHLON DOVMESI VAR ADAMIN MK. Et tu, brute? dedim. Kac saat dedim, 11 saatte bitirmis iron mani... cok yanlis millete sormussun. ispanyolla hep dagda bayirda. kosar bisiklet yapar yapar da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Feamer said: Ne ofisi o? FINANS OFISI ABI HAHAHA NASIL BIYERMIS YAHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 kondisyon oyle bisey ya, istedigi kadar gobegi olsun bunye ona alismissa gecip gider adam. sabredip calismak lazim, ayni kondisyona ulasana kadar moral bozma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sen de kas yaparsın abi bu da soru mu? o da sağlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 300 metrede soluma organlarım yer değiştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 tiLi said: sen de kas yaparsın abi bu da soru mu? o da sağlıklı Kas yapmak cok daha zor ya kondisyon kazanmaya gore. Bisiklet yapinca hele arpa ve bulgura da tabii degiilsin istedigi ye zaten gunde 5000kcal harcamis oluyorsun.O guzelligi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 senko said: Kilo varsa 10k da cikmayabikir 1 ayda. Neyse inspiration istiyorsan 110kg iken yurume cok hafif kosmaya baslamistim 1 sene sonra cts half maraton kosup pzr 250km bisiklet binebilcek kivama gelmistim. Imkansiz degil yani. Ama cabalamak gerekiyor. O kosu bandinda 10 dakika duramadigim gunleri de biliyorum... sen nerene 110kg aldın?? anam pelüş gibi bişeysindir o zaman atsana fotonu ayrıca koşmak ne ya afrikalı gibi http://i.imgur.com/r68g0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ankarada calisirken oyleydik iste 100-110 arasi gidip geliyordum. Spora baslamadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hani amerikolular şişko ve tembeldi la koskoca internet yalan mı sölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Ben hollandada calisiyorm abi amerikali nerden cikti. Nyc olayi fantezi, soyle guzel bir hedef koyayimda motive olayim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Düz tabanım epilepsi ve gut var.Cok net 50mt kosarım hava cok sıcak veya asırı yagıslı degilse.Ama ofisde böyle bir rezillige düşmedim. Parasıyle rezil olan bir pati üyesi vardı onun gibi olmussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Panpa skma canini Madem Turksun goster urksun politikasini izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar