Xaero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 https://www.psikologofisi.com/soru-sor Lazım olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Sordum bekliyorum, umarım reklam uğruna anlamsız bir cevapla karşıma çıkmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Xaero teşekkürler site için ama self-contained bir cevap vermeleri zor gibi geliyor bana eninde sonunda doktorla randevuya bağlanacak bence. Ufak bir şey sorayım elimi kaldırasım gelmiyor canım bir şey istemiyor diye bakalım ne diyecekler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Bana sorsana. Baharatlı ve acı şeyler yemelisin öncelikle. Başını ve ayaklarını sıcak tutmalısın. Ayrıca kasları esnetecek harekerler yapmalısın. Tavanda elma varmış onu iki elinle almaya çalışıyormuş gibi ayak parmaklarının ucunda yukarı esnemelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Var mı başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Aşırı agresifim durmadan bağırıyorum , her şeye bağırıyorum, yanlışa tahammül edemiyor yine bağırıyorum. Tek iken aklıma gelen yanlışlara bağırıyorum, çok boşta kalırsam şarkı dinlerken şarkıyı bağıra bağıra söylüyorum. Ayrıca bu nedenle deli olduğumu düşünüyorum.Psikologa görünmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 asabını bozan şeylerin sebebini dışarda değil kendinde ve kendi seçimlerinde ara bul. Sinirini bozan şeye spesifik örnek verirsen bende somut bir örnek verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 sinera said: Aşırı agresifim durmadan bağırıyorum , her şeye bağırıyorum, yanlışa tahammül edemiyor yine bağırıyorum. Tek iken aklıma gelen yanlışlara bağırıyorum, çok boşta kalırsam şarkı dinlerken şarkıyı bağıra bağıra söylüyorum. Ayrıca bu nedenle deli olduğumu düşünüyorum.Psikologa görünmeli miyim? Bi dayak ye geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hahahha ekran karşısında ne bağırmıştır şimdi heüheüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 temsili http://www.youtube.com/watch?v=q8SWMAQYQf0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Yok be abi şuan relax moddayım. Genellikle iş konusunda oluyor en büyük takıntım iş.Millete iş veriyorsun, belli sözler verilerek iş bağlıyorsun,yapacak adamdan da sözü sonra yarım ağızla yaa abi iş yetişmeyecek diye geri dönüş alıyorsun. Tamam bu 1 olur 2 olur her denediğin adamda hatasını kabul etmeme durumunu sindiremiyorum. E tabi böyle böyle manyak gibi bağıran bir adam oldum çıktım. Bazen sinirimi trafikten çıkarıyorum lan salak sinyalsiz oraya girilir mi diye bağıra bağıra.Kendimde çok trafik kurallarını harfiyen yerine getiren biri olduğumdan değil. Ama asıl kafamı karıştıran müziği söyleme kısmı. Yapıyorum sonra lan ben niye deli gibi bağırıyorum diye kendimi sorguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 İş yaptırmak senin sorumluluğundaysa bir şekilde yaptırman lazım ama. İnsanı da manage edebilmeyi öğrenmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 E dedimya kendi seçimlerinde ara sebebini. Ya çalıştığın adamı değiştir herkeste aynısı oluyorsa işini değiştir. Başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Utandım yazamadım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 var insanlara çok bağlanıyorum. sadece karşı cinse değil arkadaş olanına da. siteye yazmaya üşendim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 esas guzin abla acin o daha giderli olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Rasmon said: Utandım yazamadım ya :D Özelden yaz @Khiran Senin sorun biraz derin. Amacın hedefin var mı kısa veya uzun vadeli. Boşlukta olabilirsin. Öz iletişimin zayıflamış olabilir. Düzenli olarak tek başına yapabileceğin aktiviteler bul. Sabah çok erken saatte yürüyüş. Bisiklete binmek. Duvarla tenis oynamak çok iyi gelebilir öz iletişimini kuvvetlendirmede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Pinpon topu ve raketiyle sektirme denemeleride yapabilirsin ama günde 3 kere günün sana uygun saatlerinde düzenli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 4-5 tane site var böyle. Psikologlara 1700tlye premium üyelik satmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ?? hem para vereceksin hem bedavaya insanlari dinleyeceksin.. niye ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 e reklamını yapıyor işte. 2 kelam edip sonrasında muhtemelen gerisini gel görüşelime bağlıyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 olm sitede az aşağı inin görün bedavayı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 de reklamini yapabilmen icin insanlarin oraya girmesi vs vs lazim.. 1700 e facebooka google e ilan veririm daha cok donutu olur.. on gorusmesi 30 tl 30 dak.. sonrasi 45 dakikasi 88 lira.. ki bunlar site uzerindendir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar