Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikologlara ücretsiz soru sorun!

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Bana sorsana. Baharatlı ve acı şeyler yemelisin öncelikle. Başını ve ayaklarını sıcak tutmalısın. Ayrıca kasları esnetecek harekerler yapmalısın. Tavanda elma varmış onu iki elinle almaya çalışıyormuş gibi ayak parmaklarının ucunda yukarı esnemelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşırı agresifim durmadan bağırıyorum , her şeye bağırıyorum, yanlışa tahammül edemiyor yine bağırıyorum. Tek iken aklıma gelen yanlışlara bağırıyorum, çok boşta kalırsam şarkı dinlerken şarkıyı bağıra bağıra söylüyorum. Ayrıca bu nedenle deli olduğumu düşünüyorum.Psikologa görünmeli miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

sinera said:

Aşırı agresifim durmadan bağırıyorum , her şeye bağırıyorum, yanlışa tahammül edemiyor yine bağırıyorum. Tek iken aklıma gelen yanlışlara bağırıyorum, çok boşta kalırsam şarkı dinlerken şarkıyı bağıra bağıra söylüyorum. Ayrıca bu nedenle deli olduğumu düşünüyorum.Psikologa görünmeli miyim?

Bi dayak ye geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok be abi şuan relax moddayım. Genellikle iş konusunda oluyor en büyük takıntım iş.Millete iş veriyorsun, belli sözler verilerek iş bağlıyorsun,yapacak adamdan da sözü sonra yarım ağızla yaa abi iş yetişmeyecek diye geri dönüş alıyorsun. Tamam bu 1 olur 2 olur her denediğin adamda hatasını kabul etmeme durumunu sindiremiyorum. E tabi böyle böyle manyak gibi bağıran bir adam oldum çıktım. Bazen sinirimi trafikten çıkarıyorum lan salak sinyalsiz oraya girilir mi diye bağıra bağıra.Kendimde çok trafik kurallarını harfiyen yerine getiren biri olduğumdan değil.

Ama asıl kafamı karıştıran müziği söyleme kısmı. Yapıyorum sonra lan ben niye deli gibi bağırıyorum diye kendimi sorguluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

Utandım yazamadım ya :D

Özelden yaz

@Khiran

Senin sorun biraz derin. Amacın hedefin var mı kısa veya uzun vadeli. Boşlukta olabilirsin. Öz iletişimin zayıflamış olabilir. Düzenli olarak tek başına yapabileceğin aktiviteler bul. Sabah çok erken saatte yürüyüş. Bisiklete binmek. Duvarla tenis oynamak çok iyi gelebilir öz iletişimini kuvvetlendirmede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...