Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Abimlerin Fiesta'yla takasa girmek istiyor Ford bayisi. Fiesta'da akü problemi var bir türlü çözülemeyen. ST Line Ford Focus 1.0L Ecoboost verelim demişler. Top Gear 7/10 vermiş başka yorumlarda da e iyiii işte modunda herkes. Ama burda süren var mıdır? Araç nasıl bir araç. Şehir içi kullanım olacak sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Yapıştır gitsin. Ayrıca akü problemini nasıl çözemiyorlar? Salak mı o bayidekiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 fort işte, honda olsa japonyaya mektup yazarsın herkes hizaya gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 valla anlamıyorum. 1 ayda 10. kez kaldı araba. bi yere gidiyor kız, gelirken biniyor akü bomboş. akü değiştirdiler en son gene olunca bugün böyle bir teklif yapmışlar. 1.0 ölür mü kalır mı koca focusta diye çekincesi olmuş abimin de. Sırf yenge kullanacak zaten, dediğim gibi sırf şehir içi kullanacak. Hızla işi yok bayırda mayırda sıkıntı çıkaracak arabayı da salmazlar herhalde 2016da dünyaya diye düşünüyorum ama emin olmak için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 akü boşalıyosa şarj dinamosunu niye değiştirmemişler ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 10 servis macerasının tamamını bilmiyorum. hepsinde bişeyler yaptılar sözde. 8.de elektrik kaçağı mı var ne var diye baktılar bulamadılar, 9.da da akü değiştirdiler bi onları biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 fiesta 1.0 ecoboost , fiesta 1.6 dan daha performanslı 120-130 km hıza kadar. tüketimi de daha düşük. vergisi de düşük. focusta da farklı değildir herhalde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 1,0 olduğuna bakma güçlüdür o motorlar, bence de yapıştırın geçin. Yakıt tüketimi de Fiesta kadar düşüktür onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 http://kiyas.la/tr/araba/karsilastir/Ford-Focus-1.0-EcoBoost-Titanium-vs-Ford-Fiesta-1.6-Titanium-Powershift yani model ne bilmiyorum fiesta'nın ama şöyle bir kıyaslamasını koyabilirim bir de. kullanılabilir alan kazancı bile takasa girmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 abi biri focus biri fiesta ama o karsilastirmanin.. bu arada sarj dinamosu bozuktur sarj etmiyordur.-ki hic arabadan anlamam..-- focus cok hantal abi..tam bir basiyorsun 1 sn kadar sonra dedigini yapiyor arabasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 c kasa düşük motor akar ya bakayım fiyatı nasılmış octavia referans bu konuda, ondan ahalımı ucuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 para iadesi yapıyorlarsa iade edin bence. bizde şirket araçları 1,5 Dizel otomatik focus, ford nasıl batmıyor diye konuşuyoruz her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Bu arada bayi böyle bir takasa giriyorsa ve sıfır yeni aldıysanız, bayi buyback yaptığı araçlardan biri ile takaslıyor olabilir. Buyback sebebini bilemezsiniz tabi ama risk sonuçta. Bence direkt ayıplı mal kategorisinde yenisiyle değiştirsinler arabayı. Davayı açsanız direkt kazanırsınız zaten de uğraşmayıp ikna etmeye kastırmak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 dana22 said: abi biri focus biri fiesta ama o karsilastirmanin.. abi zaten fiesta'ya karşılık focus veriyorlarmış, ondan öyle yaptım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ford denince kulaklarımda traktör motoru sesi beliriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 https://www.otopark.com/2016/12/pancar-tursusu-ford-focus-1-0-ecoboost-st-line/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Fiyat: 95.170 TL abi siz tasak mı geçiyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 hakikaten oha lan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Esh said: Fiyat: 95.170 TL abi siz tasak mı geçiyosunuz? oha 67k ya octavia var bu 1.0 ın esprisi ucuz olması yahu, çok acaip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 yanlış yazmışlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Yakıt tüketimi ort: 8 litre çok değil mi? Ayrıca bagaj 318 litre ile yetersiz buldum kendime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 çok. demek ki kasa kaldırmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 abi yeni xc90 hibrid sanırım. 2.5lt karma tuketim var. yanlış olmasın tabi tam göremedim ama boyle salak salak değerler varken artık 8 litre falan ayıboluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 focuslar normalde zaten 7 kusur yakiyor sehir ici..ancak sehir disi cok ise 7 altini gorebiliyorsun.. ki o yazan 8 ise rahat 9 10 civari yakiyordur ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 halka yalan yanlış bilgi vermeyin. 1.0 Ecoboost ST Line 101.630 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar