Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Focus 1.0L Ecoboost

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Abimlerin Fiesta'yla takasa girmek istiyor Ford bayisi. Fiesta'da akü problemi var bir türlü çözülemeyen. ST Line Ford Focus 1.0L Ecoboost verelim demişler.

Top Gear 7/10 vermiş başka yorumlarda da e iyiii işte modunda herkes. Ama burda süren var mıdır? Araç nasıl bir araç. Şehir içi kullanım olacak sırf.
Sosyal ağlarda paylaş

valla anlamıyorum. 1 ayda 10. kez kaldı araba. bi yere gidiyor kız, gelirken biniyor akü bomboş. akü değiştirdiler en son gene olunca bugün böyle bir teklif yapmışlar. 1.0 ölür mü kalır mı koca focusta diye çekincesi olmuş abimin de.

Sırf yenge kullanacak zaten, dediğim gibi sırf şehir içi kullanacak. Hızla işi yok bayırda mayırda sıkıntı çıkaracak arabayı da salmazlar herhalde 2016da dünyaya diye düşünüyorum ama emin olmak için soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bayi böyle bir takasa giriyorsa ve sıfır yeni aldıysanız, bayi buyback yaptığı araçlardan biri ile takaslıyor olabilir.

Buyback sebebini bilemezsiniz tabi ama risk sonuçta.

Bence direkt ayıplı mal kategorisinde yenisiyle değiştirsinler arabayı. Davayı açsanız direkt kazanırsınız zaten de uğraşmayıp ikna etmeye kastırmak daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...