ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Selam, 4 diş eksiğim var (hepsi farklı yerlerde). Galiba artık yaptırmak durumundayım. İnternete baktığımda 500'den fazla marka, bir o kadar da klinik var. kemiğe vida çakılma işlemi hafife alınacak bir iş olmadığı için sizlere de sormak istedim. Burada yaptıran ettiren vardır. Var mı öneriniz? istanbul'da şu klinik'e git, şu fiyat gibisinden? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Medipol, 1700 TL/diş, 2 kisi sorunsuz referans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben tıbbi cihaz işindeyim. Paran varsa Zimmer Biomet'in implantını kullan. Yoksa hangi markayı alacaksan bir bana çıtlat bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben kendi yerimde yapıyorum ama pahalı 2500 diş başı fiyat amerikan malı (intralock). Fiyatlar 1500-3500 arası değişiyor ortalama. Cerrah olmayan birine yaptırma. Her ben cerrahım diyene inanma. Özel bir sorun olursa mesaj atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 aman derim iyi seç. babam önce 40 yıllık dişçisine gitti, bi türlü olmadı, vidalar tutmadı, şişti enfeksiyon oldu bilmemne adam neredeyse 1.5 sene dişsiz gezmek zorunda kaldı. sonra başka bir dişçiye gitti de hallettiler 6 ayda ama tabii babamın komple bütün ağız değişti, komplikasyonlar ondan kaynaklı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 lisa yan sıra arkadaşım dişçi oldu mübarek cocukla gidiyorum hala lise geyiği yapıyoruz para vericem almam falan diyor pos makinasını alıp kendim çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 senin maskeden yaptırıp sırayla gitsek anlar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Ben gittim cok fena dovuyolar. Abilerini falan cagiriyo hatta. Ama temiz dayak yani, oyle kan yok yerlerde. Hijyenik zaten eldivenle dovuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Diş başı 1500-3500 tl bütçene göre değişir... Ne kadar ayırmayı düşünüyorsun söyle o fiyat aralığında tavsiye al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 salla disleri o paraya araba alirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 ya ben yazın cektirmiştim 6-7 ay oldu tr ye dönünce yaptırırırm diorm oda bu yaz anca bi sorun olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda. Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI. Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 büyük geçmiş olsun 50k fenaymış, ama sağlık işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Masakari said: Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda. Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI. Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim? Neden tekrar yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 gidip no name cin markası yaptırırsanız bacağı vida yuvası falan tutmaz o yüzden bi sorun çıkınca yenisi yapılmak zorunda kalır. sanırım babana bu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 alman ve isviçre markaları aynı kalitede, hepsi üst düzey. esh demiş zaten çin malı yaptırmayın çok var piyasada, hepsi bok gibi. bir de yeni ispanyol bir marka çıktı bizim hanım arada onu da veriyormuş fiyatı uygun, kaliteliymiş falan. öğrenirim markasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Tutmuyormuş önceden yapılanlar, kemiğe değil dişleri kesip, köklerine yapmışlar. Şimdi kökler çekilip direk kemiğe yapılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 30 sene önce falan yaptırmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Tıbbi cihaz da alman isviçre ...vb gibi malı diye bir kavram yok malesef. (Bir bizde yazmak zorunlu) FDA onayı varmı yokmu ona bakmak lazım veya onaylı kruluşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ginaly said: Medipol, 1700 TL/diş, 2 kisi sorunsuz referans doktor falan çok önemli hastane hava civa. yakıştıramadım. tam bir plazacı referansı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 ya benimde 4 tane dişe yaptırmam gerekiyor. dişlerde sorun yok şu an ama olacak yani biliyorum, üzerindeki dolgular 14 yıllık falan ve dişin çoğu kayıp zaten kurtarılmayacak bir şeyi kurtarmıştı zamanında. fiyatından çok eziyetini merak ediyorum abi. birinci elden yaptırıp da (iyi implant ve cerraha) eziyetini sürecini anlatabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 /summon _Archangel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 eziyeti yok matkapla hemencik gömüyorlar. Hassas bünyen varsa dıştan morluk olabilir. Çok temiz tutman şart ama normal dişten daha iyi bakılması gerekiyor. Bekleme süresi geçince üstüne dişi takıyorlar bir kaç ay sonra. Strauman 800 avro camlog 700 avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 birkaç ay sonra mı... vay anam vay. dişsiz mi dolaşıyoruz aylarca? bir de matkapla derken bildiğimiz testere filmi gibi bir sahne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2017 pascalnouman said: /summon _Archangel çoktan summonlanması lazımdı kendi kendine ama görmedi sincap herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar