Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş İmplantı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

4 diş eksiğim var (hepsi farklı yerlerde). Galiba artık yaptırmak durumundayım. İnternete baktığımda 500'den fazla marka, bir o kadar da klinik var. kemiğe vida çakılma işlemi hafife alınacak bir iş olmadığı için sizlere de sormak istedim. Burada yaptıran ettiren vardır.

Var mı öneriniz? istanbul'da şu klinik'e git, şu fiyat gibisinden?

Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
Ben kendi yerimde yapıyorum ama pahalı 2500 diş başı fiyat amerikan malı (intralock). Fiyatlar 1500-3500 arası değişiyor ortalama. Cerrah olmayan birine yaptırma. Her ben cerrahım diyene inanma. Özel bir sorun olursa mesaj atabilirsin
Mesaj tarihi:
aman derim iyi seç. babam önce 40 yıllık dişçisine gitti, bi türlü olmadı, vidalar tutmadı, şişti enfeksiyon oldu bilmemne adam neredeyse 1.5 sene dişsiz gezmek zorunda kaldı. sonra başka bir dişçiye gitti de hallettiler 6 ayda

ama tabii babamın komple bütün ağız değişti, komplikasyonlar ondan kaynaklı da olabilir.
Mesaj tarihi:
lisa yan sıra arkadaşım dişçi oldu mübarek
cocukla gidiyorum hala lise geyiği yapıyoruz
para vericem almam falan diyor
pos makinasını alıp kendim çekiyorum
Mesaj tarihi:
Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda.

Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI.

Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim?
Mesaj tarihi:
Masakari said:

Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda.

Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI.

Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim?

Neden tekrar yapılıyor?
Mesaj tarihi:
gidip no name cin markası yaptırırsanız bacağı vida yuvası falan tutmaz o yüzden bi sorun çıkınca yenisi yapılmak zorunda kalır.

sanırım babana bu olmuş
Mesaj tarihi:
alman ve isviçre markaları aynı kalitede, hepsi üst düzey.

esh demiş zaten çin malı yaptırmayın çok var piyasada, hepsi bok gibi.

bir de yeni ispanyol bir marka çıktı bizim hanım arada onu da veriyormuş fiyatı uygun, kaliteliymiş falan. öğrenirim markasını.
Mesaj tarihi:
Tıbbi cihaz da alman isviçre ...vb gibi malı diye bir kavram yok malesef. (Bir bizde yazmak zorunlu) FDA onayı varmı yokmu ona bakmak lazım veya onaylı kruluşuna.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya benimde 4 tane dişe yaptırmam gerekiyor. dişlerde sorun yok şu an ama olacak yani biliyorum, üzerindeki dolgular 14 yıllık falan ve dişin çoğu kayıp zaten kurtarılmayacak bir şeyi kurtarmıştı zamanında.

fiyatından çok eziyetini merak ediyorum abi. birinci elden yaptırıp da (iyi implant ve cerraha) eziyetini sürecini anlatabilecek var mı?
Mesaj tarihi:
eziyeti yok matkapla hemencik gömüyorlar. Hassas bünyen varsa dıştan morluk olabilir. Çok temiz tutman şart ama normal dişten daha iyi bakılması gerekiyor. Bekleme süresi geçince üstüne dişi takıyorlar bir kaç ay sonra.

Strauman 800 avro
camlog 700 avro
  • Yeni Oluştur...