Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş İmplantı

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

Selam,

4 diş eksiğim var (hepsi farklı yerlerde). Galiba artık yaptırmak durumundayım. İnternete baktığımda 500'den fazla marka, bir o kadar da klinik var. kemiğe vida çakılma işlemi hafife alınacak bir iş olmadığı için sizlere de sormak istedim. Burada yaptıran ettiren vardır.

Var mı öneriniz? istanbul'da şu klinik'e git, şu fiyat gibisinden?

Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

aman derim iyi seç. babam önce 40 yıllık dişçisine gitti, bi türlü olmadı, vidalar tutmadı, şişti enfeksiyon oldu bilmemne adam neredeyse 1.5 sene dişsiz gezmek zorunda kaldı. sonra başka bir dişçiye gitti de hallettiler 6 ayda

ama tabii babamın komple bütün ağız değişti, komplikasyonlar ondan kaynaklı da olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda.

Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI.

Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim?
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

Babam 5-6 yıl önce yaptırtmıştı dişlerini ama şimdi yeniden yapılması gerekiyor. O zamanlarda bir araba parası vermişti. Adam 5 yılda bir, para mı bayılacak bu kadar diye isyanlarda.

Şimdi 8 tane diş için implant fiyatı aldık 20k ile 50k arasında değişiyor fiyatlar. 20k olan Fransız Easy marka imiş, 50k lıklar İsveç veya Alman malları bir tanesinin markası ATI.

Ne diyorsunuz yetkili patiler? Ayrıca ben implantı yurtdışından kendim getirtsem onu kullanabilir miyiz, yapılabilinir bir şey mi bu dediğim?

Neden tekrar yapılıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya benimde 4 tane dişe yaptırmam gerekiyor. dişlerde sorun yok şu an ama olacak yani biliyorum, üzerindeki dolgular 14 yıllık falan ve dişin çoğu kayıp zaten kurtarılmayacak bir şeyi kurtarmıştı zamanında.

fiyatından çok eziyetini merak ediyorum abi. birinci elden yaptırıp da (iyi implant ve cerraha) eziyetini sürecini anlatabilecek var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...