Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 selam, kişisel dosyalarım ıvır zıvırlarım herşeyim d'de, fakat c'de baya bir program falan yüklü. bir temizlik şart 1.5 sene falan oldu formatsız fakat o kadar program var ki tekrar indirmeye kurmaya üşeniyorum. özellikle browserın kaydettikleri falan vs. 5 tane browser kullanıyorum disk birleştirme virüs koruma falan nası bi kombinasyonla temizlerim? windows 10 bu arada. orjinal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Tarayicilari yedeklemek koay, neredeyse hepsi sync oluyor zaten. Reset atmaktan baska yolu yok Windows ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 oyle bi temizlik yok abi. registry falan sismistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 cc cleaner registry deki kurup kaldırdığın programların artıklarını temizler, programların temp dosylarını siler felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 sonra bi win workaround siler pic threadde johnny sinse bakıp bakıp içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 format c: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 cc cleaner + revo uninstaller. registry temizlemesi kolay zaten, program referanslari olmayan girileri bulup zort diye kaldiriyo. revo uninstaller unu her program kaldirdiktan sonra yapiyo, cok efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2017 revo bi kere benim program filesin yarısını silmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 360 total security yükle. Hızlandırma ve bakım uygulamalarını çalıştır. Uzun zamandır çoğu yerde kullanıyorum işini fazlasıyla yapıyor. Antivirüs olarakta gayet iyidir.. https://www.360totalsecurity.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ne kadar program olabilir ki? CC master collection kullanıyorum formatlayıp gene kuruyorum. Üşenme resetle bilgisayarı abuk ubuk cleanerlarla uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 direk c'ye format basmak lazım o zaman. yedeklemeyi yapıp, yüklücez seve seve programları geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 madem format atacaksın atmadan önce bi dene bakalım cc cleaner indirip. program dosyalarını, kişisel dökümanlarını siliyor mu silmiyor mu. registry clean yap kaç tane gereksiz girdi bulacak, onardıktan sonra bi sorun olcak mı felan dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 ssd değil de düz hdd kullanıyorsan ccleaner vb bi programla temizledikten sonra defrag at mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 zaten format ihtiyacı ssd olmayan harddiskler yüzünden oluyordu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 4 yildir format atmadim pc agliypr artik ozellikle oyunlarda falan hayvan gibi loading sureleri var formatsiz cozulur mu bu. useniyorum formata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Cozulmez. Formatsiz bilgisayar macOS ve Linux. Windows cok sakat o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2017 Olm ben anlamadım yıllardır format atmisligim yok anakart bile değiştirdim hala performansı aynı aletin. Benchmarklarla aynı sonuçları alıyorum performans olarak gayet. Napiyosunuz abi bilgisayarlariniza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 pr0n'dan oluyor hep (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2017 5 yildir formatsiz duruyor bilgisayar hala hizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2017 format attım bilgisayara sonra programlaı falan geri yükledim tabi. bilgisyarın açılması falan hızlanmasına rağmen chrome 15 20dk da bir 5 saniyelik bi donma yaşıyo. bide ara sıra alakasız tab değiştiriyo alet. haxxed by morpheous mudur nedir, şu chromeu tekrar mı yüklesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 browser değil ya bilgisayar takılyo resmen. driver problemi falan mı acaba, 5-10 saniye takılıyo böyle mal gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar