Artariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 beni sıkıcı bir insan olmaktan kurtaracak hobiler, uğraşlar lazım. harbi çok sıkıcıyım lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Gemi maketi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 aylık ayırabileceğin bütçe ne kadar ve başlangıçta ne kadar bi yatırım yapabilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Ayni problem bende de var. Turkiyedeki en duz insanim :/ Ama hobi dediginde hadd basliyorum dendiginde baslanan bisi degil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bira yap cüzdana fayda ortamlarda şekil ayrıca alkolikliğini saklarsın ashdahdha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 papercraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Topaç,Karambit ve Lego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Spor: hem sağlıklı hem iyi bir görüntü Bira-Şarap-Peynir-Ekmek Yapımı: mayalama işi zevkli hem de cüzdana faydalı hem de ciddi anlamda tat anlamında yeni bir dünya. Kutu Oyunu Yapımı: Çiz, yapıştır, arkadaşlarınla oyna Rc Araba: Bizim patron yapıyor bundan odaya bir giriyor günlerce göremiyoruz atom bombası da yapıyor olabilir. Kilden heykel vs.. : Fimo Air Arduino : Robot işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kaykaya bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Hobi onerisi olmaz keyif alman istemen ve mutlu olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 kuş gözlemciliği ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Gezmeyi araştırmayı seviyorsan ve bitkileri seviyorsan terrarium yapımını öneririm. Taşlarını, bitkilerini toplayacaksın, içine ufak maketler koyarak güzel manzaralar oluşturabilirsin. Yaptıkça eşine dostuna hediye olarak verirsin.Masrafsız, araştırmacı ruhlu insanlar için zevkli bir hobi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Bi kıza verilecek en güzel hediye hobisiymiş bu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ben de tam böyle düşünüyorum sonra başlıyorum cs atmaya yatma saatim geliyor yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 e-sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Peki bu bitkiler, kayalar neden damacanın içine, illa işkence mi çekmek lazım bunları damacananın içine yerleştirirken ? Başka yolu yok mu bu san'at'ı yapmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Sen istersen kapalı zarfın içine koy abi kim karışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Masticore said: Topaç,Karambit ve Lego https://forum.paticik.com/thumbnails/be4/576/7a4/1f9/a04/066/b6f/7bd/7f9/8d6/9c_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 olm ben şunu kursam şansıma ertesi gün kol gibi böcek selam eder bana o kayanın üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Kibritten gemi yap,Enaz üç ay sürüyor büyük bir gemi.Ilerde muhalefetten içeri girersen yabancilikta cekmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 ardiuno fena fikir degil aslinda ya ama napcam ki gram bisi gelmio aklima :) yuruyen ucak mi yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Abi işin özelliği orda. Muhteşem manzaraları ufacık cam fanusun içine yerleştiriyorsun. Örnekler 1-2 tane yapmayı düşünüyorum. Antalya'da uygun bitkilerden bolca bulabileceğim.1-2 günlüğüne gittiğimde malzeme toplaması yapacağım. Hazırlayabilirsem ilk çalışmamı paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 bitkiler curumuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 suyunu veriyon baps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Enjektorle falan verion bi de galba. Epey sekil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar