Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2020 Iron man ile oynamak zevkli ama sesine alışamadım. Filmdeki sesi bekliyor insan: Bu arada insanlar "Hulk çok çabuk dayak yiyor. Hızlı can kaybediyor" şeklinde şikayette bulunmuş. Evet canı hızlı gidiyor ama PS4'de R2 tuşuna basılı tutup dövdüğünde hem heallanıyorsun hem armorun oluyor hem de agro alıyorsun. Mis gibi Hulk bence. Black widow bokum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 kozmetik ve in-game store sistemi: https://avengers.square-enix-games.com/en-us/news/gearandcosmetics/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 microtransaction üstüne kurulu sıkıcı bir oyun olcak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2020 square Enix'den daha azi bekleniyor mu ki zaten? Deux Ex'e Store koyan adamlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2020 Keske su ses isini halletselermis. 20 sene hep ayni sesleri dinleyince suan konusmalar hep yabanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2020 sirf Campaign icin alacaksaniz baya kisa oyun, surda yaklasik 10 saatte bitirmisler normal zorlukta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Square Enix - reported Yen6.5bn loss for HD Games driven by Marvel Avengers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 dolar olarak ne ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 62 milyon yapim masrafi 100 milyon diye tahmin etmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 allah allah... oyun çok güzeldi halbu ki... niye kayıp yaşadılar ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Blak friday indirimi gelmiş Marvel's Avengers 340TL olmuş ama bi tane edition eklemişler. Exclusive Digital Edition adında. 244TL. İçinde Marvel's Avengers Ms. Marvel Nameplate 1,000 Credits var diyor. Anlamadım. Ne saçma bişi la bu https://store.playstation.com/en-tr/product/EP0082-CUSA14030_00-BASEGAME0001SIEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 50TL olunca düşünülebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Multi Only Boss gelecekmiş Cross Play üzerinde çalışıyorlarmış. Ben betayı beğenmiştim aslında. Resmen alacam ama zor tutuyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 bir sonraki kahraman Ironheart, Cassandra Lang, Miss America, Spider-Gwen veya Shuri olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 (düzenlendi) almadım oyunu ama roster güzelleşirse düşünürüm belki bir indirimde. spider-gwen gelsin, sonra da gwenpool. Kasım 22, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 On 16.08.2020 at 02:43, Xenus dedi ki: vaaay oyun çok iyiymiş. gidip Anthem alıp oynayayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Bu arada oyuncu sayısı 400 altına düştü onu da bir yere not edip almakta fayda var. Halen aynı şeyi söylüyorum 50TL olunca düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Epic'e gelir ise de beleş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 %60 indirimi farkedip alsaymışım keşke nisan'da, şu anda free weekend ama %40 sadece. iron man oynamak bayağı keyifliymiş. captain marvel'ı bekliyordum gerçi. yalnız oyuncu sayısında azlığı hissettim matchmaking'de, free weekend'e rağmen hemen dolmuyor takım. roster'da hata yaptılar, daha popüler charları öne alacaklardı paki burkinili (komik kız gerçi) veya hawkeye sülalesi yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2023 oyunu geliştirmeyi durdurduklarını açıkladılar ama sunucuları kapatmıyorlar, en azından henüz. kozmetik dükkanı kapatıp, bütün kozmetikleri ücretsiz eklediler. gamepass'te bayağı oynadım geçen yıl jane thor'u eklediklerinde, eğlenceliydi bayağı. iyi ki kozmetik unlocklamak için kasmamışım ama lol. çokgüzel skinler var. hala gp'de bu arada. maalesef cast olarak popüler karakter ekleyemediler, live service modeli de malum. yoksa aslında diğer yaptıkları oyunlar tutmuştu, yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 ay sonu storelardan kalkacak bu, No new digital purchases of the game will be available after September 30, 2023. %90 indirimde: https://store.steampowered.com/app/997070/Marvels_Avengers__The_Definitive_Edition/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Yazık oldu, maintenance mode’da fazla durmayıp kapatacaklar herhalde gelecek yıl filan. Rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2023 Resmen bi kahve parası bile değil. Gamepassten kalkarken üzülmüştüm bi oynayamadım diye, üşünmeyip sanal karta para atabilirsem alayım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar