dana22 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 yazilimciyim diye kandiriyor bizi aslinda bildigin agdaci..kaymak gibi ehe ehe diye dolaniyor ortada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: O eskidendi ya. Sarı tüyleri bile gören alexandr ve diot diye makineler vardı. Sanırım bunlar piyasaya göre fiyatları yüksek o yüzden herkes almıyor. Ucuz olan markaları alıp gelen sarı tüylere de hede hödö diyorlar. Lazer uygulaması yapılan yere gidildiğinde mutlaka makine görülmeli ve markasına bakılmalı. Ipldir o da yine de sariya siyah gibi etki etmiyo. Ben gogus kol alti falan lazerlettim. Iyice inceldicama sifirlanmadi 4 seans mi ne gittim. Eve alayim diyorum su braunun philipsin ipl aletlerinden herkes yararlansin. Var mi kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 dylanN said: Llama said: dylanN said: Lazerin nasıl birşey olduğu hakkında fikrin vardır umarım? çok acıyo mu ? Yoo hiç acımıyor. İğneli epilasyon mu bu acısın canım. Buruna ve kulaga hafif jel sürüp ışıklı lolipopla kılların üzerinden geçicekler gibi düşün ahahahah Yanlız acı konusu bambaşka birşey ya. Kök kılı ne kadar kuvvetliyse o kadar cok acıyor ve etkili oluyor. Lazer'e başladıgımda hic acımazdı. Bir de bitme konusu herkeste aynı degil söyle söyliyim. Mesela Ensem ve sırtımda 1/10 vardı başladıgımda sonra 3/10 oldu (şaka gibi) Şimdi 1/10 var yine saçma sapan başka bölgeye sıcrama yapıyor. Ne anladım ben bu işten. 7 seans oldu... Kliniğin kullandıgı yeni model Alexandrite Candela marka öyle uyduruk bir lazer'de degil. Herkeste farklı etki yapıyor. Az bir şey tüy kıl var o da olmasın dersen onu etkilemiyor pek ama cok kıllı adamı bitiriyor fln. 4-5 seansta :( Belki uygulayan kötüdür benim bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 burun kulak demişsiniz tüm konu lazer üzerinden yürümüş lan. hayır buruna nasıl lazer uygulayacaklar onu anlamadım. ufak başlığı olan bi makine sokuyosun cızbız bitti 15sn'de. bi daha 1 ay gerek olmuyor. ama kıllarda artış gözlemliyorum yaşla ilgili galiba. hani burun içi amazon gibi olan dayılar dedeler var ya onlara gidiyorum. lazer olayı da mekana gitmek yerine 1-1,5k'ya bi philips alayım diyorum çok daha mantıklı. 8 seansa 1000tl vermek yerine bunu kullanırsın hem zırt pırt git soyun derdi olmaz hem de evde rahat yaparsın. çünkü sonuçlar şu koyduğunuz alex diod vs 100k'lık makinelerden çok da farklı değilmiş yorumlara baktığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 hiç almadım lan burun kıllarımı. uzamış fln varsa elimle çekiyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Kil kesince artar sehir efsanesi tibbi dayanagi yok. Kil zaten belli bi yasa kadar surekli artma egiliminde olan bisi. Yoksa 13 yasindaki yeni yetme hergun tras olunca 30 yasindaki gibi sakali olmuyor. Nicelik olarak artis olmaz ama nitelik olarak trasta kil koku kaldigi icin kil guclu buyur cimbizla cekilmis olan yeni oldugu icin zayiftir. Edit: kulagi yakma + burnu philips trimmerla duzeltme iyi bir yontem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ne salladın lan bundan bi 10 sene önce falan yeni aldığım traş makinesini göbeğimin yan tarafında denedim böle 2cm'e 1cm diktörtgen bi yeri kestim. o gün bugündür o diktörtgen bölgede kıllar daha uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Söyle full body girebileceğimiz bir cihaz yapsalar MR cihazı gibi. İçine girince kol bacak göt sırt göğüs , vıjıvv diye temizlese kılı tüyü süper olur ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 kendini ateşe atabilirsin abi tüy kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 razzRaziel said: ne salladın lan bundan bi 10 sene önce falan yeni aldığım traş makinesini göbeğimin yan tarafında denedim böle 2cm'e 1cm diktörtgen bi yeri kestim. o gün bugündür o diktörtgen bölgede kıllar daha uzun Broscience (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Koca başlıktan aklımda kalan Llamanın meme kıllarının sarı olduğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Bence senko daha akılda kalmalıydı hem kılı tüyü yok hem yazılımcı hem de lazer epilasyon cihazlarına fazlasıyla aşina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 ayrıca bir ara herkes senko'yu arka plan yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Konu ne zaman göt kıllarına gelecek diye bekleme ve takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 başlığı görünce sevindiydim kesin bir elit bulmuştur çözüm dedim ama yokmuş : neyleyim böyle 21. yy:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 burun ve kulak kılları nasıl sorun olabiliyor anlam veremedim? 3-4 haftada bir saçını kestirirken alsın berber işte saçtan hızlı uzamıyordur herhalde bu kıllar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/610bvO5Jh4L._SL1300_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 İlk baştaki penis pompası da, diğerleri ne ola ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Ahahahah gençler O kulak kıllarını aldırıyosunuz ya hani. İşte onlar sonra kulak sakalı olacak =))) O yüzden gençliğimden beri kavga ederim berberle almasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 5 sayfa okumadım ama şunu diyeyim, burun kıllarınızı aldırmayın lan manyak mısınız? kısalttırın ya da kendiniz makasla kısaltın. soludugunuz havadaki tozu topragı topluyor o kıllar, boşuna çıkmıyor orda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 razzRaziel said: ne salladın lan bundan bi 10 sene önce falan yeni aldığım traş makinesini göbeğimin yan tarafında denedim böle 2cm'e 1cm diktörtgen bi yeri kestim. o gün bugündür o diktörtgen bölgede kıllar daha uzun Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 kozalak said: 5 sayfa okumadım ama şunu diyeyim, burun kıllarınızı aldırmayın lan manyak mısınız? kısalttırın ya da kendiniz makasla kısaltın. soludugunuz havadaki tozu topragı topluyor o kıllar, boşuna çıkmıyor orda sdf. Tozu topragi toplamasin abi 16dan sonra. Kari kiz toplasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 ben nipple kıllarını uzun bulup aldım bir kere. şimdi yanındakilere göre daha kalın çıkıyor. kafama sıçayım diğer yerleri jiletlemek suretiyle eşitlenmesini sağlamak dılında bir çözüm var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 hayatımda ilk defa alexandrite diye bişeyi bu konuda görüp neymiş diye telefonumda arattıktan sonra bana böyle bi sms'in gelmesi, üzüyosun google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 tiLi said: ben nipple kıllarını uzun bulup aldım bir kere. şimdi yanındakilere göre daha kalın çıkıyor. kafama sıçayım diğer yerleri jiletlemek suretiyle eşitlenmesini sağlamak dılında bir çözüm var mı ağda yapacaksın kalın çıkanlara abi daha ince çıkacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar