Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burun ve kulak kılları

Llama

Öne çıkan mesajlar

dylanN said:

O eskidendi ya. Sarı tüyleri bile gören alexandr ve diot diye makineler vardı.
Sanırım bunlar piyasaya göre fiyatları yüksek o yüzden herkes almıyor.
Ucuz olan markaları alıp gelen sarı tüylere de hede hödö diyorlar.
Lazer uygulaması yapılan yere gidildiğinde mutlaka makine görülmeli ve markasına bakılmalı.

Ipldir o da yine de sariya siyah gibi etki etmiyo.

Ben gogus kol alti falan lazerlettim. Iyice inceldicama sifirlanmadi 4 seans mi ne gittim.

Eve alayim diyorum su braunun philipsin ipl aletlerinden herkes yararlansin. Var mi kullanan?
Sosyal ağlarda paylaş

dylanN said:

Llama said:

dylanN said:

Lazerin nasıl birşey olduğu hakkında fikrin vardır umarım?

çok acıyo mu ?

Yoo hiç acımıyor. İğneli epilasyon mu bu acısın canım.

Buruna ve kulaga hafif jel sürüp ışıklı lolipopla kılların üzerinden geçicekler gibi düşün

ahahahah

Yanlız acı konusu bambaşka birşey ya. Kök kılı ne kadar kuvvetliyse o kadar cok acıyor ve etkili oluyor. Lazer'e başladıgımda hic acımazdı.

Bir de bitme konusu herkeste aynı degil söyle söyliyim. Mesela Ensem ve sırtımda 1/10 vardı başladıgımda sonra 3/10 oldu (şaka gibi) Şimdi 1/10 var yine saçma sapan başka bölgeye sıcrama yapıyor. Ne anladım ben bu işten.

7 seans oldu...

Kliniğin kullandıgı yeni model Alexandrite Candela marka öyle uyduruk bir lazer'de degil.

Herkeste farklı etki yapıyor. Az bir şey tüy kıl var o da olmasın dersen onu etkilemiyor pek ama cok kıllı adamı bitiriyor fln. 4-5 seansta :(

Belki uygulayan kötüdür benim bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

burun kulak demişsiniz tüm konu lazer üzerinden yürümüş lan. hayır buruna nasıl lazer uygulayacaklar onu anlamadım.

ufak başlığı olan bi makine sokuyosun cızbız bitti 15sn'de. bi daha 1 ay gerek olmuyor. ama kıllarda artış gözlemliyorum yaşla ilgili galiba. hani burun içi amazon gibi olan dayılar dedeler var ya onlara gidiyorum.

lazer olayı da mekana gitmek yerine 1-1,5k'ya bi philips alayım diyorum çok daha mantıklı. 8 seansa 1000tl vermek yerine bunu kullanırsın hem zırt pırt git soyun derdi olmaz hem de evde rahat yaparsın.

çünkü sonuçlar şu koyduğunuz alex diod vs 100k'lık makinelerden çok da farklı değilmiş yorumlara baktığım kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

Kil kesince artar sehir efsanesi tibbi dayanagi yok.
Kil zaten belli bi yasa kadar surekli artma egiliminde olan bisi. Yoksa 13 yasindaki yeni yetme hergun tras olunca 30 yasindaki gibi sakali olmuyor. Nicelik olarak artis olmaz ama nitelik olarak trasta kil koku kaldigi icin kil guclu buyur cimbizla cekilmis olan yeni oldugu icin zayiftir.

Edit: kulagi yakma + burnu philips trimmerla duzeltme iyi bir yontem.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

5 sayfa okumadım ama şunu diyeyim, burun kıllarınızı aldırmayın lan manyak mısınız? kısalttırın ya da kendiniz makasla kısaltın. soludugunuz havadaki tozu topragı topluyor o kıllar, boşuna çıkmıyor orda sdf.

Tozu topragi toplamasin abi 16dan sonra. Kari kiz toplasin
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...