Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Fabercem rpsi yap ! Abdi senin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dylanN said: Kadınlar tıraş olmuyor. Şahsen bayılırım kadınları traş etmeyi de .. İş görüşmesi olarak traşa bakarsak kaşları ve bıyıkları almayı kadın traşı sayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Sana soran olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Benim bildiğim Adana'da bir tek ilaç yapıyorlar onu da satmak için kimseye gerek yok, kendi kendine satıyor meret. Kebapçı filan olmasın, kaburgacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dylanN said: dana22 said: mm gel reprezant eksikti.. daha once hikayelerini dinlediklerimden duyduklarim - 20 sene oncesinden bahsediyorum ama.. -bu ise cok ihtiyacin var ..baska gecim kaynagin yok..o mali sattirmak icin ruhunu bile satarsin.. -once kendini pazarlamalisin..anladin sen onu.. -firmanin kurumsal kimligi oncelikleri vizyonu blabla bir suru salak sey anlatacaklar..emin ol kimsenin umrunda degil..seni yargilayacaklari tek parametre kotani tutturup tutturmadigin.. -kadinsan uber avantajlisin..goster ama verme.. -kafani kullan gecistirmek yerine kafa karistir politik ol.. en salak ve basit soru.. bir kalem verilir ..hadi bunu bana tanit derler.. sonra ayni kalemden 10 k kutu almam icin beni ikna et derler.. super kesin cevaplar verme karsindakinin hangi cevaplari istedigini tart ..soyleyecegin seyler onunla catisiyorsa topu cevir ama golu atma.. ole..seyler.. Şu kalem sorusuna verilecek cevabı merak ettim. önüne bir kağıt koy ve tüm karizman ile hadi bana bir şeyler yaz de böyle bişeydi ya da fsfsd bi yerde görmüştüm bunu daha sonra öğrendim ama bana sormuşlardı böyle bir soru. bir de ağaç olsan hangi ağaç olursun fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 abi adı traştır saçını yaptırmaktır makyajdır azında sakızla girmemektir klasik olmak işte özetle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dylanN said: ad3m said: 10 sayfa temiz, bye. O kadar gitmez. Göreceksin!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 abdiye girene kadar yabancı firmalara gir. adamlar ırgat gücüyle büyüyor resmen. çalışanın sırtına binerek gidiyorlar. giren herkes 2 yıl içinde yabancılara geçmenin ateşiyle kavruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 ad3m said: dylanN said: ad3m said: 10 sayfa temiz, bye. O kadar gitmez. Göreceksin!1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bingildak said: abdiye girene kadar yabancı firmalara gir. adamlar ırgat gücüyle büyüyor resmen. çalışanın sırtına binerek gidiyorlar. giren herkes 2 yıl içinde yabancılara geçmenin ateşiyle kavruluyor.kahramanmaraş için başvurdum. O il içinde elimde pek fazla bir alternatif yok malesef. Şuan olanı değerlendirmek zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 mümessilik mi yapacaksın ne mezunusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 13si13 said: bingildak said: abdiye girene kadar yabancı firmalara gir. adamlar ırgat gücüyle büyüyor resmen. çalışanın sırtına binerek gidiyorlar. giren herkes 2 yıl içinde yabancılara geçmenin ateşiyle kavruluyor.kahramanmaraş için başvurdum. O il içinde elimde pek fazla bir alternatif yok malesef. Şuan olanı değerlendirmek zorundayım. Sevgilisiyle aynı şehirde olabilmek için tüm hayatını geride bırakan aşık saflığı sezdim sende inş öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Hahahhaha çabuk bana fal bakıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 2-3 ay sonra istanbul da acil iş lazım kesin dönüş yapıyorum başlığı açmasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 2-3 ay sonra nikah var. Ben de şahit. Allah sonunu hayır etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dylanN said: Kadınlar tıraş olmuyor. Sana yanlis bilgi vermisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 basarilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Sevgilim değil nişanlım. 2 ay sonrada nikahım var eş durumu gibi bişey yani hayatımıza maraşta devam edicez.Dilan nikahta keramet vardır:)Sorsaydınız açıklardım bilemeden önyardıda bulunmanız itici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 yeni evleneceksin ve ilac isine girmek istiyorsun.. yol yakinken vazgec.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dana22 said: yeni evleneceksin ve ilac isine girmek istiyorsun.. yol yakinken vazgec..çalışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Uzay-zaman tamamina erdirsin. Calismayan kadin makbul degil zaten. Sene 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bu is o is degil..gunde en az 13 14 saat calisacaksin..gunde zilyon kilometre yapacaksin..simdiye kadar atmadigin taklalari atman beklenecek.. kelimenin tam anlami ile ruhunu satmani isteyecekler..vs..vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Kahramanmaras diyo kiz abi okumadin mi Iki oda bi salon sehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 bebeyim dr un oldugu heryere gidilecek..jerablusa kadar yolu var..istemedigin kadar mezra yolu ogreneceksin..degistirmedigin kadar oto lastigi degistireceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
13si13 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 dana22 said: bebeyim dr un oldugu heryere gidilecek..jerablusa kadar yolu var..istemedigin kadar mezra yolu ogreneceksin..degistirmedigin kadar oto lastigi degistireceksin..biliyorum ama en azından başka bir iş bulana kadar çalışmam lazım. Antalyada yaşıyorum nişanlım maraşta burdan iş aramak çok zor git gel anam ağladı. En azından orda olursam ve hazırda bir işim varken daha kolay olucak bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar