Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdi İbrahim Mülakat Hakkında(önemli)

13si13

Öne çıkan mesajlar

dylanN said:

dana22 said:

mm gel reprezant eksikti..

daha once hikayelerini dinlediklerimden duyduklarim - 20 sene oncesinden bahsediyorum ama..

-bu ise cok ihtiyacin var ..baska gecim kaynagin yok..o mali sattirmak icin ruhunu bile satarsin..
-once kendini pazarlamalisin..anladin sen onu..
-firmanin kurumsal kimligi oncelikleri vizyonu blabla bir suru salak sey anlatacaklar..emin ol kimsenin umrunda degil..seni yargilayacaklari tek parametre kotani tutturup tutturmadigin..
-kadinsan uber avantajlisin..goster ama verme..
-kafani kullan gecistirmek yerine kafa karistir politik ol..

en salak ve basit soru..
bir kalem verilir ..hadi bunu bana tanit derler..
sonra ayni kalemden 10 k kutu almam icin beni ikna et derler..
super kesin cevaplar verme karsindakinin hangi cevaplari istedigini tart ..soyleyecegin seyler onunla catisiyorsa topu cevir ama golu atma..

ole..seyler..

Şu kalem sorusuna verilecek cevabı merak ettim.

önüne bir kağıt koy ve tüm karizman ile hadi bana bir şeyler yaz de

böyle bişeydi ya da fsfsd bi yerde görmüştüm

bunu daha sonra öğrendim ama bana sormuşlardı böyle bir soru.

bir de ağaç olsan hangi ağaç olursun fsdf
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abdiye girene kadar yabancı firmalara gir. adamlar ırgat gücüyle büyüyor resmen. çalışanın sırtına binerek gidiyorlar. giren herkes 2 yıl içinde yabancılara geçmenin ateşiyle kavruluyor.
kahramanmaraş için başvurdum. O il içinde elimde pek fazla bir alternatif yok malesef. Şuan olanı değerlendirmek zorundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

13si13 said:

bingildak said:

abdiye girene kadar yabancı firmalara gir. adamlar ırgat gücüyle büyüyor resmen. çalışanın sırtına binerek gidiyorlar. giren herkes 2 yıl içinde yabancılara geçmenin ateşiyle kavruluyor.
kahramanmaraş için başvurdum. O il içinde elimde pek fazla bir alternatif yok malesef. Şuan olanı değerlendirmek zorundayım.

Sevgilisiyle aynı şehirde olabilmek için tüm hayatını geride bırakan aşık saflığı sezdim sende inş öyle değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bebeyim dr un oldugu heryere gidilecek..jerablusa kadar yolu var..istemedigin kadar mezra yolu ogreneceksin..degistirmedigin kadar oto lastigi degistireceksin..
biliyorum ama en azından başka bir iş bulana kadar çalışmam lazım. Antalyada yaşıyorum nişanlım maraşta burdan iş aramak çok zor git gel anam ağladı. En azından orda olursam ve hazırda bir işim varken daha kolay olucak bazı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...