Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Freeshop'ta 56€ Tekelde 340 TL Benim Fiyatım 170 TL Not: Stok mevcuttur. Sayg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Viskide kalite neye göre acaba çoğundan tattım içtim bi fark yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Koyluluk orani arttikca oluyo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Damitilma, yillanma vs... Yillanma da ficilarda olur ve yillandikca buharlasir buna da meleklerin payi denir. Basliga donecek olursam Gold Label, Johnnie Walker'in en ust segment viskilerinden biridir icimide sahanedir. Alkol dostunuzdur. Icin icirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 fiyat iyiymiş, şehir neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Izmir falansa ben seyederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 antalya falansada ben şeyederim aybaşı gibi istanbulu ankarayı şeyetcekte çıksında beyefendi şehir yazana kadar saf tutalım fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 kart geçiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Single malt olmayan bütün viskiler köylü işi oluyor o yüzden tat farkı olmuyor. Single malt denemeden viski içtim demeyin. Macallan tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Bankoda christmas hediyesi macallan duruyor acsam mi axeb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 DareJedi said: Single malt olmayan bütün viskiler köylü işi oluyor o yüzden tat farkı olmuyor. Single malt denemeden viski içtim demeyin. Macallan tavsiye edilir. Köylü yakıştırması kişisel tercihindir de, fark olmuyor demen büyük talihsizlik, viskiden anladığın varsa da bir anda cahile dönüşmüşsün. Bence sağda solda yapma, hadi burada biz bizeyiz de dışarıda gerek yok böyle rezilliklere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Balta olur mu bilmiyorım ama bende özel aeri Green Label var litrelik. 350 ye bırakırım:) Bilmeyenler bir googlasın Green Label'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Bilmeyen adamın green label'la ne işi var, red&cola içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 red cola candir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Lectre said: antalya falansada ben şeyederim aybaşı gibi istanbulu ankarayı şeyetcekte çıksında beyefendi şehir yazana kadar saf tutalım fsad Müdür viskiciysen antalyada sana bi pub ismi vereyim sevebileceğin bir yer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 İstanbuldayım arkadaşlar, ama indirimli kargo yapabilirim sıkıntı olmaz. Yav mesaj kutun dolu... Blue Label - 700 TL Single Malt isteyenlere Talisker'i önerebilirim o da şuan 220 TL'ye verebilirim. Normal fiyatı 350 TL Bu fiyatlar neden böyle diye soranlar olabilir, bir arkadaşımın abisi bir firmada çalışıyor bu sayede belirli ithal ürünleri uygun fiyata temin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 DoruK said: Bankoda christmas hediyesi macallan duruyor acsam mi axeb bana lazım ondan ya satsan kaça satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Akhlaur said: Lectre said: antalya falansada ben şeyederim aybaşı gibi istanbulu ankarayı şeyetcekte çıksında beyefendi şehir yazana kadar saf tutalım fsad Müdür viskiciysen antalyada sana bi pub ismi vereyim sevebileceğin bir yer olabilir. haydi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Lord_Argos said: Bu fiyatlar neden böyle diye soranlar olabilir, bir arkadaşımın abisi mey firmasında çalışıyor bu sayede mey'in ithal ettiği ürünlere uygun fiyata temin edebiliyorum. Arkadaşının abisi sana iyi niyetle uygun fiyata veriyo, sen de satıp kar mı ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Lectre said: Akhlaur said: Lectre said: antalya falansada ben şeyederim aybaşı gibi istanbulu ankarayı şeyetcekte çıksında beyefendi şehir yazana kadar saf tutalım fsad Müdür viskiciysen antalyada sana bi pub ismi vereyim sevebileceğin bir yer olabilir. haydi söyle Sheffield pub. Yenikapı girişinden gir biraz ilerle kilisenin karşısında solda hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 yabancıyım daha biraz ama googleladım buldum önümüzdeki hafta giderim mutlaka, teşekkürler :) zevk fakiriyim ben, en sevdiğim viski jameson :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Abi öyle şeyler deme orada :p. Merak ediyorsan sor sahibine, anlatsın sana viskileri başlangıç olarak güzel şeylerden tattırır. Kaleiçinde bu arada, ben biliyorsundur diye söyledim bam diye. Kaleiçinin yenikapı girişi direkt ışıklarla karaalioğlu parkının orda dönüşteki yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 % 50 Johnnie Walker double black + % 50 Redbull = Mükemmel uyum, Ben whisky den anlamam , ama bu ikisi favorimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 meye mail attım bende burayı ref gösterip tekel bayisi işletmecisiyim, bu nasıl iş diye, yakında biter o iskonto :/ giderim temam ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar