Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Johnnie Walker Gold Label 70cl

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

DareJedi said:

Single malt olmayan bütün viskiler köylü işi oluyor o yüzden tat farkı olmuyor. Single malt denemeden viski içtim demeyin. Macallan tavsiye edilir.

Köylü yakıştırması kişisel tercihindir de, fark olmuyor demen büyük talihsizlik, viskiden anladığın varsa da bir anda cahile dönüşmüşsün. Bence sağda solda yapma, hadi burada biz bizeyiz de dışarıda gerek yok böyle rezilliklere.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbuldayım arkadaşlar, ama indirimli kargo yapabilirim sıkıntı olmaz.

Yav mesaj kutun dolu...

Blue Label - 700 TL

Single Malt isteyenlere Talisker'i önerebilirim o da şuan 220 TL'ye verebilirim. Normal fiyatı 350 TL

Bu fiyatlar neden böyle diye soranlar olabilir, bir arkadaşımın abisi bir firmada çalışıyor bu sayede belirli ithal ürünleri uygun fiyata temin edebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Akhlaur said:

Lectre said:

antalya falansada ben şeyederim aybaşı gibi

istanbulu ankarayı şeyetcekte çıksında beyefendi şehir yazana kadar saf tutalım fsad

Müdür viskiciysen antalyada sana bi pub ismi vereyim sevebileceğin bir yer olabilir.

haydi söyle

Sheffield pub. Yenikapı girişinden gir biraz ilerle kilisenin karşısında solda hemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi öyle şeyler deme orada :p. Merak ediyorsan sor sahibine, anlatsın sana viskileri başlangıç olarak güzel şeylerden tattırır. Kaleiçinde bu arada, ben biliyorsundur diye söyledim bam diye. Kaleiçinin yenikapı girişi direkt ışıklarla karaalioğlu parkının orda dönüşteki yer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...