Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 http://i.imgur.com/7udC2xY.jpg Paris-based video game publisher Focus Home Interactive is pleased to announce its partnership with White Wolf Publishing, license owner of the famous World of Darkness universe (Vampire The Masquerade, Werewolf, Mage Ascension). The World of Darkness is a gritty vision of our own time. The world’s most devious conspiracies are true. The divide between the rich and the poor is huge and corruption is rife. In the shadows of our declining societies, humans fall victim to supernatural horrors, all struggling for control. The partnership between Focus Home Interactive and White Wolf Publishing concerns the adaptation in a video game of one of the most acclaimed licenses from the World of Darkness - Werewolf: The Apocalypse. The game will be developed by studio Cyanide (Styx: Master of Shadows, Blood Bowl, Call of Cthulhu). Become a werewolf, known as Garou (from French "Loup-garou" meaning werewolf), immersed in the atmosphere of their shamanistic and tribal world. Garou are Werewolf warriors opposed to urban civilization and supernatural corruption, all heading towards inevitable apocalypse. More info about this new adaptation of this brutal Werewolf mythology to come at this year’s event in Paris, “le What’s Next de Focus”, on February 1st and 2nd.
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Ooo World Of Darkness. Alırım bir dal. Hala Mage ile ilgili oyun bekliyore.
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 daha gecen gun o evrende gececek yeni bir rpg yapsalar keske diyordum.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 world of darknessssssssssssssssssssssssssssssssssss
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 yalnız vtm bloodlines ne güzel oyundu ya.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 ben de developer hakkinda cekince yazmaya gelmistim. bunlarin yapmakta oldugu call of cthulhu oyununun son trailer epey tirt sinyalleri verdi.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Cyanidesa koyamıyoruz sepete, game of thrones başta iyi gibi görünüp mıy mıy tekrar eden trashle baymıştı. Onun gibi olur heralde yine. Tabi iyi yanı post-apoc/yeni settingleri değil de orijinal eski settingi konu alması. Zaten new world of darknessı dandikliği yüzünden kimse lisanslamadı sanırım
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Yeni WoD yeni Warhammer gibi bokum ötesi. Warhammer anladı boktanlıgı değiştiriyo simdi sistemi. Bu arada Blood Bowl baya iyi oyun lan.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 oyunun ismi degismis, Werewolf: Earth Blood olmus. ufak tefek bilgiler: https://www.gamereactor.eu/news/634313/In+Werewolf+Earth+Blood+you+are+the+monster+or+the+hero/ https://wccftech.com/character-rage-quit-werewolf-apocalypse/ https://www.gamesradar.com/humans-have-fcked-up-the-world-and-in-the-rpg-werewolf-the-apocalypse-the-werewolves-are-taking-it-back/
MaxDamage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2018 Yeni Bloodlines olmiycak gibi gozukuyor(tabi simdi belki gelir,gercekten o olur ama) uzuldum, naapalim belki bir gun. MMORPG'sini iptal ettiklerindede baya bi uzulmustum.
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 werewolf cok değişik bir oyun masaüstü olarak çuvalla zar atıyorsun ama spiritüel bir yanı var felan falan bence hala en iyi tercih vampir ama werewolfude alırık patates değilse. (magein tadı spell list olmaması olunca tadı yok)
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 bir suredir puzzle'lar veriyor adamlar, resimler bunlardan cikanlar. soyle bir site var ayrica: https://tenderbeta.com/index.php mart 21-23 gibide bir duyuru yapacaklar , yeni Vampire yada Werewolf oyunu diyorlar: - - -
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Vampire oyunu, tender da bunların in-story cattle bulma appi gibi bişeydi rulebooklarda var. Hatta appi yükleyip bişi bişi yapanlara davetiye falan da vermişler sanırım reveal event için. Baya bi viral kastılar, harebrained i falan da bunun için almışlardı heralde.
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 bu ay GDC'de aciklanacak vampire oyunu. gosterirler bir seyler.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 Mesaj tarihi: Mart 11, 2019 gdc'de yeni oyun duyuruluyo mu ya? "onu nası yaptık bunu niye tercih ettik, soruları alalım" değil miydi gdc?
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 Mesaj tarihi: Mart 12, 2019 ikisini birden yapabilirsin. mesela bu tender ARG uzerine konusulabilir.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2019 onumuzdeki e3 icinde gostereceklermis bunu, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 https://variety.com/2019/gaming/news/bigben-interactive-teases-more-from-werewolf-the-apocalypse-earthblood-1203236610/
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 gretayla iyi reklam kasabilirler buna
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 (düzenlendi) offf finanılmaz kötü görünüyor oyun iben anlamıyorum abi illa troikayı tekrar mı toplamak lazım iyi wod oynu için bu nasıl berbat bir trailerdır ya saniye 13 teki lupus formdaki sikimsonik stealthi görünce dedim kesin berbat olacak herisi dahada berbatmış trailerın Temmuz 7, 2020 BonePART tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar